Sağlık Bakanı Recep Akdağ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ

Son dakika Sağlık Bakanı Recep Akdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sağlık Bakanı Recep Akdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık bakanı recep akdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.092 sağlık bakanı recep akdağ haberi bulunmuştur. Tüm sağlık bakanı recep akdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa Japonya Başbakanı Şinzo Abe, açılışa video konferans yoluyla katıldı.Hastanenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası sağlık turizminde Türkiye’nin marka eserlerinden biri olacak. Milletimizle beraber İstanbul Havalimanı ile yakınlığı ile yabancı misafirlerimize de hizmet verecektir. Bu şu demektir artık İstanbul uluslararası bir sağlık merkezi haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
21.05.2020 Gündem
Eski bakan Recep Akdağ'ın oğlu 'Kayı Düğünü' ile evlendi
Eski bakan Recep Akdağ'ın oğlu 'Kayı Düğünü' ile evlendi Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammed Akdağ, Gebze'de Fatih Sultan Mehmed'in hayatını kaybettiği alanda düzenlenen 'Kayı Düğünü' ile evlendi.
8.09.2018 Gündem
Sağlıkta 2017 böyle geçti!
Sağlıkta 2017 böyle geçti! 2017 yılında Türkiye’de sağlık alanında hekimlerin çalışma esaslarını belirleyen yeni düzenleme hazırlıklarına, güvenlik soruşturmaları tamamlanan personelin atamasından aşı tartışmalarına kadar birçok konu ele alındı ve çeşitli alanlarda yasal düzenlemeler yapıldı.
31.12.2017 Sağlık
Taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek? Açıklama geldi...
Taşeron işçilere ne zaman kadro verilecek? Açıklama geldi... Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sayıları milyona yaklaşan taşeron işçiler kadro haberini büyük bir merakla bekliyorlar. İşte taşeron işçilere kadro verilmesi için son yaşanan gelişmeler...
29.09.2021 Gündem
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Sarıeroğlu açıkladı
Taşeron işçiler kadroya alınacak mı? Bakan Sarıeroğlu açıkladı Taşeron işçilerin kadroya alınmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu taşeron işçilerin kadroya alınma sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte taşeron işçilerin kadroya alınmasına dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
İşte yeni Sağlık Bakanı
İşte yeni Sağlık Bakanı Ak Parti 2017 Bakanlar Kurulu yeni kabine listesine göre yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan oldu.
29.09.2021 Gündem
23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı
23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı SAMSUN'da yapılacak ve Türkiye'nin gerçekleştirdiği en büyük spor organizasyonu olma özelliği taşıyan 23'üncü Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi ile başladı. Büyük heyecan yaşandığı törende renkli görüntüler de oluştu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek?
Taşeron işçilere kadro ne zaman verilecek? Taşeron işçilere kadronun ne zaman verileceği netleşmeyen durumlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Taşeron işçilerin kadro durumuna ilişkin resmi açıklamalar peşpeşe geliyor. İşte Sağlık Bakanlığı'nın taşeron işçilere yönelik yaptığı son açıklama...
29.09.2021 Gündem
Taşeron işçilere kadroda yeni gelişme! 17 bin işçi alınacak
Taşeron işçilere kadroda yeni gelişme! 17 bin işçi alınacak Taşeron işçilere kadro konusu gündemde en çok araştırılan konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Henüz netleşmeyen taşeron işçilerin kadro durumu için açıklamalar da peşpeşe geliyor. İşte taşeron işçilere kadro verilmesiyle ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten çok sert YPG açıklaması
Hükümetten çok sert YPG açıklaması Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı her türlü taciz ateşi misliyle, angajman kuralları çerçevesinde karşılı bulacaktır."
29.09.2021 Gündem
Bakan Akdağ: Zehirlenmelerde kurumları uyarıyorum
Bakan Akdağ: Zehirlenmelerde kurumları uyarıyorum Sağlık Bakanı Recep Akdağ, askeri birliklerde gıda zehirlenmeleri ile ilgili olarak, "Her bir kuruma ayrı ayrı vazife düşüyor. Kuruluşların itina göstermesi lazım.Onun için herkesi bir kere daha uyarıyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Akdağ: İki dilim baklava yeter
Akdağ: İki dilim baklava yeter Sağlık Bakanı Recep Akdağ, uzun açlık dönemlerinin yaşandığı ramazandan çıkıldığını belirterek bayramda vatandaşların dikkatli olmasını istedi.
25.06.2017 Sağlık
Annenin yakarışı
Annenin yakarışı Eyleme uyuşturucu bağımlısı oğlu ile birlikte katılan anne Gönül G. “Devletimiz bu illetten yavrularımızı kurtarsın. 10 yılda çocuk sahibi oldum, elimden almayın” diye yalvardı.
12.06.2017 Yaşam
Sigarayla ilgili flaş kararları Bakan açıkladı!
Sigarayla ilgili flaş kararları Bakan açıkladı! Sigara satışıyla ilgili yeni düzenleme yapacaklarını açıklayan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Bir taraftan denetimleri güçlendirirken öbür taraftan düz pakete geçmek için sizlere bir madde getireceğiz. Bunlarla beraber sigara kutularının marketlerde, bakkallarda, raflarda görünmemesini sağlayacak kanun maddeleri de getireceğiz" dedi.
2.06.2017 Ekonomi
DSÖ'nün yeni Genel Direktörü belli oldu
DSÖ'nün yeni Genel Direktörü belli oldu Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) Genel Direktörlüğüne Etiyopya'dan Tedros Adhanom seçildi.
23.05.2017 Dünya
Bakan Akdağ: Anne ölüm oranı düştü
Bakan Akdağ: Anne ölüm oranı düştü Sağlık Bakanı Recep Akdağ, doğum sırasında anne ölümlerinin azaldığını söyledi.
15.05.2017 Sağlık
Akdağ: Mücadeleyi kazanamazsak halimiz duman
Akdağ: Mücadeleyi kazanamazsak halimiz duman Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'de şişmanlık, hareketsizlik ve sigaraya karşı mücadelenin önemli olduğunu belirterek, "Bu mücadeleyi kazanamazsak Türkiye'nin sağlıkta bir geleceği yok. İnsanımızın büyük bir kısmının şişman olduğu bir toplumda buna hareketsizlik ve sigara eşlik ediyorsa inanın halimiz duman" dedi.
29.09.2021 Gündem
Bakan'dan İstanbullulara müjde!
Bakan'dan İstanbullulara müjde! Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlıkta dönüşümün ikinci dönemini başlattıklarını belirterek, "İstanbul'a çok mükemmel hastaneler yapıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl sonunda İstanbul'daki bütün devlet hastanelerinde odalarınız tek yataklı, banyolu olacak." dedi.
29.09.2021 Gündem
Devrim gibi eczane hamlesi!
Devrim gibi eczane hamlesi! Belirlenen pilot bölgelerde kronik hastalığı olan vatandaşlara hizmet verecek danışman eczaneler hizmet verecek.
12.05.2017 Ekonomi
Başhekim: İbrahim Erkal'la ilgili kritik saatlere girildi
Başhekim: İbrahim Erkal'la ilgili kritik saatlere girildi İbrahim Erkal'la ilgili açıklama yapan Başhekim, "Bugünden itibaren İbrahim Erkal için kritik saatlere girildi. Beyin ölümünü ve hastanın iyileşme imkanı yoktur" dedi.
11.05.2017 Magazin
Sağlık Bakanı Akdağ'dan İbrahim Erkal'ın durumuyla ilgili açıklama
Sağlık Bakanı Akdağ'dan İbrahim Erkal'ın durumuyla ilgili açıklama Sağlık Bakanı Recep Akdağ: "Beyin ölümü, vücudun organları henüz canlılığını korurken, kişinin beyninin tamamen fonksiyonunu yitirmesi oluyor. Bunun geriye dönüşü yok"
29.09.2021 Gündem
Bakan açıkladı! 12 bin 500 kişi için onay bekleniyor
Bakan açıkladı! 12 bin 500 kişi için onay bekleniyor Sağlık Bakanı Recep Akdağ “Bakanlığımıza 12 bin 500 sağlık personeli alımı konusunda problem olmaksızın gerekli aşamalar tüm hızıyla devam ediyor. Maliye Bakanlığı vize sürecini tamamlayıp onay verecek, sonra ÖSYM müracaat ve yerleştirme işlemlerini yürütecek ve atamalar yapılacak” dedi.
8.05.2017 Ekonomi
Bakan Akdağ canlı yayında açıkladı
Bakan Akdağ canlı yayında açıkladı Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi Programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bilinmeyen bir özelliğini anlattı.
7.05.2017 Siyaset
Sigara paketleriyle ilgili yeni karar!
Sigara paketleriyle ilgili yeni karar! Sigarayla savaşta önemli adımlar atan Bakan Akdağ, sigara paketleri tek tipleşecek dedi.
29.09.2021 Gündem
DSÖ İstanbul Ofisi kurulacak!
DSÖ İstanbul Ofisi kurulacak! Türkiye ile Dünya Sağlık Örgütü arasında, İstanbul'da ofis kurulması için anlaşma imzalandı.
3.05.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık bakanı recep akdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.