Elizabeth

Elizabeth

Son dakika elizabeth haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elizabeth ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elizabeth haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elizabeth

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elizabeth gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.487 elizabeth haberi bulunmuştur. Tüm elizabeth haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu
İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konuldu Buckingham Sarayı, İngiltere Kralı III. Charles’a kanser teşhisi konduğunu duyurdu.
5.02.2024 Dünya
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil!
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil! Nicaloas Aujula.. Covid'i bilen isim olarak adını tüm dünyaya duyuran ve geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü isimlerle ilgili yaptığı tahminlerle tanınan Nicolas Aujula, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de doğru tahmin etmişti. Ünlü medyum, bu kez en manipülatif burçları açıkladı.
28.12.2023 Astroloji
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi!
Anneden izin çıkmamıştı ama sonunda o da pes etti! Geleceğin kralı aile kararını verdi! Kraliçe Elizabeth’in ölümüyle birlikte İngiliz kraliyet ailesi içindeki dengeler yeniden şekillendi. Bütün ömrünü Galler Prensi olarak geçiren Charles annesinin ölmesiyle, sonunda tahta kavuşup İngiltere’nin kralı oldu. Galler prensliği de Prens William’a düştü.
19.10.2023 Magazin
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı!
Prenses Diana son tatilini orada yapmıştı: 'Cujo' tanımlanamayan bir cisme çarparak battı! Yalnızca ülkesi İngiltere değil, tüm dünya çapında bir üne sahip olan ve 1997’de hayatını kaybeden Prenses Diana’nın son kez tatile çıktığı yat olan 25 metrelik ‘Cujo’, geçirdiği kaza sonucu Fransa açıklarında battı.
3.08.2023 Dünya
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması!
Ünlü isimden iç çamaşırlı fotoğraflıyla doğum günü kutlaması! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram hesabından uzun süredir stlistliğini yapan Elizabeth Saltzman'ın doğum gününü kutlamak için peş peşe fotoğraflar paylaştı. Kırmızı halı öncesi çekilen iç çamaşırlı bir karesini de yayınlayan 50 yaşındaki Hollywood yıldızı, stilistinin yeteneğine atıfta bulundu.
18.06.2023 Magazin
Elizabeth Hurley oğlunun yönettiği müstehcen filmde oynadı!
Elizabeth Hurley oğlunun yönettiği müstehcen filmde oynadı! Tüm dünyada tanınan model ve oyuncu Elizabeth Hurley, 2002'de dünyaya gelen oğlu Damian'ın hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmenliğini yaptığı erotik-gerilim filminde rol aldı. Annesinin müstehcen sahnelerini çeken Damian Hurley, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Elizabet Hurley'ye teşekkür etti.
16.06.2023 Magazin
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu
Tüm dünya bu ihaneti konuşuyor! 'Kral dairesi kaçamağı' dizi oldu Model ve oyuncu Elizabeth Hurley'nin, milyoner iş insanı eşi Arun Nayar'ı kriket oyuncusu Shane Warne ile aldatması, 2010'lı yıllara damga vuran magazin olaylarındandı. Öpüşürken paparazzilere yakalanan ve iki gece için bin 750 sterlin ödedikleri bir otelin kral dairesinde yaptıkları kaçamakla yıllar sonra bile konuşulan ikilinin aşkı, diziye konu oluyor.
8.06.2023 Magazin
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu
İngiltere'de tarihi gün! Kral Charles, dünyanın izlediği törenle tacına kavuştu Hayatının büyük bir bölümünü "veliaht prens" olarak geçiren Charles, sonunda muradına erdi. Annesi Kraliçe 2. Elizabeth'in geçen yıl eylül ayında, 96 yaşında hayata veda etmesinin ardından onun yerine tahta geçen Charles, 75 yaşında Kral 3. Charles olarak tacın giydi.
6.05.2023 Dünya
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak...
Dünyanın gözü Kral 3. Charles'ın taç giyme töreninde! Tarihi gün ilklere sahne olacak... Dünyanın gözü İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme töreninde olacak. Birleşik Krallık’ta monarşi kimi zaman sembolik görevleriyle ön plana çıksa da Anglikan Kilisesi ile olan bağı sebebiyle manevi kimliği önem arz ediyor. Kraliçe II. Elizabeth’ten sonra ikinci kez televizyonlarda canlı yayınla gerçekleşecek olan 6 Mayıs’taki taç giyme töreni ilklere sahne olacak. Aslen bir Hristiyanlık ayini olan taç giyme töreninde modern İngiliz toplumunun çeşitli unsurları ilk kez temsil edilecek.
1.05.2023 Dünya
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti
Seri katilin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Vahşeti yıllar sonra yazılı olarak itiraf etti İşlediği korkunç cinayetlerle İngiltere'ye korku salan caninin itirafı yıllar sonra geldi. Seri katil Levi Bellfield'ın, Nisan 1999'da ailesinin evine giderken kaybolan 19 yaşındaki hukuk ve işletme öğrencisi Elizabeth Chau'yu öldürdüğüne dair imzalı bir itiraf yazdığı iddia edildi.
24.04.2023 Dünya
EuroLeague'de Türk finali! Çukurova Basketbol, Fenerbahçe'nin rakibi oldu
EuroLeague'de Türk finali! Çukurova Basketbol, Fenerbahçe'nin rakibi oldu ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, EuroLeague Kadınlar Dörtlü Final’in ikinci yarı final karşılaşmasında ev sahibi ZVVZ USK Praha’yı 78-58 mağlup ederek finalde Fenerbahçe Alagöz Holding’in rakibi oldu. Fenerbahçe Alagöz Holding – ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi arasında oynanacak olan EuroLeague Kadınlar Finali, 16 Nisan Pazar günü TSİ 21.00’de başlayacak.
14.04.2023 Basketbol
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon...
Kral Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı! İskoçya'da ‘Kader Taşı’ için askeri operasyon... Kraliçe 2’nci Elizabeth’in vefatından sonra İngiltere tahtına oturan Kral 3. Charles'ın taç giyme töreni için geri sayım başladı. İskoçya’da kalede korunan “Kader Taşı” da törende kullanılacak. İngiliz basınında yer alan haberlere göre “Kader Taşı”, İskoç milliyetçiler tarafından çalınma tehdidine karşı gizli bir askeri operasyonla Londra’ya götürülecek.
3.04.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
ABD’de okula silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti, Biden Kongre’ye çağrıda bulundu
ABD’de okula silahlı saldırı: 6 kişi hayatını kaybetti, Biden Kongre’ye çağrıda bulundu ABD’nin Nashville şehrinde bir okula yönelik düzenlenen ve 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 6 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin inceleme devam ediyor. Saldırıyı, ‘bir ailenin en kötü kabusu’ şeklinde tanımlayan ABD Başkanı Joe Biden, saldırı silahları yasağıyla ilgili Kongre’ye çağrıda bulundu.
28.03.2023 Dünya
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı
The Crown dizisi ile ilgili 'korkunç' sahne! İnsanları rahatsız edecek Prenses Diana detayı İngiliz Kraliyet Ailesi'nin hayatını konu alan The Crown dizisi, bazı sahneleri ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Kaynaklar, dizinin yeni sahnelerinin çoğunun insanları rahatsız edeceğini ve kraliyet ailesini çok üzeceğini belirtti. Konuyla ilgili yapılan bir açıklamada da 'İnsanlar yeniden canlandırılmasını biraz korkunç bulabilir' ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Dünya
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı
Milyon dolarlık F-35 kazası! Pilot itiraf etti, gerçek ortaya çıktı Milyon dolarlık F-35 kazası geçtiğimiz aylarda ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. İngiliz Kraliyet Donanması’na ait HMS Queen Elizabeth’e bağlı olan F-35 savaş uçağı kalkış sırasında denize çakılmıştı. Kazadan kurtulan pilot her şeyi itiraf etti. Gerçek aylar sonra ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
23.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elizabeth ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elizabeth haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.