Recep Akdağ

Recep Akdağ

Son dakika recep akdağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recep akdağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recep akdağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Akdağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep akdağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.333 recep akdağ haberi bulunmuştur. Tüm recep akdağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu:Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını Diyarbakır anneleri yaptı
Bakan Soylu:Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını Diyarbakır anneleri yaptı  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır annelerinin ortaya koyduğu irade ile birlikte HDP'nin seçime giremediğini belirterek, "Anayasa Mahkemesi'nin yapamadığını ki; ihtiyaçta yok yapmasına artık, o Diyarbakır anneleri yaptı. Kepenklerini indirdi, seçime girmeye cesaretleri bile olamadı" dedi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Varank, Erzurum'da süt ürünleri tesisini açtı
Bakan Varank, Erzurum'da süt ürünleri tesisini açtı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Erzurum'da kurulan Süt Ürünleri Üretim Tesisi'nin resmi açılışını gerçekleştirdi. Bakan Varank, bakanlık olarak bölgesel kalkınmadan sorumlu olduklarını belirterek, "Bölgelerde, şehirlerde, ilçelerde ekonomiye etki edecek hangi değerli proje varsa bu projeyi çalışıp uygulamaya alıyoruz" dedi.
3.08.2022 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler
Bakan Kasapoğlu ve Varank, Anadolu’nun çatısından uzayı izlediler TÜBİTAK’ın her yaştan astronomi meraklısını buluşturduğu Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri’nin yeni göğe bakma durağı Erzurum oldu. Çok sayıda gökyüzü tutkunu Anadolu’nun çatısından uzayı gözlemleme imkanı buldu.
23.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı
Erzurum'da 3 gün sürecek gökyüzü gözlem etkinliği başladı Her yaştan astronomi meraklısının buluştuğu gökyüzü gözlem etkinliği, Diyarbakır ve Van’ın ardından bu kez Erzurum’da yapıldı.
22.07.2022 Gündem
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar
Bakan Varank: 'Yavuz hırsız' modeli siyaset yapmaya çalışıyorlar Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Son dönemde bakıyorsunuz bizim muhalefet, bizim projelerimizi de sahiplenmeye başlamış. Neymiş efendim; KYK borçlarındaki faizin kaldırılmasını onlar söylemiş de o yüzden muhalefetin liderine teşekkür ediyorlar. Vallahi pes, billahi pes. Bunlar iyice 'yavuz hırsız' moduna girip siyaset yapmaya çalışıyor" dedi.
22.07.2022 Siyaset
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Sağlık Bakanlığı ve 5 kurumdan belge istedi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD’li ilaç firmasının Türkiye’de sağlık bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili başlattığı soruşturmada, Sağlık Bakanlığı ve 5 kuruma yazı gönderdi. Başsavcılık, ‘Alexion adlı ABD’li firmanın Soliris adlı ilaç için onay almakta zorlandığı, bu nedenle Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle bağlantıları olan bir danışmanla anlaştığı, 2010-2015 yılları arasında firmanın Türkiye’deki bu danışmana 1,3 milyon doların üzerinde ödeme yaptığı, kamu görevlilerine usulsüz ödemelerde bulunularak Alexion isimli ilaç şirketinin 6.6 milyon doların üzerinde kazanç sağladığı, haksız kazançta Türk yasalarına göre suç işleyerek katkıda bulunan kamu görevlileri ve diğer kişilerin bulunduğu’ iddialarına ilişkin belgeler istedi.
3.12.2021 Gündem
Eski bakan duyurdu! Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı
Eski bakan duyurdu! Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı ABD'li bir ilaç firmasının Türkiye'de Sağlık Bakanlığı bürokratlarına rüşvet verdiği iddiasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Eski Sağlık Bakanları Mehmet Müezzinoğlu ve Recep Akdağ, kendi dönemlerinde gerçekleştiği iddia edilen rüşvet iddialarıyla ilgili geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç ihbarında bulunmuş, idari soruşturma için de Sağlık Bakanlığı'na başvurmuştu. DHA muhabirinin edindiği bilgilere göre, iddialarla ilgili Sağlık Bakanlığı'nda idari soruşturma başlattı.
4.09.2021 Gündem
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz için TBMM'de tören Ankara'da, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Sağlık Bakanı Yaşar Eryılmaz (77) için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
11.08.2021 Gündem
Hazar Denizi'nde rahatsızlanıp, ambulans uçakla alınan TIR şoförü: Ülkem bambaşka
Hazar Denizi'nde rahatsızlanıp, ambulans uçakla alınan TIR şoförü: Ülkem bambaşka Özbekistan'dan aldığı yükle Türkiye'ye dönüş yaparken, Hazar Denizi'nde, TIR'la bindiği feribotta rahatsızlanan şehit Oğuz Han Karaca'nın babası Cihan Karaca, Kazakistan'da geçirdiği apandisit ve mide ameliyatı sonrası Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Erzurum'a getirildi. Karaca, "Sağlıkçılarımıza kimse en ufak bir şey söylemesin. Orada kimsenin imkanı yok, benim ülkem bambaşka" dedi.
6.01.2021 Gündem
Meclis'te korona alarmı! Sayısı 100'e çıktı...
Meclis'te korona alarmı! Sayısı 100'e çıktı... Meclis'te her 6 vekilden biri koronavirüse yakalanınca tedbirlerin artırılmasına karar verildi. Artık TBMM kampüsüne HES Kodu ile girilecek. Meclis lokantalarında paket servis uygulamasına geçilmesi, çay, kahve ikramının kaldırılması da gündemde.
21.11.2020 Siyaset
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş için TBMM'de tören
Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş için TBMM'de tören Eski Sağlık bakanlarından Osman Durmuş, geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında yaşamını yitirdi. Durmuş için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi.
27.10.2020 Siyaset
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar
İstanbul'da tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Şinzo Abe'den tarihi mesajlar Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin katılımıyla hizmete açıldı. Açılışa Japonya Başbakanı Şinzo Abe, açılışa video konferans yoluyla katıldı.Hastanenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası sağlık turizminde Türkiye’nin marka eserlerinden biri olacak. Milletimizle beraber İstanbul Havalimanı ile yakınlığı ile yabancı misafirlerimize de hizmet verecektir. Bu şu demektir artık İstanbul uluslararası bir sağlık merkezi haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
21.05.2020 Gündem
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor"
"Erdoğan’ın davası niye sonuçlanmıyor" FETÖ’nün en büyük siyasi kumpaslarından biri olan Selam-Tevhid soruşturmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonları yasadışı bir şekilde dinlenmişti. FETÖ'cüler davanın uzaması için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor.
17.02.2020 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Erzurum'da
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Erzurum'da Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "AK Parti, sağlık, ulaştırma ve altyapı, tüm bu açıdan bakıldığında sanayi, endüstri, istihdamda büyük hizmetler ortaya koydu ama tabi bizim şiarımız şu, durmak yok, çalışmaya devam." dedi.
6.12.2019 Siyaset
"En büyük savunma gücümüz millet ruhudur"
"En büyük savunma gücümüz millet ruhudur" TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 100. yılı kutlanan Erzurum Kongresi ve milli mücadeleye ilişkin, "O gün vatanımızı bölmeye, parçalamaya, önce işgal edip ardından peşkeş çekmeye yeltenen düşmanlar, bugün de benzer oyunlar oynamaktadırlar. Ancak milletimiz, bu kirli oyunları geçmişte millet ruhu ile bozmuştur. Bugün de herhangi bir işgal yahut bölme teşebbüsüne karşı en büyük savunma gücümüz işte bu millet ruhudur." değerlendirmesinde bulundu.
23.07.2019 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, Erzurum'da
TBMM Başkanı Şentop, Erzurum'da TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Erzurum Kongresi'nin 100. yıl dönümü kutlamalarına katılmak için geldiği kentte Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
23.07.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız'
Binali Yıldırım: 'Pazar günü demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Devletimizi ebediyete kadar yaşatmak hepimizin boynunun borcudur. Bu konuda en büyük desteği siz Erzurumlu dadaşlardan alıyoruz. Çünkü sizler milli iradenin temsilcisisiniz. Pazar günü büyük bir demokrasi bayramını birlikte yaşayacağız." dedi.
28.03.2019 Siyaset
"Türkiye'deki sağlık dönüşümü bütün dünyaya örnektir"
"Türkiye'deki sağlık dönüşümü bütün dünyaya örnektir" Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, "Türkiye'deki sağlık dönüşüm programı bütün dünyaya örnektir. Dünyada önemli tıp dergileri ve Dünya Sağlık Örgütü bu dönüşümü başka ülkelere örnek gösterdi. Burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meseleye sahip çıkmasının büyük ehemmiyeti var." dedi.
8.03.2019 Sağlık
Lütfullah Göktaş yeni görevi için Roma'ya gitti
Lütfullah Göktaş yeni görevi için Roma'ya gitti Türkiye'nin Vatikan Büyükelçiliği'ne atanan Lütfullah Göktaş, yeni görevine başlamak üzere bugün İtalya'ya gitti.
20.02.2019 Gündem
"Erzurum Şehir Hastanesi kendi elektriğini de üretecek"
"Erzurum Şehir Hastanesi kendi elektriğini de üretecek" Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Şehir Hastanesinin hem solar güneş panelleriyle hem de trijenerasyon sistemi ile kendi elektriğini üreteceğini bildirdi.
19.02.2019 Sağlık
İş adamı Abdullah Tivnikli'ye son veda
İş adamı Abdullah Tivnikli'ye son veda İstanbul'da hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı. Marmara İlahiyat Camii'nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada "Gerçekten Abdullah kardeşimiz bir vakıf insanı olarak gelecekte de kendisinden sonra hakikatten bu hayırlarını devam ettirecek bir nesil bırakmanın gayreti içinde oldu" dedi.
6.11.2018 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın acı günü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın vefat eden amcası Mehmet Kalın, Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.
13.10.2018 Gündem
Eski bakan Recep Akdağ'ın oğlu 'Kayı Düğünü' ile evlendi
Eski bakan Recep Akdağ'ın oğlu 'Kayı Düğünü' ile evlendi Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammed Akdağ, Gebze'de Fatih Sultan Mehmed'in hayatını kaybettiği alanda düzenlenen 'Kayı Düğünü' ile evlendi.
8.09.2018 Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü kutlanıyor
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü kutlanıyor Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımında resmi tören düzenlendi.
20.07.2018 Dünya
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler
Yeni kabinede yer almayan isimler kimler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı. Kabinede 16 Bakan ve 1 Cumhurbaşkanı yardımcısı yer alırken önceki kabinede yer alan 23 isme ise yer verilmedi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte 26 olan bakanlık sayısı 16'ya inmişti.
10.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Recep Akdağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep akdağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.