Bataclan

Bataclan

Son dakika bataclan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bataclan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bataclan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bataclan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bataclan gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 bataclan haberi bulunmuştur. Tüm bataclan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis
Paris’teki 2015 terör saldırılarının baş şüpheli Abdeslam’a ömür boyu hapis Fransa’nın başkenti Paris’te Kasım 2015’te düzenlenen terör saldırılarıyla ilgili davada saldırganların hayatta kalan tek üyesi ve baş şüphelisi olan 32 yaşındaki Salah Abdeslam, mahkeme tarafından şartlı tahliyesiz ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
29.06.2022 Dünya
AB internette veri şifrelemesini aşmak için yetki istiyor
AB internette veri şifrelemesini aşmak için yetki istiyor Avrupa Birliği (AB), terörle mücadelede, internet iletişiminde dijital kanıtların yasal olarak toplanabilmesi amacıyla gerektiğinde veri şifrelemesini aşma konusunda yetki istiyor.
14.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Interpol aradı, Türk polisi yakaladı!
Interpol aradı, Türk polisi yakaladı! Fransa’nın kırmızı bültenle aradığı DEAŞ üyesi 3 Fransız kadın, Kilis yakınlarında Türk polisinin takibiyle yakalandı.
7.08.2019 Gündem
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...'
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...' Fransa'nın güneyindeki bir süpermarkette kimliği bilinmeyen kişilerin ateş açtığı ve insanları rehin aldığı belirtildi. Fransız basını saldırganın IŞİD'e biat eden bir kişi olduğunu duyurdu. Rehine krizinde 2 ölünün 3 yaralının olduğu belirtildi. Saldırgan öldürüldü. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
23.03.2018 Dünya
Paris katliamcısını YPG bıraktı, ÖSO yakaladı!
Paris katliamcısını YPG bıraktı, ÖSO yakaladı! Fransa’daki Charlie Hebdo ve Paris saldırılarının planlayıcılarından Ebu Meryem, ÖSO tarafından Kuzey Halep’te yakalandı. Meryem’in, ABD ve YPG tarafından Rakka’da serbest bırakılan DEAŞ’lıların arasında olduğu ortaya çıktı
11.12.2017 Dünya
En çok kayıp Türkiye’de
En çok kayıp Türkiye’de DEAŞ’ın Avrupa’da son üç yıl içinde düzenlediği saldırılarda şimdiye kadar 651 kişi hayatını kaybetti. En çok can kaybı 20 Mart 2014’deki ilk eylemden itibaren yapılan toplam 15 terör saldırısının yaşandığı Türkiye’de gerçekleşti. Türkiye’deki saldırılarda 318 kişi hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
‘Hayalet bomba’ patlayınca yakalandılar!
‘Hayalet bomba’ patlayınca yakalandılar! Ankara’da 17 Temmuz’da evinde yapmaya çalıştığı bombanın patlaması üzerine gözaltına alınan şüpheli ile eşi ve kızı tutuklandı. Evdeki patlayıcının, detektörler ve bomba köpekleri tarafından tespit edilemeyen ‘TATP’ tipi olduğu ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Fransa'da şok! Caminin önündekileri ezmeye çalıştı
Fransa'da şok! Caminin önündekileri ezmeye çalıştı Fransa'da polis, otomobille bir caminin önündekileri ezmeye çalışan şahısın yakalandığını açıkladı. Olayda yaralanan yok.
29.06.2017 Dünya
Konser seyreden çocukları katlettiler!
Konser seyreden çocukları katlettiler! Avrupa’nın en büyük konser salonu olan Manchester Arena’da çivili bomba yeleği giyen DEAŞ’lı intihar bombacısı kalabalığın arasında kendini patlattı. Kanlı saldırıda 22 masum çocuk can verdi
23.05.2017 Dünya
Kurtulmuş'tan sert açıklamalar! Üç beş tane baldırı çıplak...
Kurtulmuş'tan sert açıklamalar! Üç beş tane baldırı çıplak... Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Kurtulmuş terör saldırılarıyla ilgili; "Sahada gördüğünüz üç beş tane baldırı çıplak militanla uğraşmıyorsunuz. Yeri geldiği zaman dost gibi görünüyor, teröre sizden daha fazla ahkam kesiyor ama bir takım destekleri veriyorlar. Bu çifte standartlı işi kenara bırakalım. Bizim canımız yanıyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Müzik terörü yener konseri
Müzik terörü yener konseri Paris’teki Bataclan konser salonu saldırısı sırasında sahnede olan Amerikalı rock grubu ‘Eagles of Death Metal’in iki üyesi, saldırıların yıl dönümünü anmak için verilen konsere alınmadı
17.06.2021 Dünya
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı
Paris'te 13 Kasım'daki terör saldırısının kurbanları anıldı Hayatını kaybeden 130 kişi için saldırıların gerçekleştirildiği yerlerde anma töreni düzenlendi
17.06.2021 Dünya
Sting'in Bataclan konserinde "Müslüman personel" krizi
Sting'in Bataclan konserinde "Müslüman personel" krizi Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım 2015'te düzenlenen Bataclan konser salonu saldırısı sırasında sahnede olan Amerikalı müzik grubu "Eagles of Death Metal"in iki üyesi, Bataclan'ın Müslüman personelinin saldırganlarla iş birliği yaptığı yönündeki açıklamaları nedeniyle İngiliz müzisyen Sting'in dün verdiği konsere alınmadı.
17.06.2021 Dünya
Sting, Paris katliamının birinci yılında konser verdi
Sting, Paris katliamının birinci yılında konser verdi Fransa'nın başkenti Paris'i kana bulayan DEAŞ terör örgütünün saldırılarının ardından bir yıl geçti. Eagles of Death Metal müzik grubunun sahne aldığı sırada Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırıda 90 kişi hayatını kaybetmiş, aynı gün düzenlenen diğer saldırılarla toplam 130 kişi yaşamını yitirmiş, 351 kişi yaralanmıştı. İngiliz müzisyen Sting, katliamın birinci yılında Bataclan'da konser verdi.
17.06.2021 Dünya
Bataclan geri dönüyor!
Bataclan geri dönüyor! Paris’te 13 Kasım’da gerçekleştirilen saldırılarda 89 kişinin hayatını kaybettiği Bataclan konser salonu, saldırıdan bir yıl sonra Sting konseriyle kapılarını açıyor.
17.06.2021 Dünya
'Müslüman olduğu için kabul etmedi'
'Müslüman olduğu için kabul etmedi' Fransa'nın başkenti Paris'te bir restorant sahibinin 'tüm Müslümanlar teröristtir' derken görüntülendiği bir videoda başörtülü müşterileri kabul etmemesi, ülke genelinde protesto çağrılarına yol açtı.
17.06.2021 Dünya
Fransa'da doğdu İspanya'da coştu
Fransa'da doğdu İspanya'da coştu Fransa’nın Almanya’yı 2-0 yenerek EURO 2016 finaline çıktığı maçın kahramanı Griezmann, küçük yaşından beri tam bir futbol işçisi... Onun bu seviyelere gelmesinde alt yapıdayken reddedilmesinin büyük rolü var.
23.09.2021 Futbol
Terör kaosundan finale!
Terör kaosundan finale! Fransa'yı EURO 2016'da finale taşıyan Griezmaan, Platini ile karşılaştırılmasına istemedi.
8.07.2016 Futbol
Paris saldırısında asker silahını polise vermemiş
Paris saldırısında asker silahını polise vermemiş Paris'te 13 Kasım 2015 düzenlenen terör saldırısını araştıran Meclis Araştırma Komisyonu akıl almaz sonuçlara ulaştı.
17.06.2021 Dünya
EURO 2016 için büyük tehlike!
EURO 2016 için büyük tehlike! Avrupa Polis Teşkilatı (Europol) Başkanından Fransa’da gerçekleştirilecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda terör saldırısı uyarısı.
23.09.2021 Futbol
Şarkı yazarken süper kahraman gibiyim
Şarkı yazarken süper kahraman gibiyim Biletleri çıktığı an bitti, hatta tek gün olan konseri yoğun istek üzerine iki güne çıkardılar. Son dönemin en parlak ismi Oscar and the Wolf’tan bahsediyoruz. Bugün ve yarın Babylon Bomonti sahnesinde müzikleri ile adeta müzikal bir ayine çağırıyorlar. Max Colombie’nin karanlık sesi, elektronik ama çiğ olmayan bir sound’un çevresinde dolanıyor. Max ile ülkemize gelmeden bir telefon röportajı gerçekleştirik. Oldukça sıcak bir konserin sizi beklediğine emin olabilirsiniz...
26.01.2016 Magazin
Fransa'da polis mesai dışında da silah taşıyacak
Fransa'da polis mesai dışında da silah taşıyacak Fransa'da polis olağanüstü hal süresince görev saatleri dışında da silah taşıyabilecek.
6.01.2016 Dünya
İntihar eylemcisi gizlice gömüldü
İntihar eylemcisi gizlice gömüldü Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım'da 130 kişinin öldüğü saldırılardaki intihar eylemcilerinden biri isimsiz bir mezara gömüldü...
28.12.2015 Dünya
In Dream metaforlarla dolu bir albüm
In Dream metaforlarla dolu bir albüm Pozitif Live’ın konser serisi Off The Hook kapsamında Volkswagen Arena’da sahne alan Editors, yeni albümü In Dream’i anlattı
18.12.2015 Magazin
Üçüncü saldırganın kimliği belirlendi
Üçüncü saldırganın kimliği belirlendi Fransa’nın başkenti Paris’te 13 Kasım’da Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırının faillerinden birinin daha kimliği tespit edildi.
9.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bataclan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bataclan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.