Rahip

Rahip

Son dakika rahip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rahip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rahip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rahip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rahip gelişmeleri de dahil olmak üzere 880 rahip haberi bulunmuştur. Tüm rahip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Simyacı Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Simyacı Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Fantastik roman türünde bir eser olan Simyacı Türkiye'de 1996 senesinde yayınlanmıştır. Kitap, dünyayı gezmek için yola çıkan Santiago'nun bu yoldaki deneyimlerini anlatmaktadır.
4.12.2023 Eğitim
İtalyan kız 1996 yılında kayboldu, şimdi Türkiye'de aranıyor! İpucu ortaya çıktı
İtalyan kız 1996 yılında kayboldu, şimdi Türkiye'de aranıyor! İpucu ortaya çıktı İtalya’da 1996 yılında 3 yaşındayken kaybolan Angela Celentano adlı kızın izleri Büyükada’ya kadar uzandı. Kaçırıldığı iddia edilen kızla ilgili soruşturmanın İtalyan ve Türk polislerinin iş birliğinde yürütüldüğü belirtiliyor.
3.03.2023 Dünya
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi
Satanist ayini ifşa oldu! Mezarlıkta basıldılar: 5 domuz kalbi, ölü tilki ve kedi Bölge sakinleri yılbaşından bu yana kabus dolu günler yaşıyor. 'Çok rahatsız ediyor' diyen bölge halkı birbiriyle bağlantılı olduklarını düşündükleri esrarengiz olayların etkisinde. Önce mezarlıkta sonra ibadethane kapısında bulunanlar "Satanistler yeniden mi saldırıyor?" sorusunu gündeme getirdi. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı ABD'de 1,25 dolar için bir kişiyi 29 yerinden bıçaklayan, yakalanma korkusu ile Meksika'da 3.5 yıl kaçak hayatı yaşayıp sonrasında yakalanan adamın hapiste yaşadıkları ve idam cezasının yıllarca ertelenme sebebi, son anda alınan kararla yeniden dünya gündemine oturdu... Kritik gün gelip çattığında yaşananlar ise "bu kadar da olmaz" dedirtti. TSİ gece 02.41 sularında hayata gözlerini yuman Ramirez'in, öldürdüğü Castro'nun yakınlarına bıraktığı not ortaya çıktı.
6.10.2022 Dünya
Kilisede gergin anlar! Rus yanlısı rahip, Ukraynalı rahibe haçla saldırdı
Kilisede gergin anlar! Rus yanlısı rahip, Ukraynalı rahibe haçla saldırdı Ukraynalı askerin cenaze töreninde Rusya yanlısı rahip, konuşmasında “Kremlin rejimi savaş suçu işliyor” ifadelerini kullanan Ukraynalı rahibe elindeki haçla saldırdı.
28.07.2022 Dünya
Japonya’nın eski başbakanı Shinzo Abe'nin katili ile ilgili şoke eden bilgi!
Japonya’nın eski başbakanı Shinzo Abe'nin katili ile ilgili şoke eden bilgi! Shinzo Abe suikastıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Japonya’nın eski başbakanı ve aynı zamanda iktidarda en çok kalan ismi de olan Shinzo Abe’nin sukasta kurban gitmesi tüm dünyayı şoke etmişti. Korkunç cinayetin detayları da yavaşa yavaş aydınlanmaya başladı. Katilin itirafında adı geçen 'Moonies' kilisesi de yaptığı son açıklamayla dikkatleri bir kez daha bu akılalmaz olaya çevirdi.
11.07.2022 Dünya
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi
Fatih Erbakan’dan NATO açıklaması: Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında yapılan üçlü anlaşmada Türkiye adına somut bir kazanım elde edilemedi” dedi.
30.06.2022 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener: Meselemiz Osman Kavala değildir
İYİ Parti lideri Akşener: Meselemiz Osman Kavala değildir İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bugün, meselemiz, Osman Kavala değildir. Çünkü Osman Kavala, mevcut yasalarla, zaten aklanmış, mahkeme bile bunu kabul etmiştir. Bugün meselemiz; milletimizin her bir ferdinin, kısıtlanamaz, devredilemez, engellenemez temel haklarının, hürriyetlerinin, insanca yaşama arayışının ve buna dair umut ve hayallerinin elinden alınmasıdır. Bugün meselemiz; istibdat karşısında, hürriyet için dik durabilme meselesidir" dedi.
27.04.2022 Siyaset
Fransa’da kilisede rahibe bıçaklı saldırı!
Fransa’da kilisede rahibe bıçaklı saldırı! Fransa’nın Nice kentinde kilisede rahibe bıçaklı saldırı düzenlendi. Olayda rahip ve saldırgana müdahale eden kilise görevlisi kadın yaralandı.
24.04.2022 Dünya
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı
Katolik rahibin tüm vaftizleri yanlış kullandığı bir kelime nedeniyle geçersiz sayıldı ABD’nin Arizona eyaletinde Katolik Rahibi Andres Arango, vaftiz törenlerinde ‘Ben’ yerine ‘Biz’ dediği için bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm vaftizlerin geçersiz sayılacağı açıklandı. Rahip Arango, istifa mektubunda özür dileyerek “Yanlış bir formül kullanarak geçersiz vaftizler yaptığımı öğrenmek beni üzüyor” dedi.
17.02.2022 Dünya
Valentine ne demek, valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir, nasıl ortaya çıktı?
Valentine ne demek, valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir, nasıl ortaya çıktı? Valentine ne demek, Valentine day ne anlama geliyor? Sevgililer Günü’nde aranan konulardan biri de Valentine günü ve Aziz Valentine oldu. Romalı bir papaz olan Saint Valentine, İmparator Claudius II tarafından ölüme mahkum edildi. Peki, Valentine ne demek, Aziz Valentine kimdir? Valentines day anlamı nedir…
14.02.2022 Gündem
Aziz Valentine günü ne demek, Valentine kimdir? Aziz Valentine’nın hikayesi ne, Sevgililer Günü’ne neden Valentine Day deniliyor?
Aziz Valentine günü ne demek, Valentine kimdir? Aziz Valentine’nın hikayesi ne, Sevgililer Günü’ne neden Valentine Day deniliyor? Aziz Valentine hikayesi ve hayatı ile merak ediliyor. Ölümü ile sevgililer gününün çıkmasına neden olan Aziz Valentine’nin kim olduğu araştırılıyor. Hristiyan dünyasında oldukça önemli olan Aziz Valentine kimdir, neden öldü? Sevgililer Günü’ne neden "Valentine's Day deniliyor? İşte Aziz Valentine Günü hikayesi…
14.02.2022 Gündem
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır?
Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlanmaya başladı? 14 Şubat neden Sevgililer günü, nereden çıkmıştır? Sevgililer günü ne zaman ortaya çıktı, 14 Şubat neden Sevgililer günü? 14 Şubat sevgililer gününe az bir süre kala, çiftler birbirine hediye seçmek için hazırlıklara başlarken Orta Çağ’a dayanan sevgililer gününün ilk nasıl ortaya çıktığını da araştırmaya başladı. Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı, 14 Şubat sevgililer günü nereden çıkmıştır, ilk ne zaman kutlanmaya başlandı?
9.02.2022 Gündem
Bir garip 2 milyonluk boşanma davası: Uzaylı vakıf kocamı çaldı...
Bir garip 2 milyonluk boşanma davası: Uzaylı vakıf kocamı çaldı... Dünya Kardeşler Birliği Mevlana Yüce Vakfı’na 5 yıl önce üye olan eşi Metin Polat’a boşanma davası açan Bağdat Polat şöyle dedi: “Ölsem bile bu dernekten vazgeçmem diyerek psikolojik baskı yapmaktadır. Derneği bırakmasını istediğimde ise boğazımı sıkarak fiziksel şiddet uygulamıştır.”
13.10.2021 Yaşam
Fransa'da pedofili skandalı! 216 bin çocuk mağdur
Fransa'da pedofili skandalı! 216 bin çocuk mağdur Fransa'daki kiliselerde 1950'den bu yana 216 bin çocuğun cinsel istismar mağduru olduğu tespit edildi.
5.10.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi... Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Irak ziyaretinde Hristiyanların verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşırdı. Musul’daki Saa Kilisesi’nde din adamı, Macron’a “DEAŞ, sizin gibi Musul’a gece değil gündüz geldi. Tüm dünya bunu izledi” dedi. Terör örgütü DEAŞ’ın kente girişi ile Macron’un gelişini birbirine benzeten din adamı Macron’u işgale sessiz kalmakla suçladı.
31.08.2021 Dünya
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu
Kanada'da kilise okulu bahçesinde 751 çocuğun cesedi bulundu Kanada'nın Saskatchewan eyaletindeki Marieval Yatılı Kilise Okulu'nun bahçesinde bulunan kayıt dışı mezarlarda 751 çocuğa ait ceset kalıntıları tespit edildi
24.06.2021 Dünya
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu
Kanada’da okul bahçesinde 215 çocuğa ait ceset bulundu Kanada’nın British Columbia eyaletine bağlı Kamloops kentinde, eski bir yatılı kilise okuluna ait arazide 215 çocuk cesedi kalıntılarının olduğu mezarlık bulundu.
29.05.2021 Dünya
Dünyada hamile bir kadına ait ilk antik Mısır mumyası!
Dünyada hamile bir kadına ait ilk antik Mısır mumyası! Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Müze koleksiyonunda bulunan bir antik Mısır mumyası üzerinde yapılan çalışmada, mumyanın hamile bir kadına ait olduğu ortaya çıktı.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
AYM'den rahip Brunson kararı
AYM'den rahip Brunson kararı Anayasa Mahkemesi, ABD ile Türkiye arasında gerilime neden olan rahip Brunson'ın bireysel başvurusunu reddetti. Yüksek Mahkeme, Brunson'un tutuklanmasının hukuki olmadığı, ev hapsinde kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvurunun dayanaktan yoksun ve kabul edilemez olduğuna hükmetti.
7.01.2021 Gündem
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi?
Hanuka Bayramı nedir kimler kutlar? Hanuka Bayramı ne zamandan beri kutlanıyor, hikayesi? İbrani takvimine göre Kislev ayının 25. Günü olan, Hanuka Bayramı, bugün başlıyor. Işıklar ve Tanrı’ya yeniden adanma bayramı olarak kutlanan Hanuka, İbranice’de adama veya kutsama anlamına gelir. Hanuka bayramının ne zaman kutlanacağı her yıl değişiyor. Hanuka bu yıl 10 Aralık 2020 tarihine denk geliyor. Musevilerin “Işıklar Bayramı” olarak da bilinen Hanuka Bayramı nedir?
15.12.2020 Gündem
Buca Kırıklar Cezaevi'nde korkutan yangın
Buca Kırıklar Cezaevi'nde korkutan yangın İzmir'in Buca ilçesinde bulunan Kırıklar Cezaevi'nde çıkan yangın paniğe sebep oldu.
22.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rahip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rahip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.