Peter Dinklage

Peter Dinklage

Son dakika peter dinklage haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peter dinklage ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peter dinklage haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peter Dinklage

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peter dinklage gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 peter dinklage haberi bulunmuştur. Tüm peter dinklage haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Emmy Ödülleri nedir? Ne zaman başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi?
Emmy Ödülleri nedir? Ne zaman başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi? Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, 1949 yılından beri veriliyor. Bu yıl 47. Düzenlenen Emmy Ödülleri’nden En iyi Erkek Oyuncu ödülü Türkiye’ye geldi. Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Haluk Bilginer ödülün sahibi oldu. Haluk Bilginer'in ödül almasından sonra Emmy Ödülleri hakkında merak edilenler de arttı. Emmy Ödülü nedir, Emmy Ödülü ne zaman verilmeye başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi? İşte Emmy Ödülleri'nin tarihi hakkında bilgiler...
26.11.2019 Yaşam
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
71. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Amerikan TV yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle dağıtıldı.
23.09.2019 Televizyon
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
Tyrion Lannister’ın akıbeti ne olacak?
Tyrion Lannister’ın akıbeti ne olacak? ‘Game of Thrones’un ‘Tyrion Lannister’ı Peter Dinklage, dizinin final sezonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
8.10.2018 Magazin
Olaylar gecesi Emmy
Olaylar gecesi Emmy Televizyonun Oscarları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda sahiplerini buldu.
18.09.2018 Magazin
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti Bu yıl 70'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.
18.09.2018 Kültür Sanat
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak! Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!
22.03.2018 Televizyon
Müjde! Ünlü rekabet dizi oluyor...
Müjde! Ünlü rekabet dizi oluyor... Spor tarihinin en ünlü çekişmelerinden olan Henry Ford II ve Enzo Ferrari rekabeti ekrana taşınıyor.
17.10.2017 Televizyon
Tyrion Lannister cinayeti çözer!
Tyrion Lannister cinayeti çözer! Khaleesi’nin sağ eli, Lannister ailesinin istenmeyen çocuğu Tyrion Lannister, gerçek adıyla Peter Dinklage, Rememory’ adlı yeni filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
15.08.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü!
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü! Game of Thrones dünyada izlenme rekorları kırarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen Game of Thrones'ın 7. yeni sezonu başladı. İşte Game of Thrones 7. sezon tanıtımı ve Türkiye'deki yayını ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı Game of Thrones’ın 7.sezonundan ilk 3 bölümüne dair detaylar HBO kanalı tarafından yayınlandı.
8.07.2017 Televizyon
Gerçek hikayede buluştular
Gerçek hikayede buluştular Jamie Dornan ve Peter Dinklage’in başrolünü üstleneceği, Hervé Villechaize’ın hikayesine odaklanan yapımdan ayrıntılar geliyor.
26.06.2017 Magazin
Bizimkiler engelli sayılmak istiyor ama
Bizimkiler engelli sayılmak istiyor ama Akondroplazi hastası olan Ziyşan Özdemir ve Umut Kösemen cücelerin yaşadıkları sıkıntılara ve bu sorunların çözümüne yönelik taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu
1.05.2017 Yaşam
'John Snow' bölüm başına 9 milyon lira alacak!
'John Snow' bölüm başına 9 milyon lira alacak! 'Game of Thrones'un başrol oyuncuları yeni sezonda bölüm başına 9 milyon lira alacak.
1.05.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak?
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak? Game of Thrones hayranları 7. sezon için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak? İşte Game of Thrones ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Peter Dinklage'ten Trump isyanı!
Peter Dinklage'ten Trump isyanı! Game of Thrones dizisinde 'Tyrion Lannister' karakterini canlandıran Peter Dinklage , ABD'nin yeni başkanı Trump'a tepki gösterdi. Dinklage, Trump'ı hafızasından silmek istediğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Game of Thrones 7. Sezon sızdırıldı!
Game of Thrones 7. Sezon sızdırıldı! Game of Thrones dizisinin çekimlerine başlanan 7. sezonunun setten yansıyan ilk fotoğraflarının ardından senaryosu sızdırıldı.
17.06.2021 Dünya
Game of Thrones’un senaryosu sızdı
Game of Thrones’un senaryosu sızdı Game of Thrones dizisinin yeni sezon hikayesi ve setten fotoğraflar internete sızdı, ekip şok oldu.
25.10.2016 Magazin
Game Of Thrones hakkında bilinmeyenler!
Game Of Thrones hakkında bilinmeyenler! Game Of Thrones nefes kesen yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dünyada büyük yankı uyandıran Game Of Thrones dizisi hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik. İşte Game Of Thrones dizisi hakkında bilinmeyenler...
27.06.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
9.05.2016 Magazin
67. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu
67. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Televizyonun Oscarları olarak adlandırılan Emmy Ödülleri'nin bu yılki kazananları belli oldu...
21.09.2015 Kültür Sanat
Hakkındaki bu gerçeği kimse bilmiyordu
Hakkındaki bu gerçeği kimse bilmiyordu Bir televizyon klasiğine dönüşen Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldızlarından Peter Dinklage, ailesiyle New York sokaklarında görüntülendi.
28.08.2015 Magazin
55 dakikaya 600 bin TL
55 dakikaya 600 bin TL Sadece ABD'de değil tüm dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan Taht Oyunları'nın (Game of Thrones) ana karakterlerini canlandıran oyuncular bölüm başına rekor ücret alacak...
1.11.2014 Magazin
Kızgın kuşlar film oluyor
Kızgın kuşlar film oluyor Müptelalarının elinden düşürmediği sanal oyun Angry Birds, 2016 yılında, film uyarlamasıyla beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor...
2.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Peter Dinklage ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peter dinklage haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.