Sting

Sting

Son dakika sting haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sting ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sting haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sting

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sting gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 sting haberi bulunmuştur. Tüm sting haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Çocuklarda böbrek reflüsü genetik”
“Çocuklarda böbrek reflüsü genetik” Ülkemizde çocukların böbrek yetmezliği yaşamasının en sık nedeninin vezikoüreteral reflüye bağlı idrar yolu enfeksiyonları olduğunu söyleyen Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Serdar Aykan, “Bu durum çoğu zaman idrar yolu enfeksiyonlarıyla birlikte görülüyor” dedi.
15.01.2021 Sağlık
Halikarnas Disko'nun arazisi satışı çıkarıldı!
Halikarnas Disko'nun arazisi satışı çıkarıldı! Eğlence sektörüne 38 yıl hizmet veren, dünyanın birçok ünlü ismini ağırlayan ve önceki yıl yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa çıkarıldı. Fiyatı 35 milyon dolar olarak belirlenen Aktaş ve Gölcüklü ailelerine ait arazi ile Reina’nın sahiplerinin ilgilendiği iddia edildi.
11.10.2019 Ekonomi
Ünlü sanatçıya 'cinsel taciz'den hapis cezası!
Ünlü sanatçıya 'cinsel taciz'den hapis cezası! Dünyaca ünlü trompetçi İbrahim Maalouf'a, 14 yaşındaki ortaokul öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 4 ay tecilli hapis cezası verildi.
23.11.2018 Magazin
Google’ın ünlüler kampı
Google’ın ünlüler kampı Gizli bir kaynak, teknoloji devi Google’ın her yıl gözlerden uzak bir bölgede düzenlediği ‘kamp’la ilgili bilinmeyenleri İngiliz Daily Mail gazetesine anlattı
4.08.2018 Magazin
"Senin için ölebilecek tek kişi benim"
"Senin için ölebilecek tek kişi benim" Tuba Büyüküstün'ün aşk yaşadığı Umut Evirgen, sosyal medya hesabından sevgilisinin doğum gününü şarkı sözüyle kutladı. Evirgen, sevgilisine "senin için ölebilecek tek kişi benim" dedi.
6.07.2018 Magazin
Müziğim özgür bir ruh gibi
Müziğim özgür bir ruh gibi Hayalinin peşinde koştu, kurumsal hayatı geride bırakıp caz şarkıları söylemeye başladı. İlk şarkısı ‘Yalnızlık’ caz listelerinde zirveye çıktı. Şimdi single’ı ile karşımızda. Esra Zeynep Yücel’le konuştuk.
22.06.2018 Arşiv
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği "Manbiki Kazoku" (Bir Aile İşi) adlı filme verildi.
19.05.2018 Dünya
Sting, Almanya'yı salladı
Sting, Almanya'yı salladı İngiliz şarkıcı Sting, geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Regensburg şehrinde sahneye çıktı.
24.07.2017 Kültür Sanat
Hayalimin peşinden koştum
Hayalimin peşinden koştum Kurumsal kimliğiyle iş hayatında yer alan Esra Zeynep Yücel, yaşam koçu eğitimi sırasında sorulan “Hayaliniz ne?” sorusuyla birlikte kendini hayalinin peşinden koşarken buldu. Geçtiğimiz haftalarda ilk teklisi “Yalnızlık”ı yayınlayan Esra Zeynep Yücel ile müziğini konuştuk
12.05.2017 Magazin
Milletvekili olacak!
Milletvekili olacak! Şarkılarıyla, aşklarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, 10 yıl sonra siyasete atılmayı planladığını açıkladı
12.12.2016 Magazin
Şok tepki! Baba değil şambabası...
Şok tepki! Baba değil şambabası... Sting’in mirasını çocuklarına bırakmayıp harcayacağını açıklaması ünlü babaları kızdırdı. Kaya Çilingiroğlu “Servetini hem çocuklarına bırakmıyor, hem de bağış yapmayıp yiyorsa; ondan bir Sting olmaz” dedi. Alper Kul ise “İnsan çocuğunu düşünmez mi! O kadar parayı nasıl yiyecek?” yorumunu yaptı.
27.11.2016 Magazin
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti! 2016 Amerikan Müzik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Punk grubu Green Day'in ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'a olan tepkisi ve sunuculardan Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi damga vurdu.
21.11.2016 Magazin
Sting'den çocuklarına miras yok
Sting'den çocuklarına miras yok Fransa'da France 2 TV kanalının sabah kuşağı programı 'Çay veya Kahve', ünlü müzisyen Sting'i konuk etti.
21.11.2016 Magazin
Müzik terörü yener konseri
Müzik terörü yener konseri Paris’teki Bataclan konser salonu saldırısı sırasında sahnede olan Amerikalı rock grubu ‘Eagles of Death Metal’in iki üyesi, saldırıların yıl dönümünü anmak için verilen konsere alınmadı
17.06.2021 Dünya
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı Hayatını kaybeden 130 kişi için saldırıların gerçekleştirildiği yerlerde anma töreni düzenlendi
17.06.2021 Dünya
Sting'in Bataclan konserinde "Müslüman personel" krizi
Sting'in Bataclan konserinde "Müslüman personel" krizi Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te düzenlenen Bataclan konser salonu saldırısı sırasında sahnede olan Amerikalı müzik grubu "Eagles of Death Metal"in iki üyesi, Bataclan'ın Müslüman personelinin saldırganlarla iş birliği yaptığı yönündeki açıklamaları nedeniyle İngiliz müzisyen Sting'in dün verdiği konsere alınmadı.
17.06.2021 Dünya
Sting, Paris katliamının birinci yılında konser verdi
Sting, Paris katliamının birinci yılında konser verdi Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan DEAŞ terör örgütünün saldırılarının ardından bir yıl geçti. Eagles of Death Metal müzik grubunun sahne aldığı sırada Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırıda 90 kişi hayatını kaybetmiş, aynı gün düzenlenen diğer saldırılarla toplam 130 kişi yaşamını yitirmiş, 351 kişi yaralanmıştı. İngiliz müzisyen Sting, katliamın birinci yılında Bataclan'da konser verdi.
17.06.2021 Dünya
Bataclan geri dönüyor!
Bataclan geri dönüyor! Paris’te 13 Kasım’da gerçekleştirilen saldırılarda 89 kişinin hayatını kaybettiği Bataclan konser salonu, saldırıdan bir yıl sonra Sting konseriyle kapılarını açıyor.
17.06.2021 Dünya
Nevriye Yılmaz basketbolu bıraktı!
Nevriye Yılmaz basketbolu bıraktı! Galatasaray'da forma giyen 36 yaşındaki Nevriye Yılmaz, basketbolu bıraktığını açıkladı
24.09.2021 Galatasaray
Neler kaçırdıklarını bilmiyorlar
Neler kaçırdıklarını bilmiyorlar Müziğin efsane ismi, ‘Sir’ unvanlı İngiliz şarkıcı Elton John, geçtiğimiz akşam Expo 2016 Antalya’da unutulmaz bir konser verdi...
10.09.2016 Magazin
Elton John'dan Türkiye mesajı
Elton John'dan Türkiye mesajı Elton John, binlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elton John, Antalya konserinde 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ve yaşanan bazı terör olayları nedeniyle Türkiye konserlerini iptal eden Sting, Jennifer Lopez gibi dünya yıldızlarına sahneden mesaj gönderdi. John, "Bazı arkadaşlar Türkiye konserlerini iptal etmişler. Neler kaçırdıklarını bilmiyorlar. Bu şarkıyı da onlara ithaf ediyorum" dedi.
10.09.2016 Magazin
Antalya dünya starlarını ağırlıyor...
Antalya dünya starlarını ağırlıyor... Nisan ayında başlayan "EXPO 2016 Antalya" müziğin dev isimlerini ev sahipliği yapıyor. İngiliz müziğinin dev ismi Sting 9 Ağustos’ta unutulmaz bir gece yaşatacak...
5.08.2016 Arşiv
Hayaller 8 milyon gerçeği 1 milyon
Hayaller 8 milyon gerçeği 1 milyon Çiçek ve çocuk temasıyla 23 Nisan’da açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su 2016 Antalya 1 milyonuncu ziyaretçisini bando ile karşıladı. 29 Ekim’e kadar açık olacak Expo’da hedef 8 milyon ziyaretçiydi
23.07.2016 Ekonomi
YouTube kullananlara kötü haber! Binlerce müzisyen şikayet etti
YouTube kullananlara kötü haber! Binlerce müzisyen şikayet etti Binlerce müzisyen, gelir kaybettikleri gerekçesiyle YouTube'u Avrupa Birliğine (AB) şikayet etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sting ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sting haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.