Pervez Müşerref

Pervez Müşerref

Son dakika Pervez Müşerref haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pervez Müşerref ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pervez Müşerref haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pervez Müşerref

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pervez müşerref gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 pervez müşerref haberi bulunmuştur. Tüm pervez müşerref haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pervez Müşerref hayatını kaybetti
Pervez Müşerref hayatını kaybetti Pakistan'ın eski cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, Dubai'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5.02.2023 Dünya
Eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararı durduruldu
Eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararı durduruldu Pakistan Mahkemesi, Pakistan'ın eski Ordu Komutanı ve Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref hakkındaki idam kararını bozdu.
13.01.2020 Dünya
Pakistan'da idam kararı sonrası ordu harekete geçti
Pakistan'da idam kararı sonrası ordu harekete geçti Pakistan Ordusu, eski Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in idam kararına tepki gösterdi. Eski Pakistan Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref, vatana ihanet ettiği gerekçesiyle idam cezasına çarptırılmasına ülkenin ordusundan tepki geldi.
17.12.2019 Dünya
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi
Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref idama mahkum edildi Pakistan eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref vatana ihanet suçlamasıyla idama mahkum edildi
17.12.2019 Dünya
Pervez Müşerref'in adaylık başvurusu reddedildi
Pervez Müşerref'in adaylık başvurusu reddedildi Pakistan'da eski Cumhurbaşkanı Pervez Müşerref'in milletvekili adaylığı başvurusu Seçim Kurulu tarafından reddedildi.
19.06.2018 Dünya
Pakistan Talibanı Butto suikastını üstlendi
Pakistan Talibanı Butto suikastını üstlendi Pakistan Talibanı'nın liderlerinden Ebu Mansur Asim Mufti Nur Veli'nin kaleme aldığı "İngiliz Sömürüsünden ABD Emperyalizmine, Güney Veziristan'da Meshud İnkılabı" isimli kitapta, örgütten Butto suikastı itirafı geldi.
17.01.2018 Dünya
Beşiktaş gözünü Asya'ya dikti! Pakistan ve Türkmenistan...
Beşiktaş gözünü Asya'ya dikti! Pakistan ve Türkmenistan... Beşiktaş bir süredir gözünü Asya’ya dikti… Amaç 100 milyon Beşiktaş taraftarı. Birinci hedef Çin. Sonraki hedefler ise Endonezya ve Malezya. Tabii bunların yanında kardeş Azerbaycan’da da yatırımlar var. Siyah-beyazlılar asıl sürprizleri ise Türkmenistan ve Pakistan.
20.11.2017 Beşiktaş
Pakistan'da 261 siyasetçinin milletvekilliği askıya alındı
Pakistan'da 261 siyasetçinin milletvekilliği askıya alındı Pakistan Seçim Komisyon (ECP), aralarında Senato, Ulusal ve Eyalet meclis üyelerinin olduğu 261 siyasinin milletvekilliğini askıya aldı.
16.10.2017 Dünya
Pakistan'ın yeni başbakanı belli oldu!
Pakistan'ın yeni başbakanı belli oldu! Pakistan parlamentosu, eski petrol bakanı Şahid Hakan Abbasi'yi yeni başbakan olarak seçti.
1.08.2017 Dünya
‘Pervez şov’ başladı
‘Pervez şov’ başladı 1999’da askeri darbeyle Pakistan’da iktidarı alan ve 9 yıl sonra istifa edip ülkeyi terk etmek zorunda kalan Pervez Müşerref, Trump’ın ‘Önce ABD’ sloganını uyarlayarak ‘Önce Pakistan’ isimli TV programıyla Dubai’den Pakistanlılar’a seslenmeye başladı.
4.03.2017 Dünya
Tarihte bugün neler yaşandı? 12 Ekim...
Tarihte bugün neler yaşandı? 12 Ekim... Tarih insanlığın her daim ilgi odağı olmayı başarmış bir bilimdir. Buradan hareketle tarihte bugün yaşanan olaylarda aynı ilgiyi görür. Peki tarihte bugün neler yaşandı? Tarihte bugün yaşanan doğum, ölüm ve olayların tümü haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Terör suçlusu idam edildi
Terör suçlusu idam edildi Pakistan'da okula düzenlenen kanlı saldırının ardından, askıya alınan idam cezasının tekrar yürürlüğe konulmasıyla bir terör hükümlüsünün daha idam edildiği bildirildi.
31.12.2014 Dünya
Taliban'a karşı kritik işbirliği
Taliban'a karşı kritik işbirliği Pakistan ve Afganistan Taliban'a operasyon için anlaştı. Peşaver'deki okul baskını gözleri Pakistan Talibanı'na çevirdi.
17.12.2014 Dünya
'Bunlar çok büyük tehlike'
'Bunlar çok büyük tehlike' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afganistan’dan İstanbul’a dönüşü sırasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
29.09.2021 Gündem
Hastaneye kaldırıldı!
Hastaneye kaldırıldı! Pakistan'da tutuklu bulunan Pervez Müşerref kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı
2.01.2014 Dünya
Müşerref cinayetten yargılanacak!
Müşerref cinayetten yargılanacak! Butto suikastinde iddianame okundu
20.08.2013 Dünya
Darbe diyemedi çünkü...
Darbe diyemedi çünkü... Obama'nın tavrını yorumladılar
6.07.2013 Dünya
O savcı öldürüldü!
O savcı öldürüldü! Butto suikastini araştırıyordu
3.05.2013 Dünya
Ölüm tehditlerine rağmen...
Ölüm tehditlerine rağmen... 4 yıl sonra ülkesine geri döndü!
24.03.2013 Dünya
İmam darbesi!
İmam darbesi! Kanada’dan geldi, hükümeti devirdi!
16.01.2013 Dünya
Tutuklama kararı
Tutuklama kararı Pakistan’ın eski devlet başkanı Pervez Müşerref hakkında tutuklama kararı çıktı
28.10.2011 Dünya
Yeni Benazir Butto!
Yeni Benazir Butto! Hindistan'ın yeni Dışişleri Bakanı Khar Butto'ya benzetildi...
27.07.2011 Dünya
Gizli 'Usame Bin Ladin' anlaşması
Gizli 'Usame Bin Ladin' anlaşması 10 yıl önce yapılan gizli anlaşma ortaya çıktı
10.05.2011 Dünya
Müşerref'e şok suçlama
Müşerref'e şok suçlama Pakistan’da Müşerref’e tutuklama kararı çıktı
12.02.2011 Dünya
Pervez Müşerref için tutuklama kararı
Pervez Müşerref için tutuklama kararı Pakistan'ın eski Başbakanı Benazir Butto’nun öldürülmesinin soruşturulması kapsamında eski Devlet Başkanı Pervez Müşerref hakkında tutuklama emri çıkarıldı...
12.02.2011 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pervez Müşerref ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pervez müşerref haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.