Sgk Borç Sorgulama

Sgk Borç Sorgulama

Son dakika SGK borç sorgulama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SGK borç sorgulama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SGK borç sorgulama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgk Borç Sorgulama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgk borç sorgulama gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 sgk borç sorgulama haberi bulunmuştur. Tüm sgk borç sorgulama haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Son dakika... SGK yapılandırma ödemeleri ertelendi
Son dakika... SGK yapılandırma ödemeleri ertelendi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borç yapılandırmasından yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihinin 7 Eylül'e kadar ertelendiği bildirildi.
31.08.2018 Ekonomi
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama yapın, prim gününüzü hesaplayın!
SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama yapın, prim gününüzü hesaplayın! SGK sorgulama ve SSK prim sorgulama işlemlerini yaparak toplam prim gün sayınızı hesaplayabilirsiniz. Prim gün sayınızı öğrenmek size büyük kolaylık sağlayacak. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama yapın, prim borcunuzu öğrenin!
SGK borç sorgulama yapın, prim borcunuzu öğrenin! SGK borç sorgulama yaptıktan sonra GSS ve BAĞ-KUR prim borcunuz var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda ödemenizi de online yapabilirsiniz. Konunun detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK borç sorgulama sonucunda GSS ve Bağ-Kur borcunuzu öğrenin
SGK borç sorgulama sonucunda GSS ve Bağ-Kur borcunuzu öğrenin SGK borç sorgulama sonucunda GSS borç sorgulama ve BAĞ-KUR borç sorgulama işlemlerini de yapmış olur, borcunuzun ne kadar olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl yapacağınızı öğrenmek için haberimizi inceleyiniz.
29.09.2021 Gündem
Sgk Borç Sorgulama İle GSS Ve Bağkur Prim Borcu Öğrenebilirsiniz
Sgk Borç Sorgulama İle GSS Ve Bağkur Prim Borcu Öğrenebilirsiniz SGK borç sorgulama menüsünden GSS ve Bağkurprim borçlarınızın takibini yapabilirsiniz. Ayrıca GSS prim tutarlarınızı online olarak ödeyebilirsiniz. Detaylara birlikte bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Prim Borcu Kontrolü
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SGK Prim Borcu Kontrolü SSK gün sorgulama gibi e devlet üzerinden sunulan diğer tüm SGK borç sorgulama ve prim kontrolü işlemleri de online olarak yapılabilmektedir. SSK gün sorgulamaişlem detaylarına birllikte bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve SGK Borç Sorgulama İşlemleri E Devlette
SSK Gün Sorgulama Ve SGK Borç Sorgulama İşlemleri E Devlette SSK gün sorgulama işlemlerini e devlet şifresi ile yapabilirsiniz.SGK borç sorgulama ile sigorta prim borçları hakkında bilgiler alabilirsiniz. SSK gün sorgulama detaylarına bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişinden SGK Borç Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişinden SGK Borç Sorgulama SSK gün sorgulama ve SGK borç sorgulama işlemleri e devlet girişi ile yapılabilmektedir. SSK gün sorgulama işlemlerini e devlet şifresi ile nasıl yapacağınızıSSK sorgulamahaberimizden inceleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama E devlet şifresiyleSSK gün sorgulamave SGK borç sorgulama işlemleri yapılabilmektedir. SSK gün sorgulama ve diğer SGK sorgulama detaylarını yazımızda sizler için açıkladık. Detaylara bakalım.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama SSK gün sorgulama işlemlerinde dikkat edilecek noktaları e devlet SSK gün sorgulama haberimiz ile öğrenebilirsiniz.SGK borç sorgulama işlemleriyle ilgili tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama
SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama SSK gün sorgulama hizmeti sunulan e devlet girişi ile SGK borç sorgulama da yapılabilir. SSK gün sorgulama yapacağınız SSK sorgulama hizmet detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SGK Borç Sorgulama İle Bağkur Prim Borcu Sorgulama Ve GSS Borç Sorgulama
SGK Borç Sorgulama İle Bağkur Prim Borcu Sorgulama Ve GSS Borç Sorgulama Online SGK borç sorgulama yağarak Bağkur borç ve GSS borç durumunuzu görüntüleyebilirsiniz. Bağkurve GSS borç sorgulama adımları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
SSK Gün Sorgulama İle SGK 4A Hizmet Dökümü Ve E Devlet SGK Borç Sorgulama
SSK Gün Sorgulama İle SGK 4A Hizmet Dökümü Ve E Devlet SGK Borç Sorgulama SGK hizmet dökümü alarak SSK gün sorgulama ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. SSK gün sorgulama ve 4a hizmet dökümü alma konusunda sorun yaşayanlar, haberdeki sigorta sorgulama adımlarını takip edebilir.
29.09.2021 Gündem
SGK Borç Sorgulama Ve GSS Sağlık Provizyon Bilgisi Öğrenme
SGK Borç Sorgulama Ve GSS Sağlık Provizyon Bilgisi Öğrenme SGK sağlık provizyon sorgulama ile birlikte GSS sağlık aktivasyon işlemlerini kontrol edebilirsiniz. GSS aktivasyon sorgulama işlemleri ve SGK sağlık provizyon hakkında detaylarıhaberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
GSS Sorgulama İle GSS Prim Borcu Öğrenme
GSS Sorgulama İle GSS Prim Borcu Öğrenme GSS sorgulama işlemleri ile GSS prim borcu öğrenmek mümkündür. GSS borç sorgulama işlemleri için GSS sorgulama ile ilgili olan haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK Sigorta Hizmet Gün Sorgulama Ve SGK Borç Sorgulama Ekranı
SSK Sigorta Hizmet Gün Sorgulama Ve SGK Borç Sorgulama Ekranı SSK sigorta sorgulama yaparak, sigortası olan kişiler sigorta hizmet dökümü alabilmektedir. Haberimizdeki adımları takip ederek SSK sigorta sorgulama, sigorta hizmet dökümü alma ve sigorta bilgi sorgulama işlemleriniz sizler de yapabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK-SSK borç sorgulama sistemi (SSK-SGK şifresiz işlemler ve hizmet dökümü nasıl yapılır?)
SGK-SSK borç sorgulama sistemi (SSK-SGK şifresiz işlemler ve hizmet dökümü nasıl yapılır?) SGK ( Sosyal Güvenlik Kurumu ) SGK, Sosyal Güvenlik Kurumunun kısaltmasıdır. İnsanların yaşamları boyunca yaşam kalitesini etkileyecek olan en önemli etken sosyal güvence içinde olmak olacaktır. SGK, insanların gelirleri göz önünde tutulmamaksızın, toplumun huzurunu ve refahını bozan sosyal tehlikelerden kaynaklanan zararlardan insan hakkı ve devlet görevi olarak primli veya primsiz sistemlerin kullanılması, en önemlisi de kişilerin doyal tehlikelere karşı olarak kurtarılma güvencesidir
4.09.2014 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emperyalist düzene dur dedik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM'de dünya beşten büyüktür diyerek küresel sisteme itiraz ettik. Sömürge düzenine biz dur dedik. Hayatımız emperyalizme mücadeleyle geçti" dedi.
18.04.2023 Gündem
SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan flaş destek kararı, 1.876 TL ödenecek, borç, yapılandırma ve taksit ödemesi...
SGK resmen duyurdu! Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan flaş destek kararı, 1.876 TL ödenecek, borç, yapılandırma ve taksit ödemesi... SGK'da yeni dönem başlıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. SGK 1.876 TL'ye kadar destek ödemesi yapacak. Bu ödemeden online olarak başvuruda bulunanlar yararlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) ödenen sigorta primlerinden yapılan 5 puanlık indirimde yeni dönem başladı. Buna göre İşçi başına 5 puanlık destek 250-1876 lira arasında değişiyor. Edinilen son dakika bilgisine göre işçinin primini yatırmayan teşviklerden yararlanamayacak İşverenin Türkiye genelindeki borcuna bakılacak. İşyerinin birinde borç çıksa diğeri de prim indirimi alamayacak SGK'ya olan borçlarını ödeyen, yapılandıran ve taksitlerini düzenli ödeyenler ise prim indiriminden yararlanabilecek. Gerçek kişilere Bağ-Kur prim sorgulaması yapılmayacak.
18.01.2022 Çalışan Hakları
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar...
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar... e-devlet'te yeni dönem. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de başladı. Tek tek açıklandı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Borçlar siliniyor. E- devlet üzerinden yapılabiliyor. Yüz binleri kapsıyor. SGK sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, işsizlik sigorta primleri, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, işlenen fiillere ilişkin idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları yapılandırılıyor. Peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE’nin yüzde 90’ı, iki taksitle ödemede ise yüzde 50’si siliniyor. Taksitle ödemeyi tercih edenler ikişer aylık periyodlarla 6, 9, 12 ve 18 taksit seçeneğiyle borçlarını 36 ayda ödeyebilecek. Prim borcu ödemeleri e-Devlet’ten yapılabildiği gibi SGK’nın anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM’leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor. İşte detaylar...
27.11.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
SGK harekete geçti ve değişti! 1 Eylül'de başlıyor...
SGK harekete geçti ve değişti! 1 Eylül'de başlıyor... Milyonları çok yakından ilgilendiren genelge. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) iki ayrı genelge yayımladı. SGK tarafından yayımlanan genelgeye göre 01.09.2021 tarihinden itibaren yüzde 5’lik prim indiriminden Türkiye genelinde borcu olmayan işletmeler faydalandırılacak. Yani 5 puanlık indirim için borç sorgulama şartı getirildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan diğer bir genel yazı ile işverenlerin meslek kodu değişikliği hakkında yapacakları bildirimlere ceza uygulanacağı belirtildi.
Borcu olmayana indirim! Yeni dönem başlıyor, 25 Ekim'e kadar ödeme yapanlar yararlanacak
Borcu olmayana indirim! Yeni dönem başlıyor, 25 Ekim'e kadar ödeme yapanlar yararlanacak Yeni dönem eylülde başlıyor. Borcu bulunmayanlar indirim imkanından yararlanabilecek. Borcu olanlar ise 25 Ekim tarihine kadar ödeme yapmaları durumunda indirim imkanından faydalanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) ödenen sigorta primlerinden yapılan 5 puanlık indirim konusunda önemli bir değişikliğe gidildi. Beş puanlık prim indiriminden yararlanabilmek için bundan böyle işverenin “Türkiye genelindeki tüm işyerlerinin” SGK’ya prim borcu olup olmadığına bakılacak. Daha önce sadece işyeri bazında yapılan borç incelemesi eylül ayından itibaren işverenin Türkiye genelindeki tüm işyerlerinde gerçekleştirilecek. İşyerlerinin birinde borç çıkması halinde işverenin hiçbir işyerine prim indirimi uygulanmayacak.
3.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sgk Borç Sorgulama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgk borç sorgulama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.