Murat Demir

Murat Demir

Son dakika murat demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.517 murat demir haberi bulunmuştur. Tüm murat demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı
Polis minibüsçüleri yolcu kılığında avladı! Ceza yağdı Polisten kurallara uymayan minibüsçülere operasyon. Bakırköy'de yapılan denetimlerde kurallara uymayan minibüs şoförlerine ceza yağdı. Sivil trafik polisleri yolcu gibi minibüse binerek denetim yaptı. Denetimlerde 3 minibüs şoförüne toplam 4 bin 161 lira ceza kesildi.
15.07.2023 Gündem
Korkunç olay! 2 günlük eşini öldürdü
Korkunç olay! 2 günlük eşini öldürdü Konya'da Murat Demir (52), 2 gün önce evlendiği Keziban Demir'i (45), evde bıçaklayarak öldürdü. Murat Demir'in iki, Keziban Demir'in ise üçüncü evliliği olduğu belirtildi. 
8.07.2022 Yaşam
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
27.04.2022 Gündem
Bursa'da korkutan görüntü! Tamamen siyaha büründü
Bursa'da korkutan görüntü! Tamamen siyaha büründü Bursa'da Marmara Denizi’ne dökülen Nilüfer Çayı; tarım, sanayi ve evsel atıklar nedeniyle siyaha boyandı. Kirli suyun çaya aktığı noktalar dronla havadan görüntülendi. Suda canlı yaşamının kalmadığını belirten DOĞADER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demir, “Bu artık bir su değil, kimyasal atık” dedi. Demir ayrıca, “4 milyona yaklaşan nüfusumuzla, 20’den fazla sanayi bölgemizle biz bütün evsel ve sanayi atığımızı Nilüfer Çayı’na bırakıyoruz. Bunu hem evimizde hem de sanayimizde yapıyoruz. Yani sanayicimiz kadar evdeki teyzemiz de suçlu.'' ifadelerini kullandı.
20.06.2021 Gündem
Muğla'da vahşice öldürülen Pınar, Bitlis'te toprağa verildi
Muğla'da vahşice öldürülen Pınar, Bitlis'te toprağa verildi Muğla'da, 5 gündür kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin (27), memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2020 Gündem
Öğretmeni öldürdü! Mahkemede anlattıkları sinir krizi geçirtti
Öğretmeni öldürdü! Mahkemede anlattıkları sinir krizi geçirtti Mersin'de, geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, boşandığı Davut Demir tarafından tabancayla vurularak, öldürülen öğretmen Kübra Aşkın ile ilgili davada mütalaa açıklandı. Aşkın ailesi, Demir için 'kasten öldürme' suçundan ceza istenmesine tepki gösterdi. Duruşmada söz alan anne Sebirhan Aşkın, sanığın 'tasarlayarak öldürme' suçundan cezalandırılmasını istedi.
5.03.2020 Yaşam
Yıkılan binalarla ilgili flaş detay! Dere kumu...
Yıkılan binalarla ilgili flaş detay! Dere kumu... Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan binalarla ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. Yıkılan binalarla ilgili konuşan uzmanlar, kullanılan malzemelerin kalitesizliğine ve hiçbir işlem görmemiş dere kumundan inşa edilmelerine dikkat çekti.
27.01.2020 Yaşam
Tunceli’de okullar tatil mi? | Tunceli'de hava durumu
Tunceli’de okullar tatil mi? | Tunceli'de hava durumu Tunceli'de okullar tatil mi? öğrenciler ve veliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte detaylar…
30.12.2019 Gündem
Siparişe değil ölüme gönderdiler!
Siparişe değil ölüme gönderdiler! İstanbul’da bir dürümcüde çalışan ehliyeti olmamasına rağmen motosikletle sipariş teslimine gönderildiği iddia edilen Burak Demir, kazada öldü. Aile çocuklarının ihmal kurbanı olduğunu söyledi.
24.08.2019 Yaşam
6 aydır hapis hayatı yaşıyorlar
6 aydır hapis hayatı yaşıyorlar İnşaat şirketi bulunan Ayşe ve Murat Demir çifti, iş yaptıkları kişilerin tuzağına düşerek 6 ay içinde 20 milyon TL değerindeki hisseleri devretmek zorunda kaldıklarını ileri sürdü. Murat Demir önce kendisinin bacağından vurulduğunu, sonra darp edildiğini, ardından eşi Ayşe Demir'e ve kendisine zorla senet imzalattırıldığını öne sürdü. Savcılığa ayrı ayrı şikayetçi olan çift, 8 aylık ve bir buçuk yaşındaki çocukları ile korkudan dışarı çıkamadıklarını, hapis hayatı yaşadıklarını belirtti. Hisseleri devir alan Önder K. ile Emin C. ve Mekan P.'den şikayetçi olan Demir çiftinin dosyasını savcılık cinayet büroya gönderdi.
9.07.2019 Yaşam
ŞOK!.. Arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
ŞOK!.. Arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı Ankara’da 19 Kasım’da kaybolan temizlik işçisinin iş arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
24.12.2018 Gündem
Ağrı 1970 Spor’dan Koray Şener pankartı
Ağrı 1970 Spor’dan Koray Şener pankartı Bölgesel Amatör Ligi 1. Grupta Yüksekova Belediyespor ile karşılaşan Ağrı 1970 Spor maçında taraftarlar tribünlere ‘Ölünce biz de iyi adam oluruz ruhun şad olsun Koray Şener’ pankartı astı.
5.11.2018 Futbol
Cüneyt Arkın kimdir?
Cüneyt Arkın kimdir? Türk sinemasının büyük aktörlerinden biri olan Cüneyt Arkın, rol aldığı filmlerle hafızalara kazınmıştır. Avantür filmlerin ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın 300'den fazla filmde rol aldı. Filmlerinin bir kısmında yapımcı ve yönetmen olarak da çalıştı. İki oğlu olan ünlü oyuncu Türk Sineması'na Artist Dergisi'nin açtığı bir yarışma ile girdi. 1999yılında 36. Antalya Film Şenliği'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı. Bunun dışında 1969 ve 1976'da Antalya Film Şenliği ve 1972'de Adana Altın Koza Film Şenliği'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödüllerini aldı.
6.08.2018 Gündem
O aracı başka biri kullanıyordu
O aracı başka biri kullanıyordu 12 yıl önce Milli Tank projesinin sunumunu yapacağı gün aracında ölü bulunan ASELSAN mühendisi Başbilen’in cesedini ilk görenlerden Akyol’un ifadesindeki tespitler cinayet ihtimalini güçlendiriyor
19.03.2018 Gündem
ASELSAN mühendisinin ölümündeki şok detay
ASELSAN mühendisinin ölümündeki şok detay Ölümleri şüpheli bulunan 5 ASELSAN mühendisinden biri olan Hüseyin Başbilen dosyasında o dönem görev alan 4 kişinin FETÖ’cü olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok Ak Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir Türkiye'nin denizcilik sektörünün önemine vurgu yaptı. Demir, CHP'nin dile getirdiği iddialara sert karşılık vererek Türk gemilerinin Türkiye dışındaki ülkelerin sicil kaydına bulunmalarının nedeninin 'Türkiye'nin dezavantajlı konuma düşmemesi' olduğunu belirtti ve bu durumun Türkiye'nin tek kuruş bile vergi kaybına neden olmadığını sözlerine ekledi.
16.11.2017 Siyaset
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok
Ak Partili Demir: Türkiye'nin tek kuruş vergi kaybı yok Ak Parti Kastamonu milletvekili Murat Demir, Türk gemilerinin Türkiye dışındaki ülkelerin sicil kaydına bulunmalarının nedeninin 'Türkiye'nin dezavantajlı konuma düşmemesi' olduğunu belirtti ve bu durumun Türkiye'nin tek kuruş bile vergi kaybına neden olmadığını sözlerine ekledi.
16.11.2017 Haber
FETÖ'den tutuklanan savcı, suçu FETÖ'ye attı
FETÖ'den tutuklanan savcı, suçu FETÖ'ye attı ASELSAN'da mühendislerin ölümüyle ilgili o dönem soruşturmayı yürüten ve Aksaray Cumhuriyet Savcısı iken FETÖ/PDY üyeliği iddiasıyla tutuklanan eski savcı Murat Demir, ASELSAN soruşturmasını sürdürmesinin FETÖ tarafından engellendiğini öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan 'yeni parti' iddiaları için açıklama
Kurtulmuş'tan 'yeni parti' iddiaları için açıklama Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Hayır' blokunda yeni parti kurulacağı iddiaları için "Türkiye bir referandumla anayasa değişikliğine gitti. Belediye başkanı seçmedi, milletvekili seçmedi, cumhurbaşkanı seçmedi" dedi
7.05.2017 Siyaset
Bu köyde tüm oylar 'evet' çıktı
Bu köyde tüm oylar 'evet' çıktı Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı olan köyde, tüm oylar ‘evet’ olarak çıktı.
29.09.2021 Gündem
İsrailli turist sayısında artış beklentisi
İsrailli turist sayısında artış beklentisi Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, İsrail'den gelen turist sayısında artış beklendiğini bildirdi.
21.02.2017 Ekonomi
Çiftçiye elektrik 2017'de bedava
Çiftçiye elektrik 2017'de bedava ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı'nda kurdukları güneş tarlalarının üretime başladığını belirterek, belediye ile protokol imzalayan sulama birlikleri ve kooperatiflerin 2017'de elektriğin ücretsiz kullanacağını açıkladı.
27.12.2016 Ekonomi
İki kardeşi gibi intihar etti
İki kardeşi gibi intihar etti DÜZCE'de 55 yaşındaki Ekrem Aktepe, evinin tavan arasında kendisini iple asarak yaşamına son verdi. Aktepe'nin iki kardeşinin de daha önce kendisi gibi intihar ettiği ortaya çıktı.
24.12.2016 Yaşam
TÜROFED başkanlığa Osman Ayık seçildi
TÜROFED başkanlığa Osman Ayık seçildi Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) 5'inci Olağan Genel Kurulu'nda, Osman Ayık yeniden başkanlığa seçildi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da elektrik kesintisi
İstanbul'da elektrik kesintisi İstanbul'un Anadolu yakasında 22 Kasım'da bazı ilçelerde elektrik kesintisi uygulanacak.
20.11.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Murat Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.