Şort

Şort

Son dakika şort haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şort ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şort haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şort

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şort gelişmeleri de dahil olmak üzere 635 şort haberi bulunmuştur. Tüm şort haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bacaklardaki tüyler ağda, makine ya da tüy dökücü ile alındıktan sonra meydana gelen kırmızı küçük lekeler hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Bu kızarıklıkların meydana gelme sebebi ise bilinmemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Manchester United'dan 66 yıl sonra bir ilk!
Manchester United'dan 66 yıl sonra bir ilk! Manchester United, Galatasaray maçıyla birlikte 66 yıl sonra bir ilk yaşadı. İngiliz ekibi, 1957'den sonra ilk kez bir maça beyaz forma ve kırmızı şort ile çıktı.
30.11.2023 Galatasaray
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü!
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü! MasterChef All Star'da Cemre'nin şortu gündeme geldi. 28 Eylül MasterCHef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki elenmeme yarışı kıyasıya sürdü. Kıran kırana mücadelenin yanısıra bazı detaylar da seyircinin gözünden kaçmadı. Yarışmaya geçtiğimiz gün katılan eski şampiyon Cemre Uyanık'ın giydiği şort sosyal medyada tartışma konusu oldu.
28.09.2023 Televizyon
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi Bodrum konserinde sahneye şortla çıktığı için sosyal medyada olumsuz yorumlar alan Mahsun Kırmızıgül, bir ay sonra sessizliğini bozdu. "Dinleyicilerim bir daha sahneye çıkmam için ortalığı adeta yıktı" diyen sanatçı, sevenlerime bir kez olsun saygısızlık yapmadığını vurguladı.
13.09.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor Sivas’ta gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri 6 derecelere kadar düşüyor. Yaklaşık 30 derecelik hava sıcaklığı farkında ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlarsa şaşırıyor.
19.07.2023 Yaşam
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov!
Hülya Avşar'dan beyaz bikinisiyle sörf şov! Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
11.06.2023 Magazin
BİM 24-26 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! 5 kilo mangal kömürü 58 TL, sandalet terlik kadın, erkek 49 TL! Sürpriz liste...
BİM 24-26 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! 5 kilo mangal kömürü 58 TL, sandalet terlik kadın, erkek 49 TL! Sürpriz liste... BİM 24-26 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM 5 kilo mangakl kömürü fiyatı 58 TL'ye raflarda yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merak beklediği BİM bu hafta katalogda piknikçiler için eşsiz fırsatlar var. Sürpriz kampanyaların yer aldığı haftanın indirimli ürünler listesinde 10'lu masa örtüsünün yanısıra erkek,kadın sandalet terlikler 49 TL'ye düştü. Erkek şort, plas hasırı fiyatları da BİM 26 Mayıs 2023 aktüel katalogda yer aldı. İşte 24-26 Mayıs BİM aktüel katalog 2023...
23.05.2023 Ekonomi
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı
Taksim bombacısından kan donduran itiraflar! Bombayı nasıl geçirdiği ortaya çıktı 13 Kasım'da İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etti. Albashir, saldırı ve sonrasına ilişkin anlattıkları kan dondurdu.
12.01.2023 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Magazin
La Casa de Papel'in Tokyo'su mini şortlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
La Casa de Papel'in Tokyo'su mini şortlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! La Casa de Papel dizisindeki Tokyo rolüyle hafızalara kazınan Ursula Corbero, Miami'ye gitti. Oyuncunun mini şortuyla paylaştığı karelere milyonlarca beğeni geldi.
12.12.2022 Magazin
Zeynep Bastık'tan mini şortlu pozlar! Kendini bakın kime benzetti
Zeynep Bastık'tan mini şortlu pozlar! Kendini bakın kime benzetti Son dönemde özel hayatıyla ve sahne performansıyla sık sık gündeme gelen Zeynep Bastık cesur paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Boşandıktan sonra verdiği iç çamaşırlı pozlarla dikkat çeken genç şarkıcı renkli mini şortuyla koltukta poz verdi. Kendisini Rocky'e benzeten Bastık'ın tarzı rüküş bulundu.
6.11.2022 Magazin
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu
Mermerciye 'ceset krokisi' bırakmışlardı! 200 metre uzakta bulundu Antalya’da kendisinden 58 gündür haber alınamayan, son olarak mermerciye bırakılan ve cesedin yerini gösterdiği ileri sürülen krokiye göre kanalizasyonda aranan 21 yaşındaki gence ait olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi bulundu. Baba tarafından krokideki adresin yaklaşık 200 metre uzağında bulunan cesedin olduğu noktada gözyaşı döken anne, “Ben oğlum rögarın içinde dedim, beni hiç dinlemediler” diyerek dizlerini döverken, tanınmaz halde bulunan cesedin kimliği tespit edilmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
20.10.2022 Gündem
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı!
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı! MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti ile ilgili açıklama yaptı. Sözleşmeli Er Temini aralık ayında tamamlanacak. Peki, 2022 Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB Personel Temin sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı!
19.10.2022 Personel Alımı
Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı (personel temin)
Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı (personel temin) Sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları aramaları yoğunlaştı. Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları 2022 Yıl (2022/3 Dönem) Sözleşmeli Er Temini ön başvuru sonuçları yayımlandı. İşte Sözleşmeli er başvuru sonucu sorgulama ekranı…
18.10.2022 Çalışma Hayatı
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği!
Devlet okullarında forma zorunlu mu, okul kıyafeti zorunlu mu? Okullarda kıyafet yönetmeliği! Devlet okullarında forma giymek zorunlu mu, okullarda forma zorunlu mu? Yaklaşık 19 milyon İlk ve ortaöğretim öğrencileri yaz tatili ardından 2022-2023 eğitim öğretim yılına başladı. Öğrenciler okullarına devam ederken okullarda kıyafet uygulaması hakkında aramalarını da arttırdı. Söz konusu konuyla ilgili okul formasının zorunlu olup olmadığı oldu.
20.09.2022 Eğitim
Esenyurt'ta silah şakası 16 yaşındaki Müslüm'ün ölümüne neden oldu
Esenyurt'ta silah şakası 16 yaşındaki Müslüm'ün ölümüne neden oldu  Esenyurt'ta, bir evde 3 arkadaşıyla silahla şakalaşan 16 yaşındaki Müslüm Kurşun, kalbinden vurularak hayatını kaybetti. Arkadaşları Kurşun'u, sokakta vurulmuş gibi göstermek için dışarı taşıdığı belirlendi.
20.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş
Ormandaki cinayetin detayları ortaya çıktı! Kan davası sebebiyle öldürmüş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı
Ormandaki cinayet 'kan davası' çıktı; 5 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ağrılı inşaat işçisi Kenan Uzunay'ın (20) ormanda başından tabancayla vurulup öldürüldüğü cinayetin, 'kan davası' nedeniyle işlendiği ortaya çıktı. Olayın ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
2.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şort ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şort haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.