Piskopos

Piskopos

Son dakika Piskopos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Piskopos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Piskopos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Piskopos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan piskopos gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 piskopos haberi bulunmuştur. Tüm piskopos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Sefiller Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Sefiller Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Sefiller, Victor Hugo tarafından yazılmış bir kitaptır. 1862 yılında yayınlanmış olan Sefiller kitabı dünya edebiyatındaki önemli kitaplar arasındadır ve toplamda 24 kez uyarlanmıştır. 
20.12.2023 Eğitim
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Macaristan Bayrağı Anlamı Nedir? Macaristan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Macaristan, Orta Avrupa'da yer alan bir ülkedir. Avrupa kıtasında bulunan ülke Schengen ülkelerinden biridir.
11.09.2023 Eğitim
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Yatılı okul bölgesinde sayısız insan kalıntısı bulundu! 'Çocuk boyutundalar ve hiçbiri tabutta değil'
Yatılı okul bölgesinde sayısız insan kalıntısı bulundu! 'Çocuk boyutundalar ve hiçbiri tabutta değil' Kanada'da yatılı okul bölgesinde insan kalıntıları bulundu. Alberta eyaletindeki okulda bulunan insan kalıntılarının kayıp 200'den fazla çocuğa ait olabileceği düşünülüyor.
19.05.2022 Dünya
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı ABD’nin Arizona eyaletinde Katolik Rahibi Andres Arango, vaftiz törenlerinde ‘Ben’ yerine ‘Biz’ dediği için bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm vaftizlerin geçersiz sayılacağı açıklandı. Rahip Arango, istifa mektubunda özür dileyerek “Yanlış bir formül kullanarak geçersiz vaftizler yaptığımı öğrenmek beni üzüyor” dedi.
17.02.2022 Dünya
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi Hollywood sinemasının en önemli karakterlerinden ünlü oyuncu Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti.
23.10.2021 Dünya
Vatikan'da Papalık sırrı kalktı! Kilise istismarları...
Vatikan'da Papalık sırrı kalktı! Kilise istismarları... Son dakika haberine göre; Vatikan, yetişkinlerin, din adamları ve kilise hizmetindekiler tarafından istismarını suç kapsamına aldı. Bu karar14 yıl süren çalışmanın ardından alınırken, belirlenen yeni hükümler, Katolik Kilisesi Kanunu'nun revize edilmiş ceza yasası kısmına eklendi.
1.06.2021 Dünya
Son yılların en önemli keşfi! Mezarları açıldı, içinden çıktı ilk kez...
Son yılların en önemli keşfi! Mezarları açıldı, içinden çıktı ilk kez... Arkeologların 11 yıllık çalışması sonucunda son zamanların en önemli keşiflerinden birine imza atıldı. Tören kıyafetleriyle birlikte, yaklaşık 200 yıl önce gömülen iki piskoposun mezarına ulaşıldı. Bu çalışmayla ilk kez bir kumaş eser de gün yüzüne çıkmış oldu. CNN Türk İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın özel haberini kameraman Hilmi Yaşa görüntüledi.
11.03.2021 Gündem
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma
KKTC lideri Tatar'dan Anastasiadis'e çağrı: Hayaller peşinde koşma Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Rum Lideri Nikos Anastasiadis'in "iki devletli çözümün mümkün olmayacağı" açıklamalarına cevap vererek, "1968 yılından bu yana devam eden müzakere süreçlerinin başarısızlıkla sonuçlanmasının ana nedeni de halen devam etmekte olan Rum-Yunan zihniyetidir.
2.01.2021 Gündem
İstanbul'da haç çıkarma töreninde korku dolu anlar!
İstanbul'da haç çıkarma töreninde korku dolu anlar! Hristiyanlığa göre Hz. İsa'nın doğumu ve vaftiz edilişinin yıl dönümü Kuzguncuk’ta bulunan Rum Ortodoks Ayios Yeorgios Kilisesi’nde yapılan ayinin ardından denizden haç çıkarma töreniyle kutlandı. Buz gibi havada denize giren vatandaşların soğuğa aldırmadan haç çıkarmaları dikkat çekti. Fatih'te bir vatandaş ise haç çıkarma işlemi sırasında fenalaşarak hastanelik oldu.
6.01.2020 Yaşam
24 Aralık Noel nedir, Noel Baba kimdir? Noel’in tarihi ile Noel ve Yılbaşı arasındaki farklar
24 Aralık Noel nedir, Noel Baba kimdir? Noel’in tarihi ile Noel ve Yılbaşı arasındaki farklar Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlandığı bir Hristiyan bayramıdır. Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milat Yortusu olarak da bilinen Noel’in yaklaşmasıyla vatandaşların merakı da arttı. 24 Aralık Noel nedir? Noel baba kimdir? Noel ile Yılbaşı arasındaki fark nedir? İşte Noel ile ilgili merak edilenler…
24.12.2019 Gündem
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı
Kripto Kraliçe Ruja Ignatova! Dünyanın en büyük vurgunlarından birini yaptı Ruja Ignatova kendine Kripto Kraliçe adını takmıştı. Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek insanların milyarlarca eurosunu aldı. İki yıl sonra sırra kadem bastı. 'Kayıp Kripto Kraliçe' podcast yayınını hazırlayan Jamie Bartlett, Ignatova'nın bunu nasıl başardığını ve şimdi nerede saklanıyor olabileceğini araştırdı.
28.11.2019 Dünya
Papa'yı şoke eden haber! Uluslararası yakalama talebi
Papa'yı şoke eden haber! Uluslararası yakalama talebi Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'a yakın isimlerden, cinsel tacizle suçlanan Arjantinli piskopos Gustavo Zanchetta için uluslararası yakalama emri çıkarılması talep edildi.
21.11.2019 Dünya
'Eski kiliseler, gece kulübüne ya da diskoya çevrilmesin'
'Eski kiliseler, gece kulübüne ya da diskoya çevrilmesin' Katolik Kilisesi'nin yönetim merkezi Vatikan; satışa çıkarılan kiliselerin gece kulübü, diskotek ya da restoran gibi işletmelere çevrilmemesi çağrısı yaptı. Papa Francesco, "Eski kiliseler, insanlığa en faydalı biçimde ve özellikle de yoksullara hizmet edecek şekilde kullanılsın" dedi.
1.12.2018 Dünya
Kilisede cinsel istismar skandalı! Piskoposları görevden aldılar
Kilisede cinsel istismar skandalı! Piskoposları görevden aldılar Papa Franciscus, iki Şilili piskoposu kiliselerdeki çocuklara yönelik cinsel istismar vakaları nedeniyle azletti.
21.09.2018 Dünya
Vatikan'ın 'utancı' çocuk istismarcısı rahipler
Vatikan'ın 'utancı' çocuk istismarcısı rahipler ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yüzlerce Katolik rahibin binden fazla çocuğa cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması, yıllardır devam eden tartışmayı yeniden su yüzüne çıkardı.
29.08.2018 Dünya
Milyon dolarlık konutu reddetti!
Milyon dolarlık konutu reddetti! ABD'de bir Katolik piskopos, Kilise'nin kendisine emeklilik konutu olarak hibe ettiği Silicon Vadisi'ndeki 2,3 milyon dolarlık malikaneyi geri çevirdi.
28.08.2018 Dünya
Kilise çalışanlarına çocuk istismarı operasyonu
Kilise çalışanlarına çocuk istismarı operasyonu Güney Amerika ülkesi Şili'de papazlarla ilgili cinsel istismar iddiaları kapsamında 158 kilise çalışanı hakkında soruşturma açıldı.
24.07.2018 Dünya
Kiliseye baskın!
Kiliseye baskın! Şili'de polis, çocuklara yönelik cinsel istismar iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında bazı kilise ofislerine operasyon düzenledi.
14.06.2018 Dünya
Avustralya'da kiliseden cinsel istismar "tazminat planı"na destek
Avustralya'da kiliseden cinsel istismar "tazminat planı"na destek Avustralya'da Katolik Kilisesi, cinsel istismara maruz kalan çocuklar için hazırlanan tazminat planına destek olacağını açıkladı.
30.05.2018 Dünya
Papa hakkında bomba iddia!
Papa hakkında bomba iddia! İtalyan La Repubblica gazetesi, Katoliklerin ruhani lideri Papa Francesco'nun "Cehennem yoktur" ifadelerini kullandığını iddia etti.
29.03.2018 Dünya
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan gezisi dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbette, “(Lozan konusu nedeniyle) Yunanistan’ın toprak bütünlüğünde sanki Türkiye’nin gözü varmış gibi yanlış çıkarımlarda bulunanlar olmuş. Halbuki benim ağzımdan öyle bir şey çıkmış değil. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok” dedi
9.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Piskopos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki piskopos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.