Cenaze Töreni

Cenaze Töreni

Son dakika cenaze töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cenaze töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cenaze töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cenaze Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cenaze töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.377 cenaze töreni haberi bulunmuştur. Tüm cenaze töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu
İstanbul'da kaza yapan motosikletli polis memuru şehit oldu Şişli'de göreve giden motosikletli polisler kaza yaptı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Furkan Bor hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Kaza anı kameraya yansıdı.
23.03.2024 Gündem
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik'
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik' Oyuncu Zafer Algöz’ün annesi annesi Güner Algöz yaşamını yitirdi.
9.03.2024 Magazin
Eski Kozan Belediye Başkanı Açıkgöz'e cenaze töreni düzenlendi
Eski Kozan Belediye Başkanı Açıkgöz'e cenaze töreni düzenlendi Adana’nın Kozan ilçesinde vefat eden eski Belediye Başkanı Mehmet Açıkgöz, son yolculuğuna uğurlandı.
20.02.2024 Adana
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı son yolculuğuna uğurlandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
11.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Güler'in acı günü: Babası son yolculuğuna uğurlandı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in vefat eden babası Fikret Güler için Ankara’da ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.
10.02.2024 Gündem
Bakan Güler'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Bakan Güler'in acı günü! Babası hayatını kaybetti Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in babası Fikret Güler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
10.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Cenaze Evi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Cenaze Evine Gitmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada cenaze evi görmek genelde kişiyi etkileyen ve tedirgin kalkmasına neden olan bir rüya olarak kabul edilir. Rüyada cenaze evi görmek hayırlı bir rüyadır ve genelde huzurlu bir hayatı temsi eder.
9.01.2024 Eğitim
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım
Şehit Teğmen Günay'ın annesi: Benim hakkım helal sana, sen de helal et aslanım Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen Ramazan Günay (25), memleketi Afyonkarahisar'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin annesi Firdevs Günay, oğlunun tabutu başında, "Benim hakkım helal sana, sen de bana helal et annem, aslanım" dedi.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Teğmen Eril Alperen Emir (25), Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehidin kardeşi Eren Emir, ağabeyinin askeri paltosu giyip, tören kılıcını taşıdı.
13.12.2023 Gündem
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Adile Naşit'in hayatı film oluyor Yeşilçam’ın usta ismi Adile Naşit'in hayatı film oluyor. Filmin senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alacak.
24.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmed Zahid Kotku'nın kızı Hacer Coşan'ın cenaze törenine katıldı.
14.11.2023 Gündem
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cenaze Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cenaze töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.