Pablo Escobar

Pablo Escobar

Son dakika pablo escobar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pablo escobar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pablo escobar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pablo Escobar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pablo escobar gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 pablo escobar haberi bulunmuştur. Tüm pablo escobar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı
Türk Escobar Örfi Çetinkaya! Lüks villadaki hayatı deşifre oldu, işte yanındaki silahın sırrı Adı yıllardır hep uyuşturucuyla anılan ve ‘Türk Escobar’ diye bahsedilen 74 yaşındaki Örfi Çetinkaya’nın hikâyesi İstanbul Sarıyer’de gizlendiği villada son buldu. Uyuşturucu baronu Örfi Çetinkaya’nın lüks villadaki hayatı deşifre oldu. Hiç yanından ayırmadığı ve tekerlekli sandalyesinde sakladığı silahın da sırrı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.04.2023 Gündem
Kolombiya'da narcos operasyonu! "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga ABD'ye iade edildi
Kolombiya'da narcos operasyonu! "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga ABD'ye iade edildi Güney Amerikda ülkesi Kolombiya, uyuşturucu kaçakçısı "Otoniel" lakaplı Dairo Antonio Usuga'nu ABD'ye iade etti.
5.05.2022 Dünya
Kolombiyalı uyuşturucu baronu Escobar'ın su aygırları kriz çıkardı!
Kolombiyalı uyuşturucu baronu Escobar'ın su aygırları kriz çıkardı! Uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar tarafından 40 yıl önce ülkeye getirilen su aygırları, Kolombiya’daki nehirlerin eko sistemini etkilemesi üzerine, yetkililer su aygırlarının uzmanlar tarafından itlaf edilmesini tavsiye etti.
10.02.2021 Dünya
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı!
Çinli El Chapo olarak bilinen Tse Chi Lop yakalandı! Dünyanın en çok arananlar listesinin başında olan ve Çinli "El Chapo" olarak da bilinen Tse Chi Lop, Hollanda'daki Schiphol Havalimanı'nda polisler tarafından yakalandı.
24.01.2021 Dünya
Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu!
Yeğeni Pablo Escobar'ın gizli servetini buldu! Tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından olan Pablo Escobar'ın serveti gizemini koruyor. Yaşadığı dönemde Forbes Dergisi’ne de çıkan Escobar dünyanın en zengin yedinci adamı olarak uyuşturucudan kazandığı parayla listedeki yerini almıştı. Öldürülmesinin üzerinden 27 yıl geçmesine rağmen dillere destan serveti her yerde aranıyordu. Pablo Escobar’ın gizli serveti ortaya çıktı. Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın yeğeni, amcasına ait evde duvara gizlenmiş 18 milyon dolar nakit buldu.
27.09.2020 Dünya
Pablo Escobar'ın kiralık katili John Jairo Velasquez (Temel Reis) hayatını kaybetti
Pablo Escobar'ın kiralık katili John Jairo Velasquez (Temel Reis) hayatını kaybetti Kolombiya'da yaklaşık 3 bin cinayetten sorumlu tutulan kiralık katil, Temel Reis lakaplı John Jairo Velasquez 57 yaşında hayatını kaybetti.
7.02.2020 Dünya
'Pablo Escobar' telefonu piyasaya sürüldü
'Pablo Escobar' telefonu piyasaya sürüldü Kolombiyalı ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın kardeşi Roberto Escobar, ağabeyinin adıyla yeni bir cep telefonunu piyasaya sürdü.
5.12.2019 Dünya
İstanbul'da uyuşturucu operasyonları! 1 milyon 800 bin...
İstanbul'da uyuşturucu operasyonları! 1 milyon 800 bin... Operasyonlarda, 1 milyon 800 bin uyuşturucu hap, 30 kilogram kokain, 12 kilogram afyon sakızı ve uzun namlulu tüfek ele geçirildi.
27.05.2019 Gündem
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz!
Süreyya Yalçın'dan çalışanlarına özel sürpriz! Bonkörlüğüyle bilinen Süreyya Yalçın, çalışanlarına çok özel bir sürpriz hazırlıyor.
4.02.2019 Magazin
Pablo Escobar’ın eski evinde tedavi görüyor
Pablo Escobar’ın eski evinde tedavi görüyor Serdar Ortaç’ın ABD’de kaza geçiren eşi Chloe Loughnan’a, sosyetik milyarder Süreyya Yalçın sahip çıktı. Yalçın; Chloe’ye geçen yıl Miami’de aldığı, eskiden Pablo Escobar’a ait olan malikanesini tahsis etti.
24.10.2018 Magazin
Evde işte sette beraberler
Evde işte sette beraberler Oyuncu çift Penélope Cruz ile Javier Bardem, yeniden beraber kamera karşısına geçti.
6.08.2018 Magazin
Dev kadro yeniden bir arada
Dev kadro yeniden bir arada Bu hafta vizyona giren dokuz film arasında en çok dev oyuncu kadrosuyla Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz öne çıkıyor.
20.07.2018 Arşiv
Nusret, dünyaca ünlü dizide rol aldı
Nusret, dünyaca ünlü dizide rol aldı Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan sosyete kasabı, Billions dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.
5.06.2018 Magazin
Pablo Escobar'ın evini yıkmak istiyor
Pablo Escobar'ın evini yıkmak istiyor Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, 1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.
4.04.2018 Dünya
Denizler altında  69 milyar dolar!
Denizler altında 69 milyar dolar! Narcos dizisine de konu olan Kolombiyalı kokain kaçakçısı Pablo Escobar’ın uyuşturucu imparatorluğundan kalma kayıp 69 milyar doları şimdi de deniz altında aranıyor
24.01.2018 Dünya
Escobar'ın eski tetikçisine tutuklama talebi
Escobar'ın eski tetikçisine tutuklama talebi Kolombiya'da savcılık, uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın eski sağ kolu ve tetikçisi Jhon Jairo Velasquez'in şartlı tahliye koşullarını ihlal ettiği gerekçesiyle yeniden tutuklanmasını talep etti.
10.12.2017 Dünya
‘Kendimi Escobar gibi hissediyorum’
‘Kendimi Escobar gibi hissediyorum’ ABD lideri Trump’ın Twitter hesabını kısa süreliğine kapatan kişinin, Türk asıllı Alman vatandaşı Bahtiyar Duysak olduğu ortaya çıktı. Duysak, hesabı yanlışlıkla kapattığını söylerken, “Kötü bir şey yapmadım ama kendimi (uyuşturucu baronu) Escobar gibi hissediyorum” dedi
30.11.2017 Dünya
Escobar’ın eşi ve oğluna soruşturma!
Escobar’ın eşi ve oğluna soruşturma! Arjantin’de hükümet Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın eşi ve oğlu hakkında kara para aklama suçlamasıyla soruşturma açmayı planlıyor.
2.11.2017 Dünya
Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?
Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak? Narcos 4. sezon için geri sayım başladı. Netflix'in dünyayı kasıp kavuran dizi Narcos 3. sezonu geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluştu. Peki Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?
29.09.2021 Gündem
Escobar'ın sevgilisi konuştu: Köylü, çirkin...
Escobar'ın sevgilisi konuştu: Köylü, çirkin... “Pablo’yu Sevmek, Escobar’dan Nefret Etmek” kitabı film olan uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın her şeyini bilen sevgilisi Virginia Vallejo şaşırtan açıkmalar yaptı
2.10.2017 Dünya
FBI en tehlikeli burçlar  listesi yayınladı
FBI en tehlikeli burçlar listesi yayınladı ABD’nin polis teşkilatı FBI (Federal Soruşturma Bürosu) seri katillerin ve psikopatların doğum tarihlerini yayınladı. Analiz ederek en çok suç işleyen ve en tehlikeli burçların sıralamasını yaptı. Bakalım burcunuzun masumiyeti ne kadar
26.09.2017 Yaşam
Escobor’a benzetiyorlar
Escobor’a benzetiyorlar Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak önceki akşam Etiler’deydi.
26.09.2017 Magazin
Kırmızı halıda büyülediler!
Kırmızı halıda büyülediler! İspanyol yönetmen Fernando Aranoa'nın 'Loving Pablo' filminin galası önceki gün 74’üncü Venedik Film Festivali kapsamında yapıldı.
8.09.2017 Kültür Sanat
En ateşli çift
En ateşli çift İspanyol yönetmen Fernando Aranoa’nın Loving Pablo filminin galası önceki gün 74’üncü Venedik Film Festivali kapsamında yapıldı.
7.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pablo Escobar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pablo escobar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.