Şevket Sabancı

Şevket Sabancı

Son dakika Şevket Sabancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şevket Sabancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şevket Sabancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şevket Sabancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şevket sabancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 şevket sabancı haberi bulunmuştur. Tüm şevket sabancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti...
Sabancı Ailesi'nin acı günü! Şevket Sabancı hayatını kaybetti... Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti. Sabancı'nın cenazesi cuma günü ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecek.
22.07.2021 Yaşam
Şevket Sabancı kimdir, kaç yaşında vefat etti, çocukları kim? İşte Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı
Şevket Sabancı kimdir, kaç yaşında vefat etti, çocukları kim? İşte Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi Şevket Sabancı Sabancı Holding'in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı, 85 yaşında yaşamını yitirdi. Peki Şevket Sabancı kimdir?
22.07.2021 Gündem
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir?
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir? İşverenler tarafından daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere fırsat vermeyi hedefleyen İlk Fırsat Programı 2020 yılında 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nda 55 gence daha ilk iş deneyimi sağlayacak.
6.07.2020 Çalışma Hayatı
Sonsuzluğa uğurluyoruz
Sonsuzluğa uğurluyoruz Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’in cenaze programı belli oldu. Erdoğan Demirören için ilk tören bugün saat 11.00’de İstanbul Şişhane’deki holding binası önünde gerçekleşecek. Daha sonra Fatih Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlenecek. Demirören, Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.
10.06.2018 Gündem
Atlı Köşk’e tedbir
Atlı Köşk’e tedbir İhsan Sabancı’nın kızı olduğunu mahkeme kararıyla tespit ettiren Sevilay Sabancı Çınar’ın açtığı davada mahkeme Sabancı ailesinin ünlü Atlı Köşk’üne ‘tedbir konulmasına’ karar verdi
17.04.2018 Gündem
Bodrum Müzik Festivali sanatseverleri coşturdu
Bodrum Müzik Festivali sanatseverleri coşturdu Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu Bodrum Müzik Festivali, dünyaca ünlü sanatçıları beş gün boyunca müzikseverlerle buluşturdu.
18.08.2017 Arşiv
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı
Mete Akyol son yolculuğuna uğurlandı Duayen gazeteci Mete Akyol, Büyükada'da bulunan Hamidiye Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Usta gazeteci Akyol'u son yolculuğunda CHP milletvekilleri Mehmet Haberal, Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Eski Milletvekillerinden gazeteci yazar Oktay Ekşi, Eski 1. Ordu Komutanı Hurşit Tolon, İş adamı Ali Sabancı'nın da aralarında bulunduğu siyaset, iş dünyası ve basın camiasında çok sayıda kişi uğurladı
29.09.2021 Gündem
‘Dönerde 1-2 markayı gözümüze kestirdik’
‘Dönerde 1-2 markayı gözümüze kestirdik’ 10 yılda 100 şube hedefiyle yola çıkan Döner Stop, yurt dışına da açılacak. Şirketin kurucusu Can Köseoğlu, “Konjonktür yüzünden sektörde mutlaka konsolidasyon olacak. Bizim de gözümüze kestirdiğimiz 1-2 marka var. Bu anlamda şirket satın almaya sıcak bakıyoruz” dedi.
14.10.2016 Ekonomi
Müzik ile dolu bir hafta!
Müzik ile dolu bir hafta! 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum yarımadasında gerçekleşecek, 12...
13.08.2016 Magazin
Deniz kokan konserler
Deniz kokan konserler Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’da. Festivalin açılışı ise İdil Biret ile yapılacak...
11.06.2016 Magazin
Taziye akını
Taziye akını MUSTAFA Koç’un ailesi Taksim’deki Divan Otel’de taziyeleri kabul etmeye başladı...
22.01.2016 Ekonomi
Çözüm ürettiler
Çözüm ürettiler Şevket Sabancı ve ailesi tarafından sosyal sorumluluk projeleri için kurulan Esas Sosyal’in Başkanı Emine Kamışlı, ‘İlk Fırsat’ adını verdiği projesinin tanıtımını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi...
16.01.2016 Magazin
15 gence ‘İlk Fırsat’
15 gence ‘İlk Fırsat’ Esas Sosyal’in ilk programı olan ‘İlk Fırsat’ üniversiteden yeni mezun 15 gencin STK’larda istihdam edilmesi ve bu gençlere 1 yıl 2 bin TL maaş ödenmesi hedefiyle geçen yıl yola çıktı. 500’e yakın başvuru arasından seçilen 15 genç 9 sivil toplum kuruluşunda çalışmaya başladı.
14.01.2016 Ekonomi
Sabancı’dan niye ayrıldık?
Sabancı’dan niye ayrıldık? ŞEVKET Sabancı, ‘İlk Fırsat’ için seçilen gençlerin tanıtıldığı toplantıda ilginç anılarını da paylaştı...
14.01.2016 Ekonomi
Diplomalı işsizlere 2 bin lira maaşla ‘ilk fırsat’ı verecek
Diplomalı işsizlere 2 bin lira maaşla ‘ilk fırsat’ı verecek Esas Grubu, sosyal sorumluluk çalışmaları için ‘Esas Sosyal’i kurdu. Esas Sosyal’in ilk programı “İlk Fırsat” üniversiteden yeni mezun 15 gencin STK’larda istihdamını sağlayacak ve bu gençlere 12 ay boyunca 2 bin TL maaş ödeyecek.
23.10.2015 Ekonomi
Türkiye'nin en zengini Ülker!
Türkiye'nin en zengini Ülker! Forbes dergisinin dünyanın en zenginleri listesinde yazılım devi Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 79,2 milyar dolarlık servetiyle yine birinci sırada yer alırken, bu yıl Türkiye ’den listeye 32 kişi girdi...
3.03.2015 Ekonomi
8 yeni milyarder daha
8 yeni milyarder daha Dünyanın en zenginleri listesindeki Türk milyarder sayısı 8 kişi daha artarak 32’ye çıktı. Murat Ülker 4.4 milyar dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengini oldu
2.03.2015 Ekonomi
‘Esas’ yatırım UN Ro Ro’ya
‘Esas’ yatırım UN Ro Ro’ya Actera Group ve Esas Holding, UN Ro-Ro’yu almak için KKR ile anlaştı. Anlaşma 1 Ağustos’ta yapılırken değer açıklanmadı. KKR, UN Ro-Ro’nun % 97.6 hissesini 910 milyon euroya almıştı.
5.08.2014 Ekonomi
Dönere 100 milyon lira yatırım yapacak
Dönere 100 milyon lira yatırım yapacak Şevket Sabancı Ailesi’nden Can Köseoğlu Döner Stop’u kurdu...
12.07.2014 Ekonomi
Sabancı mirasına 'gayrimeşru' ortak!
Sabancı mirasına 'gayrimeşru' ortak! Merhum işadamı İhsan Sabancı’nın evlilik dışı doğan kızı Sevilay Çınar, mahkeme kararıyla Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile 36’da 1 hisse alarak mirasa aynı oranda ortak oldu...
29.09.2021 Gündem
Sabancı 76 yıllık firmaya talip!
Sabancı 76 yıllık firmaya talip! Esas Holding, Ayakkabı Dünyası’nı alarak çıktığı yolda, şimdi de gözüne Hotiç’i kestirdi. Holdingin 116 mağazası bulunan Hotiç’in çoğunluk hissesine talip olduğu konuşuluyor.
5.02.2014 Ekonomi
TÜSİAD'da yaprak dökümü
TÜSİAD'da yaprak dökümü Sabancı Ailesi'nde iki üye TÜSİAD'dan ayrıldı
28.01.2014 Ekonomi
Electro World Türkiye’yi satın alıyor!
Electro World Türkiye’yi satın alıyor! Sabancı’nın bir kolundan alıp diğer kola satıyor
26.07.2013 Ekonomi
İşte Türkiye'nin en zengini!
İşte Türkiye'nin en zengini! Forbes'un 2013 için 'En Zengin 100 Türk' listesini yayınladı...
28.02.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şevket Sabancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şevket sabancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.