Demir

Demir

Son dakika demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.851 demir haberi bulunmuştur. Tüm demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme
Beşiktaş resmen açıkladı! Tayyip Talha'ya 3 yıllık sözleşme Sezonun bitimine 5 hafta kala gelecek sezonda takımda kalacak gidecek oyuncular hakkında planlama yapan Beşiktaş iç transferde ilk hamlesini yaptı. Siyah beyazlılar, Tayyip Talha'nın sözleşmesini resmen uzattığını duyurdu...
26.04.2024 Beşiktaş
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi! Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024 Magazin
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili?
İstanbul’a çöl tozu ne zaman gelecek, Türkiye’de çöl tozu ne zaman bitecek 2024? Çöl tozu hangi illerde etkili? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Batı Karadeniz bölgelerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden dolayı görüş mesafesinde düşüş, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu. Peki, Çöl tozu Türkiye’den ne zaman gidecek? Çöl tozunun zararları neler, illerdeki çöl tozu kaç gün sürecek, İstanbul’a geldi mi?
25.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut
Bakan Uraloğlu açıkladı: Kalkınma Yolu Projesi'nde 1592 kilometrelik yolumuz mevcut Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Hindistan, Doğu Asya ve Basra Körfezi üzerinden Irak'a gelecek yükleri, demir yolu ve kara yolu bağlantısıyla Avrupa'ya ulaştıracak projelerin geniş bir coğrafyaya fayda sağlayacağını öngörüyoruz. Kalkınma Yolu Projesi'nin 1923 kilometrelik kara yolu koridoru için 1592 kilometrelik yolumuz mevcut durumda" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı
Çilek 150 liradan satışa sunuldu! Üretim azaldı fiyat arttı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ilk çilek hasadı yapıldı. Tarladan pazara inen çileğin üretiminin az olması nedeniyle kilogramı 150 TL'den satılmaya başladı.
24.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Meğer her sabah yediği karaciğerini bitirmiş - Kaşıntı, uykusuzlukla kendini belli etti! Doktor o besini anında kesti
Meğer her sabah yediği karaciğerini bitirmiş - Kaşıntı, uykusuzlukla kendini belli etti! Doktor o besini anında kesti Günün en önemli öğünü olarak bilinen kahvaltıda ne yediğinzin önemi büyüktür. 51 yaşındaki hastanın yaşadığı kötü tecrübe kahvaltı sofranda ne kadar demir aldığımızın önemini ortaya koydu.
22.04.2024 Yaşam
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Vatan TV
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi
Mersin Adana tren seferleri iptal mi? Açıklama geldi Mersin Adana tren seferleri iptal mi sorusu, açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferlerinin akıbeti sorgulanıyor. Peki, Mersin Adana tren seferleri duracak mı, hızlı tren nedeniyle tren seferleri kapanacak mı?
20.04.2024 Gündem
Adana'da 138 yıllık demir yolu ulaşımına YHT molası
Adana'da 138 yıllık demir yolu ulaşımına YHT molası Mersin-Adana arasında 138 yıl önce hizmete giren demir yolunda yapılacak yüksek hızlı tren (YHT) çalışmaları nedeniyle tren seferleri 22 Nisan’dan itibaren 2 yıl süreyle durdurulacak.
20.04.2024 Adana
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0 Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 18’inci dakikada Muçi ve 67’nci dakikada Muleka kaydetti.
19.04.2024 Beşiktaş
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Vatan TV
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Hızlı tren hattı'ndan demir korkulukları çaldılar! O anlar saniye saniye kaydedildi Osmaniye'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) hızlı tren hattı inşaatındaki demir korkuluklar balyoz ve demir kesme makası kullanılarak çalındığı anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındığı belirtildi.
18.04.2024 Gündem
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda yeni rekor Mert Demir konserinden Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Festivalin beşinci akşamında sahneye çıkan Mert Demir, festival katılımcılarına unutulmaz bir gece yaşattı. Merkez Park’ta kurulan konser alanına sığmayan Mert Demir hayranları parkın her köşesinden sanatçıyı dinledi, şarkılarına eşlik etti.
18.04.2024 Adana
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu
Azra Akın ikinci bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmi de belli oldu Hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. Çift ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı.
18.04.2024 Magazin
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek
Hızlı tren ile Adana-Mersin arası ulaşım 25 dakikaya düşecek Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı Projesi' çerçevesinde yaklaşık 2 yıl sürecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından, 1 saat olan Adana-Mersin arası 25 dakikaya düşecek.
18.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.