Shazam

Shazam

Son dakika Shazam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shazam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shazam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shazam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shazam gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 shazam haberi bulunmuştur. Tüm shazam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dc Filmleri İzleme Sırası...dc Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Genişletilmiş evren filmleri 2013 yılında çelik adam adlı yapım ile başlamıştır. En büyük çizgi romanları arasındadır. Süper kahraman filmleri, zaman geçtikçe genişleyen kurgusal evrenin kapılarını meraklı seyircilere açmıştır. 
24.01.2024 Kültür Sanat
Google'a bomba özellik! Shazam'a rakip oluyor...
Google'a bomba özellik! Shazam'a rakip oluyor... Google yeni bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu özelliği ile Shazam'a rakip olacak. Artık Google'da mırıldanarak şarkı bulma dönemi başlıyor.
16.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın Shazam'ı satın almasına AB onayı
Apple'ın Shazam'ı satın almasına AB onayı Avrupa Birliği (AB), Amerikan teknoloji şirketi Apple'ın Shazam müzik uygulamasını satın almasını onayladı.
7.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın Shazam'ı satın alma teklifine AB soruşturması
Apple'ın Shazam'ı satın alma teklifine AB soruşturması Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun, Amerikan teknoloji şirketi Apple'ın Shazam müzik uygulamasını satın alma teklifine yönelik soruşturma başlattığı bildirildi.
23.04.2018 Dünya
Hayat filmlerden daha karmaşıktır
Hayat filmlerden daha karmaşıktır Ünlü oyuncu Mark Strong’un başrolünde yer aldığı heyecan ve aksiyon dolu dizi Deep State, FOXCRIME ekranlarında başladı
22.04.2018 Magazin
Shazam'dan 'çevrimdışı' yenilik!
Shazam'dan 'çevrimdışı' yenilik! Popüler müzik bulma programı Shazam yeni özelliğiyle kullanıcılara sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Apple'ın programı satın almasıyla, iOS kullanıcılarının programı çevrimdışı da kullanabilmesini sağlıyor. Detaylar haberimizde.
20.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Shazam artık Apple'ın
Shazam artık Apple'ın Çevrimiçi müzik dinleme alanında Spotify ile rekabet halinde olan Apple'dan sürpriz bir hamle geldi. ABD'li şirket, 400 milyon dolar karşılığında popüler müzik uygulaması Shazam'ı bünyesine kattı.
12.12.2017 Bilim ve Teknoloji
İçerde 31. bölümünde Melek ölüyor mu?
İçerde 31. bölümünde Melek ölüyor mu? En son çok acı bir vurulma sahnesi ile son bulan İçerde dizisinin 31. bölüm fragmanları yayınlandı. İçerde'de Melek'in ölüp ölmeyeceği sorusu gündemden düşmüyor. Peki Melek ölecek mi yoksa yaşayacak mı? İşte İçerde'nin yeni bölüm fragmanları...
29.09.2021 Gündem
'Ölümsüz Aşk' bir numara
'Ölümsüz Aşk' bir numara Ömür Gedik, ‘Ölümsüz Aşk’ şarkısı ile popüler müzik uygulaması Shazam’ın en çok aranan şarkılar listesinde zirveye yerleşti.
7.02.2017 Magazin
En çok 'Ölümsüz Aşk'ı aradılar!
En çok 'Ölümsüz Aşk'ı aradılar! Ömür Gedik, bir çete lideri olarak rol aldığı 'Arka Sokaklar' dizisinde seslendirdiği 'Ölümsüz Aşk' şarkısı ile popüler müzik uygulaması Shazam'ın en çok aranan şarkılar listesinde zirvede yer aldı.
7.02.2017 Kültür Sanat
Android için Shazam güncellendi
Android için Shazam güncellendi Android için Shazam sürümünde dikkat çeken bir güncelleme yayınlandı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu
MIXX Awards Türkiye ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 6.’sı düzenlenen ve dijitalin Oscar’ı olarak görülen MIXX Awards Türkiye’nin ödül töreni 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Shangri-La Bosphorus’ta gerçekleştirildi. Gecenin sunuculuğunu Ece Sükan üstlendi.
26.02.2016 Ekonomi
‘Ömür boyu sahnede olmak istemiyorum’
‘Ömür boyu sahnede olmak istemiyorum’ Geçtiğimiz ay gerçekleşen ‘Hayat Bu Kapağın Altında’ sponsorluğunda yapılan One Love festivali kapsamında The Strokes’ın vokali Julian Casablancas’ın özel projesi The Voidz sahnede yerini aldı. Hazır Julian’ı bulmuşken özel bir röportaj için bir araya geldik ve sahnedeki tavrını konuştuk...
30.06.2015 Magazin
Laris İstanbul'da!
Laris İstanbul'da! İstanbul'un en gözde mekanları arasında yer alan 360 East Moda, pop müziğin yeni starı Lariss'i ağırlıyor.
30.03.2015 Kültür Sanat
iOS 8 indirilmeye hazır
iOS 8 indirilmeye hazır Apple, en yeni mobil işletim sistemi iOS 8'i sundu. iOS cihazların Ayarlar menüsünden güncellenecek olan iOS 8 sürümü, iPhone ve iPad kullanıcıları için birçok yenilik içeriyor.
18.09.2014 Bilim ve Teknoloji
Rengarenk olmaya hazır mısınız?
Rengarenk olmaya hazır mısınız? Bugün Küçükçiftlik Park’ta dünyanın en büyük boya partisi düzenleniyor...
8.08.2014 Magazin
Facebook kullanıcılarına büyük şok!
Facebook kullanıcılarına büyük şok! Akıllı telefonun mikrofonunu kullanarak ortam dinlemesi gerçekleştiren ve bu sayede dinlediğiniz müziği ya da izlediğiniz diziyi öğrenerek durum güncellemesi yapan özellik “Facebook özel hayatımızı dinleyecek” tepkilerine yol açtı...
5.06.2014 Bilim ve Teknoloji
iPhone artık Türkçe anlıyor
iPhone artık Türkçe anlıyor iPhone ve iPad artık Türkçe söyleneni anlayıp yazıya çeviriyor...
4.06.2014 Bilim ve Teknoloji
Apple iWatch bu tasarımı ile çok konuşulacak
Apple iWatch bu tasarımı ile çok konuşulacak Apple''ın bu yıl tanıtacağı akıllı saati iWatch''ın bu konspeti beklentileri arttırmaya devam ediyor
18.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Blackberry'den 100 dolarlık hediye!
Blackberry'den 100 dolarlık hediye! Blackberry’nin Kanadalı üreticisi Research In Motion (RIM), yarından itibaren toplam değeri 100 doları geçen premium uygulama seçeneğini kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacağını duyurdu...
29.09.2021 Gündem
iPhone'daki büyük tuzak!
iPhone'daki büyük tuzak! Onlarca popüler iPhone uygulamasının, kullanıcıları gizlice izlediği, bilgileri şirketlere gönderdiği ortaya çıktı
21.12.2010 Dünya
iPhone'da olması gereken 10 uygulama!
iPhone'da olması gereken 10 uygulama! Birbirinden renkli ve şaşırtıcı iPhone uygulamaları...
15.11.2010 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Shazam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shazam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.