Star Gazetesi

Star Gazetesi

Son dakika Star Gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Star Gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Star Gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Star Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan star gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 982 star gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm star gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
Petrol ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kötü haber
Petrol ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kötü haber Petrol ve doğal gaz fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Petrol ve doğal gaz kaynaklarının geleceğiyle ilgili ünlü isimden kritik tahmin geldi. Petrol ve doğal gaz devi ExxonMobil'in CEO'su Darren Woods, endüstrinin pandemi nedeniyle yeni üretime yapılan yetersiz yatırımı yakalamaya çalıştığını, ancak petrol ve doğal gaz piyasalarının üç ila beş yıl daha sıkı olabileceğini söyledi.
21.06.2022 Ekonomi
XE varyantı nedir, yeni varyant XE belirtileri nelerdir? XE varyantı daha mı bulaşıcı?
XE varyantı nedir, yeni varyant XE belirtileri nelerdir? XE varyantı daha mı bulaşıcı? Kovid-19 salgının etkisi devam ederken, İngiltere'de yeni varyant "XE" alarmı verildi. Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı'nın "XE" adı verilen yeni bir koronavirüs varyantını araştırdığı bildirirken, Dünya Sağlık Örgütü'nden de XE varyantına ilişkin açıklama geldi.
4.04.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zorbalara karşı açılmış bir bayraktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zorbalara karşı açılmış bir bayraktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri töreninde açıklamalarda bulundu. "Bu ödüller fikir ve sanat dünyamızın zorbalarına karşı açılmış bir bayraktır" diyen Erdoğan şunları söyledi: İlim ve fikir yoksunu bu yoksunları ilk günden itibaren ödülleri dillerine dolamalarının sebebi budur. Yıllardır al gülüm ver gülüm işlettikleri tezgahları dağılmıştır. Sadece AKM'nin inşa sürecinde sergilenen rezillikler bu zihniyetin gerçek yüzünün görülmesini sağlamıştır.
26.12.2021 Siyaset
Dünya bunu konuşuyor! Kocasını döverek öldürdü
Dünya bunu konuşuyor! Kocasını döverek öldürdü Brezilyalı eski şampiyon boksör Viviane Obenauf, 61 yaşındaki kocasını ölene kadar dövdüğü şüphesiyle tutuklandı.
7.12.2020 Dünya
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber!
Ahmet Kekeç kimdir, kaç yaşındaydı? Ahmet Kekeç nereli? Ahmet Kekeç'ten acı haber! Program sunucusu, Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Koronavirüs tedavisi gören Ahmet Kekeç'in hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Acı haberin ardından pek çok kişi de Ahmet Kekeç'in hayatı hakkında bilgileri merak ediyor. Peki, Ahmet Kekeç kimdir? Ahmet Kekeç kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Kekeç hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Gündem
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti!
Ahmet Kekeç hayatını kaybetti! Koronavirüs tedavisi gören gazeteci Ahmet Kekeç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Ahmet Kekeç, son yazısını 27 Ekim'de yazmıştı. Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç ise dün yaptığı açıklamada babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve dua beklediklerini açıklamıştı.
14.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycanlı aydınları kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycanlı aydınları kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV) Başkanı Prof. Dr. Aygün Attar ve Star gazetesi yazarı Sevil Nuriyeva'yı kabul etti. Kabulde, son yıllarda gelişen çok boyutlu ilişkilerle Türkiye'nin, Azerbaycan'ın haklı mücadelesinde yanında olmayı sürdüreceği kaydedildi.
22.10.2020 Siyaset
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü Avukatının bunama itirazına rağmen 68 yaşındaki adam infaz edildi. 47 yaşındaki Daniel Lewis Lee'nin ardından Wesley Ira Purkey de zehirli iğneyle öldürüldü.
17.07.2020 Dünya
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında!
Nedim Şener: Cem Uzan, Erdoğan’ın gözüne girme çabasında! Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü "Cem Uzan dönerse!" başlıklı yazısında, Cem Uzan'ın Türkiye'ye geri dönmesi halinde onu bekleyen 6 milyar dolar borç ve 50 yıl hapis cezasının olduğunu aktardı. Cem Uzan'ın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında yaptığı "Yabancı ajanlarla imzaladığınız belge elimde" paylaşımını değerlendiren Şener, "Babacan ve Davutoğlu’nu hedef alması, iktidarla anlaştığı yorumlarına sebep oldu. Böyle bir anlaşmanın olmadığı, olamayacağı açık. Yaptığı kendine has bir 'uyanıklık'... AKP’den ayrılarak Erdoğan’a rakip parti kuracakları hedef alarak Erdoğan’ın gözüne girme çabasından başka bir şey değil" diye yazdı.
23.12.2019 Siyaset
Mesut Özil bombası! Rakip takıma...
Mesut Özil bombası! Rakip takıma... Daily Star gazetesinin ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini iddia ettiği Mesut Özil'le ilgili bugün Ada basınından dev bir iddia daha geldi. Buna göre Türk asıllı Alman futbolcu, ara transferde çok konuşulacak bir transferin öznesi olabilir.
16.09.2018 Futbol
Jason Denayer gemileri yaktı! Hepsini reddetti...
Jason Denayer gemileri yaktı! Hepsini reddetti... Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynattığı Jason Denayer'in geleceğine ilişkin kararını verdiği öğrenildi. Buna göre Belçikalı stoper kiralama tekliflerine hiçbir şekilde yanaşmıyor ve yeniden Cim Bom'a dönmek istiyor.
12.08.2018 Galatasaray
Bedelli askerlikte 1 gün sürprizi
Bedelli askerlikte 1 gün sürprizi 31 Aralık 1993 doğumluları kapsayacak bedelli askerlik teklifinde bir günlük değişiklik gündemde. AK Parti MYK’da bir gün yüzünden bedelliyi kaçıranlar için tarihin 1 Ocak 1994’e çekilebileceği üzerinde duruldu. Geçtiğimiz hafta açıklama yapan AK Partili Mehmet Muş bu soruya "1 Ocak 1994'lüler dahil değil. ‘2 Ocak'ta bir gün’ denilir, bunun sonu yok. Bir noktada kesmek durumundasınız" demişti.
25.07.2018 Gündem
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı?
Aref Ghafouri herkesi kandırdı mı? 'Yetenek Sizsiniz' yarışması ile adından söz ettiren, yıllar sonra "Antalya'da gösteri sırasında kobra yılanı soktu" ve "Mısır'a gidip panzehiri almazsa ölecek" haberleriyle gündeme gelen illüzyonist Aref Ghafouri hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Epikriz raporuna göre; Aref'in olayı büyüttüğü ve ‘arı sokması’ kadar risk altında olduğu belirtildi.
18.07.2018 Gündem
Abdulhamit Gül kimdir?
Abdulhamit Gül kimdir? Abdulhamit Gül kimdir aslen nereli?
9.07.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım OHAL'in bitiş tarihini açıkladı
Başbakan Yıldırım OHAL'in bitiş tarihini açıkladı Başbakan Yıldırım, OHAL'in bitiş tarihini açıkladı. Yıldırım, 'Temmuz'un 17'si veya 18'i bitmiş oluyor, tekrar uzatılmayacağını düşünüyorum.' dedi.
14.06.2018 Siyaset
Mars’ta rastlanan ayak izinin sırrı açıklandı
Mars’ta rastlanan ayak izinin sırrı açıklandı Buckingham Üniversitesi araştırmacılarından Dr. Barry DiGregorio, Mars'ta çekilen fotoğraflarda uzaylılara ait fosilleşmiş ayak izlerine rastladığını ve NASA'nın bu izleri gizlediğini iddia etti. NASA ise izlerin sırını açıkladı.
6.03.2018 Bilim ve Teknoloji
‘Naim bir halk kahramanıydı’
‘Naim bir halk kahramanıydı’ Spor yazarı Tayfun Bayındır yeni çıkan ‘Cep Herkülü Naim’ kitabında kariyerini adım adım izlediği Naim Süleymanoğlu’nun spor hayatını hem bir gazeteci hem de arkadaşı olarak yazdı. Kitapta Naim’in Japonya’daki gayri meşru kızından Türkiye’ye ilticasının gerçek öyküsüne, Ermeni haltercilerle yaşadığı bar kavgasından müthiş disiplinine kadar bir çok bilinmeyen anlatılıyor.
24.02.2018 Gündem
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti!
Kendileri kazandı, yapımcılar zarar etti! FORBES dergisi, her sene olduğu gibi Hollywood yapımcılarının aktörlere ödediği paranın karşılığını ne düzeyde aldıklarını hesapladı.
16.12.2017 Magazin
Necip Fazıl ödülleri sahiplerini buldu!
Necip Fazıl ödülleri sahiplerini buldu! Üstad Necip Fazıl’ın manevi ve kültürel mirasını yaşatmak amacıyla Star Gazetesi tarafından düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri’nin 2017 yılı kazananları açıklandı.
10.10.2017 Kültür Sanat
Malezya'da okulda yangın: 24 ölü
Malezya'da okulda yangın: 24 ölü Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Kuran eğitimi veren ruhsatsız bir okulda yangın çıktı. Yangında 22 öğrenci ve 2 görevli hayatını kaybetti.
14.09.2017 Dünya
Aydın Bayram'ın 3. kitabı raflarda
Aydın Bayram'ın 3. kitabı raflarda Star Gazetesi Spor Müdürü Aydın Bayram'ın üçüncü eseri Gözlerini Unutursam Kalbim Kurusun raflardaki yerini aldı.
4.08.2017 Kültür Sanat
Alp eteklerindeki PKK eğitim kampı EUROPOL raporunda
Alp eteklerindeki PKK eğitim kampı EUROPOL raporunda EUROPOL’ün yayınladığı 2017 Terör Raporu’da çok çarpıcı bir bilgi yer aldı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi
AK Parti'de büyük kongre! O isimlere davetiye gitmedi 100 bin kişinin katılması beklenen AK Parti Kongresi için 11. Cumhurbaşkanı Gül’e özel kuryeyle davetiye gönderildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Partiye sırtını dönen kimse iflah olmadı” sözleriyle eleştirdiği bazı eski partililer ise çağrılmadı.
19.05.2017 Siyaset
Sosyal medyadan dudak uçuklatan kazanç!
Sosyal medyadan dudak uçuklatan kazanç! İnstagram son yıllarda yerli-yabancı pek cok ünlü isim için yeni bir kazanç kapısı haline geldi. İşte İnstagram'da en çok kazanan ünlüler...
24.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Star Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki star gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.