Özerk

Özerk

Son dakika özerk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan özerk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını özerk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özerk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özerk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.798 özerk haberi bulunmuştur. Tüm özerk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye, Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığını yineledi
Türkiye, Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığını yineledi Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'ya bağlı Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadıklarını ve Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne ve egemenliğine verdikleri desteği teyit ettiklerini bildirdi.
16.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İş için Kazakistan'da olan ve deprem sonrası kendisinden haber alınamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.
23.01.2024 Magazin
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem
Kırgızistan'da 7 büyüklüğünde deprem Kırgızistan’ın Kızıl-Su ilçesi yakınlarında 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Acikeev, Kırgızistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında
Seçil Erzan bugün 2. kez hâkim karşında Normalin üstünde yüksek gelir vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandıran Seçil Erzan ilk kez 20 Kasım’da hâkim karşısına çıktı.
12.01.2024 Gündem
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama
Kuzey Kutbu'na yakın bir hapishanede bulunan Navalni'den açıklama Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede olduğu açıklandı. Navalni, teyitli sosyal medya hesabından Kuzey Kutup Dairesi’nin içinde yaşadığını belirterek kendisini Noel Baba’ya benzetti.
26.12.2023 Dünya
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor!
Trabzonspor'da Nicolas Pepe geri dönüyor! Trabzonspor’da Başakşehir maçı öncesinde Pepe’den iyi haber geldi.
22.12.2023 Trabzonspor
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı
Gazze'de sivil katliamı! İsrail askerleri pusu kuran Hamas üyeleriyle çatıştı ABD ve Batı'nın koşul desteklediği İsrail'in Gazze katliamı devam ediyor. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, İsrail'e ABD askeri gönderme tartışmalarına son noktayı koydu. İsrail güçleri Suriye ve Lübnan'daki hedefleri vurdu. İsrail askerlerinin Gazze'ye düzenlediği baskın ise kameralara yakalandı. İsrail'den kalkan bir uçağın Dağıstan'a indiğini öğrenen insanlar ellerindeki Filistin bayraklarıyla havalimanına akın etti. Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını duyurdu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Hamas’ın 7 Ekim’de düzenlediği saldırıda kaçırılan 23 yaşındaki İsrail-Alman vatandaşı Shani Louk’un hayatını kaybettiğini doğruladı.
30.10.2023 Dünya
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa...
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa... Kanal D ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi bu hafta türkücü Ferman Torak'ın evine konuk oldu. Beykoz'da 5 katlı muhteşem villada yok yok, spor salonu, saunası ve havuzu izleyenleri mest etti.
19.09.2023 Magazin
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Uşi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Uşi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Uşi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Uşi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun gerileme dönemine rastlayan Uşi Antlaşması Osmanlı'nın kritik bölgelerinin kaybedilmesine tanıklık eden antlaşmalardan birisi olarak ifade edilmektedir. Bu bağlamda Osmanlı İmparatorluğunun 600 yıllık hayatında elinde bulunduran Trablusgarp bölgesini bu antlaşmayla kaybetmiştir.
15.09.2023 Eğitim
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayvan, resmi ismi ile Çin Halk Cumhuriyeti olarak bilinmektedir. Çin, Tayvan'ı özerk bir ülke olarak tanımadığından birçok ülke de tanımamakta ve burayı Çin olarak kabul etmektedir.
15.09.2023 Eğitim
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık...
Uzaylıların görüntülerini ortaya çıktı! İnsan olmayan varlıkların cesetleri 1000 yıllık... UFO ve uzaylı tartışmaları, David Charles Grusch'in ABD kongresinde yaptığı konuşma ile alevlenirken Meksika kongresinde yapılan duruşmada sunulan görüntüler dünyada şok etkisi yarattı. Mexico City'de "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları kongreye sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından sunulan 'cesetlerin' dünya dışı bireylerin 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu iddia edildi.
13.09.2023 Dünya
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu
Sinan Akçıl TV programında itiraf etti: Babam 73 yaşındayken tüp bebek yapıp ikizleri oldu Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin sunduğu TV programında samimi itiraflarda bulundu. Babasının 73 yaşında tüp bebekle yeniden evlat sahibi olduğunu söyleyen şarkıcı, Burcu Kıratlı ile olan ilişkisini, evliliğini ve ilişkisinde yaşadıklarını da ilk kez anlattı.
13.09.2023 Magazin
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı
Tuğba Özerk fit haliyle genç kızlara taş çıkardı! Plajda ölçü aldırdı Tuğba Özerk, iş temposundan fırsat bularak çıktığı KKTC tatilinde plajda Gülistan Akkaya’nın hazırladığı kıyafetler için vücut ölçülerini aldırdı. Özerk, yazın son günlerinin de keyfini çıkarmayı ihmal etmedi.
12.09.2023 Magazin
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin yapmış olduğu antlaşmalar içerisinde bazılarının olumsuz etkileri oldukça fazla olmuştur. Bu antlaşmalar içerisinde Berlin Antlaşması da yer almaktadır. Çünkü bu antlaşma neticesinde Osmanlı Devleti önemli derecede toprak kaybı yaşamıştır. Bunun yanında antlaşmaya imza atan devletlerin sayısı toplamda 7 olarak bilinir. Ayrıca Rusya Osmanlı'ya karşı önemli bir kazanç elde etmiştir.
4.09.2023 Eğitim
Avustralya Bayrağı Anlamı Nedir? Avustralya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avustralya Bayrağı Anlamı Nedir? Avustralya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avustralya Türkiye'ye göre konumu dünyanın diğer ucunda kalan Güney Yarım Küre ülkesi olmaktadır. Kendine ait kıtaları bulunan Avustralya büyük bir coğrafyaya sahip olmak ile beraber kıtanın geniş bir bölümünü kaplamaktadır. Yüzölçümü bakımından 2. en büyük ülke olmaktadır.
3.09.2023 Eğitim
Mülkiye Başmüfettişi ile Vali arasındaki fark nedir, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Mülkiye Müfettişi kimdir, ne iş yapar, nasıl olunur?
Mülkiye Başmüfettişi ile Vali arasındaki fark nedir, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Mülkiye Müfettişi kimdir, ne iş yapar, nasıl olunur? Vali mi üstün mülkiye başmüfettişi mi, Mülkiye Müfettişi Validen üstün mü? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Söz konusu değişiklik sonrası Vali ile Mülkiye başmüfettişi arasındaki fark merak konusu oldu. Peki, Vali mi üstün mülkiye başmüfettişi mi? Mülkiye başmüfettişi nedir, görevleri neler? Mülkiye başmüfettişi ne iş yapar?
10.08.2023 Gündem
IMEI kayıt ücretleri artınca yoğunluğa neden oldu! Şikayetler bir haftada 93 kat arttı
IMEI kayıt ücretleri artınca yoğunluğa neden oldu! Şikayetler bir haftada 93 kat arttı IMEI kayıt ücretlerinin 6 bin 91 TL’den 20 bin TL’ye çıkarılmasıyla birlikte yaşanan yoğunluk, IMEI kayıt sorununa yol açtı. Bu aksaklık şikayetlerin artmasına da neden oldu. Şikayetvar verilerine göre konuyla ilgili şikayetler bir haftada 93 kat arttı. Yaşanan sorunun yüzde 35’i platform üzerinden çözüldü.
13.07.2023 Gündem
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı'
MİT'te İbrahim Kalın dönemi! Dünya basınına böyle yansıdı: 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' Millî İstihbarat Teşkilâtı Başkanlığı’na (MİT) İbrahim Kalın atandı. Kalın'ın MİT'in başına geçmesi dünya basınında geniş yer buldu. Londra merkezli MEE Kalın için 'Erdoğan'ın uzun süredir sırdaşı' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını manşetlerini MİT'teki yeni döneme ayırdı.
6.06.2023 Dünya
Aliyev ve Paşinyan arasında 'Zengezur Koridoru' tartışması
Aliyev ve Paşinyan arasında 'Zengezur Koridoru' tartışması Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında Yüksek Avrasya Ekonomi Konseyi toplantısında “Zengezur Koridoru” tartışması yaşandı. Aliyev, Paşinyan’ın ithamlarına verdiği cevapta, "Azerbaycan hiçbir koridoru kapatmadı. Bu platformu asılsız suçlamalar için kullanmaya gerek yok" dedi.
25.05.2023 Dünya
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi İspanya'nın güneyinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, okullarda eğitime ara verildi.
24.05.2023 Dünya
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Mayıs için bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs’tan sonra da merhum Aliya’nın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. Söz konusu paylaşımın ardından Aliya İzetbegoviç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç kimdir?
23.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Özerk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özerk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.