Prof. Dr. Canan Karatay

Prof. Dr. Canan Karatay

Son dakika Prof. Dr. Canan Karatay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Canan Karatay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Canan Karatay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Canan Karatay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. canan karatay gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 prof. dr. canan karatay haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. canan karatay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sebze atışması Meclis'te
Sebze atışması Meclis'te Prof. Dr. Canan Karatay ile gastronomi yazarı Vedat Milor arasındaki “sebze” atışmasına Meclis Obeziteyle Mücadele Komisyonu Başkanı Mihrimah Belma Satır da katıldı.
13.02.2020 Yaşam
Canan Karatay: Lahmacun en sağlıklı fast-food
Canan Karatay: Lahmacun en sağlıklı fast-food Şanlıurfa'da konuşan Prof.Dr.Canan Karatay, "Lahmacun en sağlıklı fast food. Çünkü içinde kıyma var,yağ var,sebze var,soğan var,karbonhidrat var" dedi
10.03.2019 Sağlık
'Tahıl yersek koyun gibi oluruz' demişti! Karatay'a kötü haber
'Tahıl yersek koyun gibi oluruz' demişti! Karatay'a kötü haber Türkiye Vegan Derneği, “Vegan demek tahıl beyinli demek” ve “Veganlık misyonerliktir” diyen Prof. Dr. Karatay için suç duyurusunda bulundu.
7.12.2018 Gündem
Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: O besinin alkolden farkı yok!
Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: O besinin alkolden farkı yok! Prof. Dr. Canan Karatay yeni yaptığı açıklamalar ile kanser etkisi yaratan besinler, alkolden farkı olmayan içecekler ve sınav stresi yaşayan öğrencilerin tüketmesi gereken besinler hakkında açıklamalarda bulundu.
25.04.2018 Gündem
Prof. Dr. Canan Karatay suç duyurusuna cevap verdi!
Prof. Dr. Canan Karatay suç duyurusuna cevap verdi! Prof. Dr. Canan Karatay, "Aşı yapılmadan da bağışıklık sistemi güçlenebilir" dedi
29.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Karatay: Erkeklerin ömrü...
Prof. Dr. Karatay: Erkeklerin ömrü... İÇ Hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Erkeklerde X ve Y kromozomu var. Y kromozomuna baktığınızda bir bacağı eksik. O sebeple erkeklerin ömrü, kendilerine iyi bakmazlarsa kadınlardan daha kısa olur" dedi
7.12.2017 Sağlık
Prof.Dr. Canan Karatay: Zeytinyağı tüketen hastalanmaz
Prof.Dr. Canan Karatay: Zeytinyağı tüketen hastalanmaz Hatay'da devam eden Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'ne katılan İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, zeytin ve zeytinyağı tüketenlerin hastalanmayacağını söyledi.
22.10.2017 Yaşam
Canan Karatay'dan ilginç kurtlu elma tavsiyesi!
Canan Karatay'dan ilginç kurtlu elma tavsiyesi! İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay yine dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Modern hayat, modern yataklar çıktıktan sonra hanımların, beylerin ağrıları arttı. Modern yataklar ağrı sebebi" diyen Canan Karatay bir diğer açıklamasında da "Kurtlu elmalardan yapılan sirkeler tüketmeliyiz. Kurtlar bizden daha akıllı, ilaçlı hiçbir şey yemez" şeklinde konuştu.
8.10.2017 Sağlık
Karatay’ı dolandıran şahıs yakalandı
Karatay’ı dolandıran şahıs yakalandı Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde kendisini komiser olarak tanıtan bir kişinin bir kadını dolandırdığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri zanlıyı Şanlıurfa'da yakaladı. Zanlının daha önce Prof. Dr. Canan Karatay'ı 50 bin TL dolandıran kişi olduğu anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Canan Karatay: Anne sütüne eşdeğer, tüketin!
Canan Karatay: Anne sütüne eşdeğer, tüketin! Prof. Dr. Canan Karatay, zeytinyağının, diğer tüm yağ türlerinden farklı olarak bir "meyve suyu" olduğuna dikkati çekerek, zeytin ve zeytinyağının faydalarını anlattı.
30.04.2017 Sağlık
Karatay'a arıcılardan tepki! Suç duyurusunda bulunacaklar
Karatay'a arıcılardan tepki! Suç duyurusunda bulunacaklar Prof. Dr. Canan Karatay’ın kaleme aldığı, ‘Karatay Diyeti Bilimsel Gerçeklerle Kilo Vermenin ABC'si’ kitabında ‘Bal’ ile alakalı olan kısımlarda baldan ‘Zehir’ olarak bahsettiğini söyleyen Giresun Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Kubilay Elevli, Karatay hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
20.02.2017 Yaşam
Cevizci Hoca tartışması
Cevizci Hoca tartışması Bakan Akdağ’ın Prof. Karatay için “Ceviz bahçesi varmış” açıklamasıyla aralarında mini bir tartışma yaşandı
12.10.2016 Yaşam
‘Zeytinyağlı Yiyemem Aman türküsünün sözlerini değiştirdi
‘Zeytinyağlı Yiyemem Aman türküsünün sözlerini değiştirdi Prof. Dr. Canan Karatay 1952 yılında Türkiye’de margarin üretimine başlandığını, Türk halkının margarin yemesi için “Zeytinyağlı Yiyemem Aman” türküsünün yazıldığını önü sürdü.
27.02.2016 Sağlık
O ne sofra hocam!
O ne sofra hocam! ‘Ekmek yemeyin’ önerisiyle özdeşleyen Prof. Dr. Canan Karatay, Mersin’de lahmacun yerken görüntülenince ‘sosyal medyayı’ salladı
5.02.2016 Yaşam
Domuz gribine karşı zeytinyağı önerdi
Domuz gribine karşı zeytinyağı önerdi Prof. Dr. Canan Karatay, ’domuz gribi’nin önüne geçebilmek için halis zeytinyağı tüketerek geçilebileceğini söyledi.
31.01.2016 Sağlık
Dolandırılan ünlüler!
Dolandırılan ünlüler! Terörle mücadele kapsamında parası gidenler, restoran açma vaadiyle dolandırılanlar, aldıkları çekler karşılıksız çıkanlar... Bir gün herkesin başına gelebilecek dolandırıcılık hikayeleri, bu ünlülerin de başına geldi.
5.08.2014 Yaşam
Doğal ürünlerle beslenin
Doğal ürünlerle beslenin 32. Tüyap İstanbul Kitap Fuarı bugün sona eriyor. Fuarın son gününde imza günü olan yazarlardan biri de Karatay Diyeti'yle binlerce insana sağlıklı beslenerek formda kalmanın formülünü veren Prof.Dr. Canan Karatay. Formda kalmanın en önemli yolunun doğal ürünlerle beslenmek olduğunu söyleyen Karatay "Her şey mevsiminde yenmeli, yapay gıdalardan uzak durulmalı" diyor.
10.11.2013 Yaşam
Canan Hoca’yı da çarptılar!
Canan Hoca’yı da çarptılar! Polis olduklarını söylerek dolandırdılar
29.09.2021 Gündem
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin'
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin' Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Oruç tutmayı planlayanlar sağlık sorunları nedeniyle endişe duyanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerilerde bulundu. Brokoli ve karnabahar tüketimini öneren Saraçoğlu, mercimek ve ıspanak gibi yemeklerde fazla yağ tüketilmemesi gerektiğini, çayın ise belirli miktarda tüketilmesi gerektiğini belirtti.
28.03.2022 Sağlık
Ünlü profesörleri dolandıranlara operasyon
Ünlü profesörleri dolandıranlara operasyon Canan Karatay ve Erdener Yurtcan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirtilen 12 şüpheli 5 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonla yakalandı. Polis, dolandırıcılığın boyutunun 4,2 milyon lira olduğunu belirtiyor.
2.07.2018 Gündem
Canan Karatay: “Şeker ve kanser genetik değil”
Canan Karatay: “Şeker ve kanser genetik değil” Prof. Dr. Canan Karatay, diyabet (şeker) ve kanser hastalığının bilinenin aksine genetik değil, yanlış beslenme ve zararlı besinlerden dolayı ortaya çıktığını söyledi. Karatay, bu hastalıklardan doktor kontrolünde kurtulabilineceğinin altını çizdi.
8.03.2018 Yaşam
‘Kaya tuzunda radyoaktif madde’
‘Kaya tuzunda radyoaktif madde’ Üç sağlık örgütü, kaya tuzunun tansiyonu düşürdüğünü söyleyerek halk sağlığını tehlikeye attığı gerekçesiyle Karatay’ın konuk olduğu programı RTÜK’e şikâyet etti ve Sağlık Bakanlığı’nı da bilgilendirdi...
28.02.2018 Gündem
Karatay: Morfinman gibi ekmek bağımlısısınız
Karatay: Morfinman gibi ekmek bağımlısısınız Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ekmekten uzak durulması gerektiğini belirterek, "Morfinman gibi ekmek bağımlısısınız” dedi.
26.02.2017 Sağlık
Prof. Dr. Karatay şoke etti! Görenlerin ağzı açık kaldı!
Prof. Dr. Karatay şoke etti! Görenlerin ağzı açık kaldı! Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde, zeytinyağı imalathanesini ziyaret eden Prof. Dr. Canan Karatay, yeni sıkılan zeytinyağını bardağa doldurarak içti.
23.10.2016 Yaşam
Ünlü doktorlardan acıkmadan oruç tutmanın yolları!
Ünlü doktorlardan acıkmadan oruç tutmanın yolları! Ramazanda en büyük problemlerden biri de kilo almak...
27.06.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Canan Karatay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. canan karatay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.