Pipet

Pipet

Son dakika pipet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pipet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pipet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pipet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pipet gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 pipet haberi bulunmuştur. Tüm pipet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı
Oğlu için kendini feda etti ölümden döndü! O anlar kameralara yansıdı Bursa’da iftar vakti çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan adam ölümden döndü. Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 46 yaşındaki 2 çocuk babası plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek. 10 yaşındaki çocuğu son anda kaçıp kurtulurken, köpeklerin saldırısı ve yere yatırdıkları adama öldüresiye saldırması kameraya yansıdı. Onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak Mesut Karagözoğlu'nu ölümden kurtardı.
7.04.2024 Gündem
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor
Saç maşalarında büyük tehlike! Sık kullananlarda görülüyor ABD'de bir üniversitedeki bilim insanları yaptıkları araştırmayla dünyada milyonlarca kadının kullandığı saç maşalarıyla ilgili ilginç bir tespiti de ortaya koydu.
30.11.2023 Yaşam
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı Yeni bir araştırmaya göre ekolojik olarak nitelendirilen kâğıt pipetlerde bulunan kimyasallar, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkiliyor.
4.10.2023 Sağlık
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı, masum değil
Pipetlerde büyük tehlike! Bazı ülkelerde satışı yasaklandı, masum değil Yeni bir araştırmaya göre ekolojik olarak nitelendirilen kâğıt pipetlerde bulunan kimyasallar, çevre ve insan sağlığını olumsuz etkiliyor.
27.08.2023 Sağlık
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var?
Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başlıyor. Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde anaokulu ile 1. Sınıfa başlayacak öğrencilerin uyum haftası başlayacak. İlk defa eğitime başlayacak öğrenciler heyecanlıyken ebeveynler uyum haftası ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Anaokulları ne zaman açılacak? Anaokulu uyum haftası ne zaman? Anaokulu ihtiyaç listesinde neler var? İşte detaylar…
4.09.2022 Eğitim
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler BİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022 Ekonomi
İş yerine fuhuş baskını! Çok sayıda kadın kurtarıldı
İş yerine fuhuş baskını! Çok sayıda kadın kurtarıldı Antalya’da kumar ve fuhuş ile mücadele kapsamında operasyon yapılan hamam, sauna ve masaj salonu olarak faaliyet gösteren 2 iş yerinde fuhuş yapıldığı tespit edilerek 7 mağdur kadın kurtarıldı.
13.04.2022 Yaşam
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor”
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor” Uzman Diyetisyen Pakize Gizem Akgül, kanser hastalarının yüzde 54’ünün iştahsızlık sorunu yaşadığına dikkat çekerek özellikle kemoterapi sürecinde daha sağlıklı bir beslenme planı için uygulanabilecek yöntemler için önerilerde bulundu.
4.04.2022 Sağlık
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu Son dakika haberi... Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş gelişme! Bakanlık resmen duyurdu, tamamen değişiyor! Kurallar belli oldu, artık zorunlu olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan start vermişti, hayata geçiyor. Düzenleme ile tek kullanımlık bardak, tabak, çatal, kaşık, bıçak gibi ürünler ile pipet ve ıslak mendil kullanımının azaltılması, kargo ve mesafeli satışlarda gereğinden fazla ambalaj kullanımının engellenmesi, plastik kullanımının azaltılması, gıda ve tekstil atıklarının önlenmesi ve kaynağında ayrı biriktirilmesi amaçlanıyor. İşte detaylar...
6.01.2022 Ekonomi
Sağlıklı gıdalar dişleri olumsuz etkiler mi?
Sağlıklı gıdalar dişleri olumsuz etkiler mi? Hangi yaşta olursanız olun diş çürüklerinin nedenleri aynıdır. Diş çürüğü, günlük hayatta sıklıkla tüketilen şekerle beslenen ve çürüklere neden olan bakteri içeren plaklar oluştuğunda meydana gelir. Çürükler, şekeri metabolize eden ve diş yapınızı eriten aside dönüştüren bakterilerden kaynaklanır. Özellikle şekerli yiyecekler tüketmenin plak ve diş çürümesine neden olduğunu belirten Diş hekimi Şahin Durmuş, gıdaların diş üzerindeki etkilerini sizler için anlattı.
20.09.2021 Sağlık
Market ve AVM'lerde yeni uygulama!
Market ve AVM'lerde yeni uygulama! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, geri dönüştürülebilir atıklara zorunlu depozito uygulanmasını desteklediklerini bildirdi.
21.08.2021 Gündem
Avrupa Birliği'nden flaş karar! Hepsi yasaklandı
Avrupa Birliği'nden flaş karar! Hepsi yasaklandı Avrupa Birliği'nde (AB) tek kullanımlık plastik tabak, bardak gibi ürünlerin kullanımını yasaklayan kanun bugün yürürlüğe girdi.
3.07.2021 Dünya
Lara pişmanlığını gözyaşları içinde anlattı! 'Dudağımla pipet bile tutamıyorum'
Lara pişmanlığını gözyaşları içinde anlattı! 'Dudağımla pipet bile tutamıyorum' Bir dönemin ünlü şarkıcısı Lara, geçtiğimiz aylarda estetikle dudaklarını küçülttürmüştü. Gözyaşları içinde pişman olduğunu anlatan Lara, "Lütfen hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın" diyerek hayranlarını uyardı.
11.05.2021 Magazin
Nisan 2020'de yürürlüğe girecekti: Bugünden itibaren satışı yasaklandı!
Nisan 2020'de yürürlüğe girecekti: Bugünden itibaren satışı yasaklandı! İngiltere'de tek kullanımlık plastik pipet, kulak temizleme çubuğu ve kokteyl karıştırıcıların satışı ve dağıtımı bugünden itibaren yasaklanıyor.
1.10.2020 Ekonomi
Emine Erdoğan: Ne su savaşları, ne de kıtlık, kaderimiz değil
Emine Erdoğan: Ne su savaşları, ne de kıtlık, kaderimiz değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Bugünkü eylemlerimizle de, geleceği şekillendiriyoruz. Yerküremiz, çevresel açıdan çeşitli yaralar almış olabilir. Fakat, bugün yapacağımız davranış tarzı değişiklikleriyle, bu yaranın kabuk tutmasını, sonra da iyileşmesini sağlayabiliriz. Ne plastik işgaline uğramış okyanuslar, ne su savaşları, ne de kıtlık, kaderimiz değil." dedi.
1.11.2019 Siyaset
Almanya plastik poşetleri tamamen yasaklayacak
Almanya plastik poşetleri tamamen yasaklayacak Almanya Çevre Bakanı Svenja Schulze plastik poşetlerin tamamen yasaklanacağını açıkladı. Schulze, kararın poşetlerin parayla satılması uygulamasının istedikleri sonucu vermemesi üzerine alındığını söyledi.
13.08.2019 Dünya
AB'den tek kullanımlık plastik ürünlere yasak
AB'den tek kullanımlık plastik ürünlere yasak AB Konseyi, kirliliğe neden olan tabak, çatal, bıçak ve pipet gibi tek kullanımlık plastik ürünleri 2021'den itibaren yasaklayan düzenlemeyi onayladı.
21.05.2019 Dünya
Gençler "teknoloji yıldızı" olmak için hünerlerini sergiledi
Gençler "teknoloji yıldızı" olmak için hünerlerini sergiledi Eskişehir'de Cumhurbaşkanlığının 100 Günlük İcraat Programı'nda yer alan Deneyap Projesi'ne katılmak isteyen gençler, uygulamalı sınavda, kendilerine verilen pipet, şişe, CD gibi malzemelerle en uzak mesafeye gidebilecek arabayı yapmak için ter döktü.
5.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Plastik çatal kaşık, pipet yasaklansın
Plastik çatal kaşık, pipet yasaklansın 2050’de dünya nüfusu 9.8 milyara ulaşacak. Bu da milyarlarca ton atık demek. Geleceğe bugünün çöpünü bırakmamak için herkesin yapabileceği bir şey var. Gazete kâğıdından çay içtiğiniz cam bardağa, radyonuzun pilinden cep telefonlarına, eskiyen kanepenize kadar her şey geri dönüştürülebiliyor.
10.03.2019 Gündem
Tek kullanımlık plastik ürünleri yasaklıyorlar!
Tek kullanımlık plastik ürünleri yasaklıyorlar! AB, deniz kirliliğine neden olan tabak, çatal, bıçak ve pipet gibi tek kullanımlık plastik ürünleri 2021'den itibaren yasaklamaya hazırlanıyor.
19.12.2018 Dünya
Limonlu su  reflü yapabilir
Limonlu su reflü yapabilir İçinde bolca C vitamini bulunan taze limonlu su, içerdiği antioksidant ve anti-kanser maddeleri nedeniyle, yüzyıllardır çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılıyor.
27.10.2018 Sağlık
Avrupa tek kullanımlık plastikleri yasaklıyor
Avrupa tek kullanımlık plastikleri yasaklıyor Avrupa Parlamentosu’nda (AP) yapılan oylamayla, Avrupa Birliği’nde 2021 yılına kadar tek kullanımlık plastiklerin yasaklanmasını öngören tasarısı oy birliğiyle kabul edildi.
25.10.2018 Dünya
Plastik ambalaj üretene ceza!
Plastik ambalaj üretene ceza! Fransa’da insan sağlığına zararı nedeniyle geri dönüştürülemeyen plastik ambalaj üreten firmalar ceza ödeyecek
13.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pipet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pipet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.