Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok Ak Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir Türkiye'nin denizcilik sektörünün önemine vurgu yaptı. Demir, CHP'nin dile getirdiği iddialara sert karşılık vererek Türk gemilerinin Türkiye dışındaki ülkelerin sicil kaydına bulunmalarının nedeninin 'Türkiye'nin dezavantajlı konuma düşmemesi' olduğunu belirtti ve bu durumun Türkiye'nin tek kuruş bile vergi kaybına neden olmadığını sözlerine ekledi.
16.11.2017 Siyaset
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok Ak Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir, Türk gemilerinin Türkiye dışındaki ülkelerin sicil kaydına bulunmalarının nedeninin 'Türkiye'nin dezavantajlı konuma düşmemesi' olduğunu belirtti ve bu durumun Türkiye'nin tek kuruş bile vergi kaybına neden olmadığını sözlerine ekledi.
16.11.2017 Haber
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı
En büyük ikinci sızıntı! "Cennet Belgeleri" yayımlandı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ve ABD Ticaret Bakanı Ross’un da aralarında yer aldığı siyasetçi ve işadamlarının off-shore hesaplarıyla ilgili belgeler "Cennet Belgeleri" adı altında yayımlanmaya başladı. "Panama Belgeleri"nden sonra ikinci en büyük "sızıntı" olarak nitelenen olay, 19 "vergi cenneti"nde son 70 yıldaki finansal işlemleri kapsıyor
5.11.2017 Dünya
zaman aşımı müjdesi!
zaman aşımı müjdesi! ‘Off-shore’zedeye zaman aşımı müjdesi..
13.10.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri