Gazete Vatan Logo

Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Narcos 4. sezon için geri sayım başladı. Netflix'in dünyayı kasıp kavuran dizi Narcos 3. sezonu geçtiğimiz haftalarda izleyici ile buluştu. Peki Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Narcos 4. sezon ne zaman yayınlanacak?

Narcos 4. sezon dünya genelinde büyük bir ilgi ile bekleniyor. Narcos ilk iki sezonda Pablo Escobar'ın yasadışı servetini ve çöküşünü konu almış 3. sezon ise Gilberto Rodríguez Orejuela, Miguel Rodríguez Orejuela, José Santacruz Londoño, Hélmer Herrera ortaklığındaki Cali Karteli'nin yükselişi ve çöküşünü izleyicilere aktarmıştı. Şimdi ise Ajan Pena'nın yeni hedefinin ne olacağı merak ediliyor. Peki Narcos 4. sezonuna dair neler konuşuluyor. İşte Narcos 4. sezona ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

Narcos 4. sezon onayını kaptı

Pablo Escobar geri dönüyor

Amerika'ya ilk uyuşturucuyu sokma ünvanına sahip uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hayat hikayesinin anlatıldığı Narcos, 3. ve 4. sezon onayını aldı. Dizi, yayınlandığı ilk bölümünden itibaren kendisine geniş bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmıştı.

Henüz detaylı açıklama yok ancak söylenene göre dizinin yeni sezonlarında Pablo Escobar'ın ölümünden sonra uyuşturucu ticaretinin önce yavaşladığını ve ardından ise nasıl tekrar toparlandığını izleyeceğiz. Ayrıca Pablo Escobar karakterini canlandıran Wagner Moura ise diziye konuk oyuncu olarak katılacak. Tahminlere göre Pablo Escobar'ı bazı flashbacklerde (geriye dönüş) göreceğiz. Her ne kadar dizinin bundan sonraki sezonları tamamen kurgusal olacak olsa da, dizinin hayranlarına göre bunda herhangi bir problem yok.

Haberin Devamı

Narcos 4. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Narcos’un 4. Sezonunun ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Tahmini olarak 2018 son çeyreği gösterilmekte. Önümüzdeki sene çıkacağı ve 10 bölümden oluşacağı kesin. Ayrıca dizinin final sezonunun olması bekleniyor.

Narcos 4. Sezon İçin Mekân Araştırması Yapan Çalışanı Meksika’da Vurularak Öldürüldü!
Netflix’in 1 Eylül’de 3. sezonu yayınlanan sevilen dizisinin prodüksiyon ekibinden Carlos Muñoz Portal, Narcos 4. sezon için uygun çekim mekânı bulmak üzere gittiği Meksika’da vurularak öldürüldü.
Başta Pablo Escobar olmak üzere uyuşturucu kartellerinin hayatlarına odaklanan Netflix dizisi Narcos’la ilgili geçtiğimiz günlerde çok kötü bir gelişme yaşandı. Dizinin hazırlıklarına başlanan 4. sezonu için, uygun çekim mekânları bulmak üzere Meksika’da bulunan prodüksiyon çalışanı Carlos Muñoz Portal vurularak öldürüldü.
Yapımcı Stacy Perskie‘nin Mexico City merkezli prodüksiyon şirketi Redrum için çalışan Portal, Meksika’nın yüksek şiddet oranıyla tanınan bir bölgesinde ölü bulundu. Kariyerinde yüksek bütçeli film projelerinde de yer almış olan Portal’ın çalıştığı projeler arasında; Sicario, Spectre, Fast & Furious ve Apocalypto gibi filmler bulunuyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Netflix şunları söyledi;
“Oldukça saygı duyulan mekân araştırmacısı Carlos Muñoz Portal’ın ölümüyle ilgili bilgimiz var ve ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Ölümüyle ilgili detaylar henüz bilinmiyor ancak yetkililer konuyu araştırıyorlar.“

Haberin Devamı