Yasak

Yasak

Son dakika yasak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasak gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.969 yasak haberi bulunmuştur. Tüm yasak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi
İsrail'le ihracat kısıtlması! Bakanlıktan açıklama geldi Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
İsrail’e 'ihracat' iddialarına Ticaret Bakanlığı’ndan yalanlama
İsrail’e 'ihracat' iddialarına Ticaret Bakanlığı’ndan yalanlama Ticaret Bakanlığı, sosyal medyada gündem olan 'yasak kapsamındaki ürünlerin İsrail'e ihracatının devam ettiği’ şeklindeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.
11.04.2024 Gündem
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı? Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Bayramda araçların geçişi yasaklandı!
Bayramda araçların geçişi yasaklandı! Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı süresince kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasiteli otobüs ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor?
Yumurtaların üzerindeki kod ne anlama geliyor? Yumurta, protein açısından kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Ancak içerisine katılan kimyasallar nedeniyle zarar da verebilen bir hale gelebiliyor. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bunun önüne geçmek için yumurtaların üzerine kod ve rakam ekleme kararı aldı. Üzerinde rakam olmayan yumurtaların satışı yasak. Peki yumurtaların üzerinde neden sayılar var?
4.04.2024 Yaşam
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı
Nesrin Cavadzede sevgilisini annesiyle tanıştırdı Son olarak 'Şahane Hayatım' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün Bebek'te ortaya çıkan Cavadzade, sevgilisini annesiyle tanıştırdığını açıkladı.
3.04.2024 Magazin
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu! Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024 Gündem
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur?
YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, YSK seçim sonuçlarını saat kaçta açıklayacak? Seçim sonuçları ne zaman belli olur? YSK seçim sonuçları (31 Mart seçim sonuçları) saat kaçta açıklanacak, YSK tarafından seçim sonuçları ne zaman açıklanacak? 31 Mart seçim sonuçları için araştırmalar hızlandı. Türkiye belediye başkanı ve muhtarlık seçimleri için sandık başlına geçti. Yerel seçim kesin sonuçları YKS tarafından açıklanacak. Oy veren vatandaşlar YSK tarafından seçim sonuçlarının açıklanacağı saati sorgulama başladı. Peki, YSK seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, 31 Mart seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?
31.03.2024 Gündem
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor?
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor? 31 Mart yerel seçim sonuçları il il gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu yayın yasağını daha önce saat 21:00 olarak açıklamıştı. Ancak seçmenlerin merak ettiği bazı detaylar var. Peki yayın yasağı kalktı mı? 2024 yerel seçim yasağı saat kaçta kalkıyor?
31.03.2024 Gündem
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor?
Seçim günü alkollü mekanlar açık mı, alkol satışı yasak mı? 31 Mart alkol satışı kaça kadar yasak, alkol yasağı saat kaçta, ne zaman başlıyor? Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun kapsamında, oy verme günü olan 31 Mart'a ilişkin yasaklar da bulunuyor. Seçim günü saat 18.00'e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçları ile ilgili haber, tahmin ve yorum yapılması yasak olacak. Peki, seçim alkol yasağı saat kaçta başlıyor, seçim günü alkol yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor, kaça kadar? İşte 31 Mart seçimleri alkol yasağı…
31.03.2024 Gündem
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor?
(SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI) AVM’ler, Pazar Yerleri, kafeler 31 Mart Pazar günü açık mı, kapalı mı? AVM'ler seçim günü kaçta açılıyor? Seçim günü kafelerin açık olup olmadığına dair araştırmalar seçime saatler kala sorgulanıyor. 31 Mart yerel seçimlerde oyunu kullanan vatandaşlar seçimi açık yer olup olmadığını araştırmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Peki, seçim günü nereler açık, seçim günü kafeler açık mı? 31 Mart’ta kafeler kaçta açılacak, kapalı mı olacak?
30.03.2024 Gündem
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı?
Seçim günü sokağa çıkma yasağı var mı, piknik yapmak yasak mı? Pazar yerleri, marketler, kafeler, kahvehaneler, AVM’ler 31 Mart’ta açık mı, nereler kapalı? Yüksek Seçim Kurulu (YSK), seçim günü uygulanacak olan yasakları açıkladı. Oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar sokağa çıkma yasağı olup olmadığını sorgularken, kapalı olan mekanları da araştırmaya başladı. Peki, Seçim günü AVM’ler, kahvehaneler, Pazar yerleri, marketler, kafeler açık mı, kapalı mı? 31 Mart’ta nereler kapalı, seçim gününde sokağa çıkma yasağı var mı?
30.03.2024 Gündem
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak?
Alkol yasağı ne zaman başlıyor 2024, seçim (alkol satışı) alkol yasağı saat kaçta bitiyor? Seçim günü alkol satışı yasak mı, kaça kadar yasak? Türkiye 31 Mart’ta seçime gidiyor. Seçimden bir gün önce alkol yasağı var mı, seçimden 1 gün önce yasak var mı? Soruları ise seçim yasakları kapsamında araştırılmaya başlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından paylaşılan 2024 yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları başladı. Seçim günü uygulanacak olan yasaklar ile bir gün önce uyulması gereken yasaklar sorgulaması başladı. Peki, seçimden 1 gün önce yasaklar neler, seçimden 1 gün önce düğün yapılır mı?
30.03.2024 Gündem
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor
Propaganda yasağı bugün 18.00’de başlıyor 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi bugün 18.00’de sona erecek.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.