Gazete Vatan Logo
Magazin Rengarenk olmaya hazır mısınız?

Rengarenk olmaya hazır mısınız?

Bugün Küçükçiftlik Park’ta dünyanın en büyük boya partisi düzenleniyor. Yüzünüz, üstünüz, başınız boya olup, mutlulukla dans etmeye hazırsanız bu partiyi kaçırmayın... Boyalı halinizle bol bol da fotoğraf çekmeyi unutmayın.

“TheWorld’s Largest Paint Party”, 2006 yılında Florida’da üniversite kampüslerinde başladı. O zamandan bu yana benzersiz bir deneyim olarak Amerika’da hızla yayıldı. Şu ana kadar, yüz binlerce kişi müziğin yüksek enerjisi, sanat, dans ve boyanın birleşimine tanık oldu. Committee Entertainment tarafından kurulan Life in Color, kesinlikle tecrübe edilmesi gereken görkemli bir gösteri. Şimdi de İstanbul’da ilk kez gerçekleşecek olan bu büyük partiyi, günümüzde eğlence hayatına çeşitli yenilikler getirmeye çalışan bir organizasyon şirketi OneColony gerçekleştiriyor. OneColony kurucu ortaklarından Fatih Mehmet İnal ile bu büyük boya partisi hakkında konuştuk.

- Life in Color’ın diğer festivallerden farkı nedir?

Boya ve renkler... Life in Color, katılımcıların festivalin başından sonuna kadar renklerle iç içe olduğu, dünyaca ünlü DJ’lerin enerjik setleriyle eğlendiği, boya patlamaları altında dans ederek dünyanın en renkli festivallerinden birini oluşturduğu etkinlik. Sağlık açısından hiçbir tehlikesi olmayan özel boyalar kullanılan festivalde, gerek tamamen boyayla kaplanmış gerekse üzerinde bir damla boya olmayan katılımcılar aynı alan içerisinde bu festivalin tadını çıkarabiliyor. Rengarenk boyalar, dünyaca ünlü DJ’ler ve birçok görsel efektle zenginleştirilen bu dolu dolu festivalde birkaç dakikalığına gözlerinizi kapattığınızda bile çok şey kaçırmanız muhtemel.

Haberin Devamı

İstanbul için bu festival nasıl bir değer taşıyor?

Life in Color bugüne kadar 40’dan fazla ülkede 2 milyondan fazla katılımcıyı rengarenk boyamış global bir festival. 2014 turnesinde Türkiye’nin de yer alması ise ülkemizin son yıllarda dünya çapında hızla yükselişte olan elektronik müzik ve festivallere olan ilgisinin arttığının bir göstergesi. Diğer global etkinlik de ülkemize gelmesi, DJ’lerin ülkemizdeki potansiyeli görmeleri ve İstanbul’un bu sektörde değerinin artması için büyük bir fırsat.

Haberin Devamı

Sahne alacak DJ’ler kimler mi?

AN21: İsveçli. 23 yaşında olan AN21, Swedish House Mafia’nın 3 üyesinden biri olan Steve Angello’nun kardeşi. Aynı zamanda Angello’nun plak şirketi SIZE’ın önde gelen prodüktörlerinden biri. Dünyanın birçok şehri ve en ünlü festivallerinde çalan AN21’in Türkiye’deki ilk performansı olacak. Steve Angello’nun özellikle Türkiye’de çok büyük ve ilgili bir fan kitlesi var.

DENİZ KOYU: Almanya doğumlu Türk DJ Deniz Koyu; Axwell’in Axtone ve Fedde le Grand’in Flamingo plak şirketlerinden birçok hit şarkı yayınladı. Çıkardığı single Bong, dünya çapında radyolarda çalınan bir hit haline geldi. Türkiye’de daha önce yine bir OneColony organizasyonu olan Sensation’da Fedde le Grand ile back-to-back performans sergiledi.

ARTY: 23 yaşındaki Rus DJ büyük plak şirketlerinden single’ları yayınladı. Armin Van Buuren ile beraber şarkı yaptı. Bu sene içinde ilk albümü yayınlanacak olan ARTY; progressive ve trance tarzının genç ve en popüler yıldızlarından. ARTY’de Türkiye’de ilk defa performans sergileyeceklerden.

Haberin Devamı

Yellow Claw: Hollandalı YelloClaw; trap tarzının dünyadaki en büyük temsilcilerinden. Single’ları Shotgun Türkiye’de popüler oldu. Birçok radyoda çalıyor. Shazam’ın Türkiye’de en çok aratılan şarkılar listesinde uzun süre ilk 10’da kaldı. Türkiye’de çok geniş bir kitleye sahip olan YellowClaw merakla bekleniyor.

DVBBS: Kanadalı duo... Hardwell, Tiesto, Dimitri Vegas&Like Mike gibi birçok DJ’in desteğini arkalarına aldılar. Türkiye’de birçok şarkıları ilgi görüyor. Sahnede inanılmaz enerjik olan DVBBS grubunun Türkiye’de özellikle 16-20 yaş aralığında çok sayıda takipçisi var. Türkiye’de ilk defa performans sergileyecek.

twoloud: Son 2 sene içinde Tiesto’nun Musical Freedom plak şirketinden birçok şarkı yayınladılar. Tiesto ile şarkı yaptılar. Radyo hitlerinden festival şarkılarına kadar geniş bir prodüksiyon portfolyoları olan twoloud’un da Türkiye’deki ilk performansı olacak.

Haberin Devamı