Bikini

Bikini

Son dakika bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.380 bikini haberi bulunmuştur. Tüm bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak
Nagihan Karadere Survivor All Star öncesi resmen şov yaptı! Sosyal medya karıştı: Kaslar patladı patlayacak Milli atlet Nagihan Karadere şimdilerde sosyal medya sayfasından sık sık Survivor yarışmasına hazırlandığı anları paylaşıyor. Dördüncü kez Survivor'a katılmak için gün sayan Karadere, spor salonunda kadın partnerini havada tutarak hem güç gösterisi yaptı hem de rakiplerine meydan okudu.
19.11.2023 Magazin
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti.
21.09.2023 Magazin
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı
Kendall Jenner bahçesinden bikinili paylaşım yaptı, Khloe Kardashian kayıtsız kalamadı Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a ilk yorum ablası Khloe Kardashian'dan geldi.
10.09.2023 Magazin
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı
Salma Hayek'ten 57. yaş gününe özel kareler: Kırmızı bikinisiyle görenleri hayran bıraktı Salma Hayek, yıllara meydan okuyor. Fiziğiyle gençlere taş çıkaran Hayek, 57. yaş günü kutlamasından kareler paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı
Leonardo DiCaprio'nun ile lüks yatta tatil: Arabella Chi'nin bikinili pozlarına beğeni yağdı Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile tatil yapan güzel yıldız Arabella Chi, cesur bikini tercihleriyle İngiliz basınının gündemine oturdu.
31.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!"
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!" 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, son olarak da 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, son olarak nehir kenarında bikinisiyle poz verdi. Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımında en çok ise ayaklarındaki değişim dikkat çekti.
30.08.2023 Magazin
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum
Nebahat Çehre’den proje itirafı: Her şey para, değil! Dümdüz bir kadın olmak istemiyorum Gezintiye çıktığı Nişantaşı’nda görüntülenen Nebahat Çehre, projelerde seçici olduğunu ve silik karakterleri oynamak istemediği için ekranlardan uzak kaldığını açıkladı. Usta isim, oyunculuk yaparken amacının hiçbir zaman para kazanmak olmadığını da belirtti.
26.08.2023 Magazin
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman'
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman' Haber sunumuyla adını duyuran Defne Samyeli’nin kariyerini oyunculuk, ardından şarkıcılık aldı. Görüntüsü ve düzgün fiziğiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli’nin yeni pozları genç kızlara taş çıkardı.
23.08.2023 Magazin
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt
'Beni yakalayamayacaksınız' demişti: Nebahat Çehre'den bikinili fotoğraflarına yanıt Daha önce yaptığı bir açıklamada, basın mensuplarına "Beni yakalayamayacaksınız" diyen 79 yaşındaki oyuncu, Güvercinlik'te konakladığı otelin plajında bikinili objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basına yansıyan görüntüleri hakkında konuştu.
20.08.2023 Magazin
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi”
54 yaşındaki Jennifer Lopez bikinili pozlarıyla hayran bıraktı! “Gençlik iksiri içmiş gibi” Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Jennifer Lopez'in paylaşımına çok kısa bir süre içinde 600 bini aşkın beğeni geldi.
19.08.2023 Magazin
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor"
Yüsra Geyik bikinili poz verdi, yorum yağmuruna tutuldu! Zayıflığı dikkat çekti: "Kemiklerin sayılıyor" Uzun yıllar Arka Sokaklar’da canlandırdığı Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik reyting rekortmeni Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın kardeşini canlandırıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sık sık gündeme gelen oyuncu son olarak bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağarken, zayıflığı dikkat çekti.
19.08.2023 Magazin
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi
Sezonu Bodrum’da açtı, Çeşme’de devam ediyor! Berrak Tüzünataç’ın denizde sohbet keyfi Ünlüler deniz ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonu haziran ayında Bodrum'da açan Berrak Tüzünataç, bu kez Çeşme'de objektiflere yansıdı.
17.08.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim
Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklamalar: Kimseye hesap verecek durumda değilim Geçtiğimiz günlerde bikinili pozunu paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyuran Hülya Avşar, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak havanın tadını tatilde çıkaran Hülya Avşar, şimdi ise sört yaptığı anları yayınladı.
17.08.2023 Magazin
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi
Francia Raisa böbreğini Selena Gomez’e zorla mı bağışladı! İddialara canlı yayında cevap verdi Selena Gomez, o dönemde arkadaşı olan Francia Raisa'nın bağışladığı böbrekle hayata tutunduğunu bir fotoğrafla sosyal medyada paylaşarak duyurmuştu. Bundan tam altı yıl önce çocuk yaşından bu yana kameralar karşısına büyüyen genç kuşak bir yıldız, uzun süreli bir sessizliğe gömülmüştü. Hayranları bunun nedenini merak ediyordu. Zaten sağlık sorunlarıyla boğuştuğu da biliniyordu. Uzun süren bu sessizliği bozan ise ünlü yıldız tarafından sosyal medyada paylaşılan şoke edici bir fotoğraf oldu. İşte o karenin sırrı...
5.08.2023 Magazin
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi
Tuvana Türkay'dan bikinili mezdeke şov! Hayranları ağzı açık izledi Oyucu Tuvana Türkay tatil paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güzel oyuncu bikinisiyle mezdeke oynadığı anları paylaştı. Türkay'ın kıvrak dans paylaşımına beğeni yağdı. İşte detaylar...
4.08.2023 Magazin
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi
Selena Gomez parti sonrası tatile çıktı! Bikinisiyle poz verdi Geçtiğimiz günlerde 31. yaşını büyük bir partiyle kutlayan şarkıcı Selena Gomez, tatile çıktı. Ünlü isim arkadaşlarıyla yat tatili yaparken bikinili paylaşımlarıyla da sosyal medyayı salladı.
30.07.2023 Magazin
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı!
Kendall Jenner'ın bikinili pozlarına yorum ve beğeni yağdı! Son dönemde özel hayatıyla gündeme gelen Kardashian/Jenner ailesinin genç üyesi Kendall Jenner, sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı. Fit fiziğiyle kendine hayran bırakan Jennar'a 3 milyondan fazla beğeni geldi.
28.07.2023 Magazin
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Melisa Döngel bikinili doğal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir süre önce rapçi Sefo ile yollarını ayıran Melisa Döngel, son olarak gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Döngel, bir davet için Bozburun'a gitti. Bikiniyle makyajsız verdiği pozlar olay yarattı.
28.07.2023 Magazin
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış!
Kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenmişti! Nesrin Cavadzade eve kapanıp ağlamış! Son olarak Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı video ile gündeme gelen oyuncu Nesrin Cavadzade, Bodrum'da tatil yapıyor. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı. Cavadzade'nin neden üstsüz güneşlendiği ortaya çıktı. Üstsüz pozlarıyla gündeme gelen Nesrin Cavadzade, iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.
23.07.2023 Magazin
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi!
Alessandra Ambrosio pozlarıyla büyüledi! Eski Victoria's Secret modeli Alessandra Ambrosio, İspanya'nın Ibiza adasında tatile çıktı ve yaz tatilinden karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bikinisiyle kamera karşısına geçen ünlü isme, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
23.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.