Pek Yakında

Pek Yakında

Son dakika Pek Yakında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pek Yakında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pek Yakında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pek Yakında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pek yakında gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.076 pek yakında haberi bulunmuştur. Tüm pek yakında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Falda M Harfi Görmek Ne Demek? Kahve Falında M Harfi Nasıl Yorumlanır?
Falda M Harfi Görmek Ne Demek? Kahve Falında M Harfi Nasıl Yorumlanır? İnsanların dikkatle dinledikleri fal yorumları son derece ilginç sonuçlar ortaya çıkarabilir. Özellikle ilgi çeken fal içerikleri arasında harfler önemli bir yerde bulunur. Bu harflerden biriside M harfidir. M harfini falda gören kişiler için yakın zamanda yeni birisini tanıma şansı olacaktır. Bu kişi fal sahibine büyük bir mutluluk getirebilir. Tabi falda yer alan farklı bir detayda anlamın değişmesine neden olacaktır. 
27.07.2023 Gündem
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
(Özkan Uğur cenaze töreni) Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak? MFÖ grubunun usta sanatçısı Özkan Uğur, 69 yaşında hayatını kaybetti. Yaşama veda eden Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu. Peki, Özkan Uğur'un cenazesi ne zaman, saat kaçta, nerede kılınacak?
11.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
İlaç satışıyla ilgili korkutan 'ikinci el' uyarısı!
İlaç satışıyla ilgili korkutan 'ikinci el' uyarısı! Bulunmayan ilaçların yerini sahte ilaçların aldığını söyleyen TEİS Başkanı Nurten Saydan, “Bulunamayan ilaç sorunu sahte ilaç problemini de ortaya çıkardı. En büyük endişemiz eczanelerimizde ilaç bulamayan hastalarımızın çareyi yasa dışı ilaç satan yerlerde veya internet üzerinden satılan sahte ilaçları alarak şifa araması. Pek yakında ilaç hırsızlıklarına ve internette ikinci el ilaç satışlarına rastlamaktan endişe duyuyoruz” diye konuştu.
13.12.2022 Ekonomi
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Zafer Algöz'ün otopark isyanı!
Zafer Algöz'ün otopark isyanı! Cem Yılmaz'ın ilk kez 'G.O.R.A.' filminde izleyicilerin karşısına çıkardığı 'Erşan Kuneri'nin maceralarını anlatacağı dizide rol alan Zafer Algöz, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Elindeki evraklardikkat çeken usta oyuncu, otopark ücretlerinden dolayı İstanbul'da artık otomobil kullanmadığını söyledi.
6.04.2022 Magazin
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı
Silahlı drone sistemi Songar'dan ihracat atılımı Asisguard Genel Müdürü Mustafa Barış Düzgün, "2 ülkeye Songar’ı ihraç ettik. 3 farklı ülkeyle de ciddi görüşmelerimiz var, sözleşme imzalama aşamasına geldik."dedi.
10.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Cuma mesajları seçenekleri… Şehitlerle ilgili Cuma mesajları ile Güzel sözlü hadisli, ayetli, yazılı, kısa, uzun Cuma mesajları
Cuma mesajları seçenekleri… Şehitlerle ilgili Cuma mesajları ile Güzel sözlü hadisli, ayetli, yazılı, kısa, uzun Cuma mesajları Mübarek Cuma günü namazlar dualarla idrak edilirken, bugünün kudretini sevdikleriyle akrabalarıyla paylaşmak isteyenlerin Cuma mesajları ile ilgili araştırması da devam ediyor. Bu haftanın Cuma günü kılınacak namazlarda, okunacak dualarda şehitlerimiz de unutulmayacak. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin düşmesiyle şehit olan 11 askerimiz için hep birlikte dualar okunacak, peygamberimizin en yakın komşuları şehitlerimiz Cuma mesajları aracılığıyla da anılacak. Biz de haberimizde en güzel anlamlı, hadisli ayetli uzun kısa seçenekleri sunan Cuma mesajlarını derlerken, şehitlerle ilgili Cuma mesajlarını da haberimizde yer verdik. En güzel Cuma mesajları hadisli, ayetli, yazılı, kısa, uzun seçenekleri ile şehitlerle ilgili Cuma mesajları…
5.03.2021 Gündem
Prof. Dr. Cengiz Kahraman 'En Etkili Bilim İnsanları Listesi'ne girdi
Prof. Dr. Cengiz Kahraman 'En Etkili Bilim İnsanları Listesi'ne girdi İTÜ İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Kahraman, "bulanık mantık teorisi" ile listeye girdi.
30.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti
Muhittin Korkmaz hayatını kaybetti Cem Yılmaz filmleriyle tanıdığımız oyuncu Muhittin Korkmaz koronavirüsten öldü. Acı haberi Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu.
24.11.2020 Yaşam
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli?
Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? Türkiye’de çağdaş pop-rock müziğin öncülerinden MFÖ’nün kurucularından ve grubun solisti Mazhar Alanson konserleri ile gündeme geliyor. Peki, Mazhar Alanson kimdir? Mazhar Alanson kaç yaşında ve nereli? İşte Mazhar Alanson'un hayatı hakkında merak edilenler...
26.05.2020 Gündem
Cuma mesajları resimsiz 2020 (Ayetlerden derlenen, Şehitlerle ilgili Cuma mesajları)
Cuma mesajları resimsiz 2020 (Ayetlerden derlenen, Şehitlerle ilgili Cuma mesajları) Müslüman aleminin en kutsal günü Cuma günü dualarla, namazlarla idrak edilir. Bugün Müslümanlar yakınlarıyla da Cuma gününü idrak etmek için mesaj gönderirler. Cuma gününü şehitlerimizle idrak etmek isteyen vatandaşlar için onlar için bir dua almak, onları hatırlamak için şehit hadislerinden Cuma mesajları derledik.
6.03.2020 Gündem
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde...
Sosyal medyayı sallayan paylaşım! O halde... Oyuncu Ozan Güven, Instagram hesabından yaptığı esprili bir paylaşımla takipçilerini güldürdü.
7.03.2019 Magazin
HDP'li Yıldırım'dan skandal paylaşım! Hakkında soruşturma başlatıldı
HDP'li Yıldırım'dan skandal paylaşım! Hakkında soruşturma başlatıldı Van Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya paylaşımları nedeniyle HDP eski Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında soruşturma başlattı.
14.02.2019 Siyaset
HDP'li eski vekil Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı
HDP'li eski vekil Yıldırım hakkında soruşturma başlatıldı HDP eski Van Milletvekili Nadir Yıldırım hakkında, sosyal medya paylaşımları nedeniyle "Terör örgütü propagandası yapmak" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından soruşturma yürütülecek.
14.02.2019 Siyaset
Ayşen Gruda hayatını kaybetti
Ayşen Gruda hayatını kaybetti Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, Kağıthane Derindere Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.
23.01.2019 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Ozan Güven kimdir?
Ozan Güven kimdir? Ozan Güven'in Jet Sosyete kadrosuna katılması izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Bu akşam TV8'de yeni sezonuna başlayacak olan Jet Sosyete'de izleyeceğimiz Ozan Güven hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Ozan Güven kimdir? Sorusunun yanıtı...
10.10.2018 Gündem
Tiyatrocu Direnç Dedeoğlu eşiyle kaza geçirdi
Tiyatrocu Direnç Dedeoğlu eşiyle kaza geçirdi Beyoğlu’nda tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Direnç Dedeoğlu ve eşi kazada yaralandı
5.09.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ezanımıza ve bayrağımıza saldırıdan farkı yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ezanımıza ve bayrağımıza saldırıdan farkı yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomimize yönelik saldırının doğrudan ezanımıza ve bayrağımıza yönelik saldırılardan hiçbir farkı yoktur. Türkiye'yi, döviz kuruyla pes ettireceklerini sananlar, yanıldıklarını pek yakında göreceklerdir" dedi.
20.08.2018 Siyaset
Mesut Özil kendi takımını kuracağını açıkladı
Mesut Özil kendi takımını kuracağını açıkladı Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, eSport işine giriyor. Yıldız futbolcu kendi EASPORTSFIFA takımını kuracağını sosyal medyadan açıkladı.
3.08.2018 İngiltere
Müziği ve sporu çok ciddiye alırım
Müziği ve sporu çok ciddiye alırım Son dönemin en çok dikkat çeken ismi Jabbar, ”Hayata dair büyük değişiklikler üretimi derinden etkileyebilir” diyerek aşırı ilgi ve popülerlikten endişe duyduğunu dile getiriyor.
13.07.2018 Arşiv
ABD Lideri Donald Trump'a kameralar önünde şok!
ABD Lideri Donald Trump'a kameralar önünde şok! Avrupa Birliği ile başlayan ticaret savaşının iyi bir sonuç vereceğini söyleyen ABD lideri, kameralar önünde büyük bir şok yaşadı.
3.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Pek Yakında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pek yakında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.