Kate Middleton

Kate Middleton

Son dakika Kate Middleton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Middleton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Middleton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Middleton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate middleton gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 kate middleton haberi bulunmuştur. Tüm kate middleton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi
Kate Midleton'un videosuna yapılan açılama tartışmaları yeniden alevlendirdi Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. Bir fotoğraf ajansı, Kate Middleton'ın kanser teşhisini açıkladığı görüntülere eklediği uyarıyla Prenses hakkındaki spekülasyonların alevlenmesine neden oldu.
3.04.2024 Magazin
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi...
Prenses Kate Middleton dünyayı şok etmişti! 50 yaş altında kanser artışı herkesi endişelendirdi... Kral Charles'tan sonra Prenses Kate Middleton'ın kansere yakalanması kraliyet ailesinde ve dğnyada şok etkisi yaratmıştı. 42 yaşındaki Prenses Kate’in kanser tedavisi gördüğünü açıklamasının ardından 50 yaş altında kanser görülme oranının arttığı bildirildi.
27.03.2024 Dünya
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var
Kate ne kanseri? Galler Prensesi Kate Middleton açıklama yaptı: Mahremiyete ihtiyacımız var  Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı. Peki, Kate ne kanseri?
23.03.2024 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede?
KATE MİDDLETON OLAYI: Galler Prensesi Kate öldü mü? Prenses Kate ne oldu, Kate Middleton nerede? Kate Middleton hafta sonu Prens William'la birlikte bir çiftlikte kameralara yakalandı. Söz konusu görüntüler sonrası komplo teorileri aldı başını gitti. Kaybolmasına neden olan sağlık sorunlarının ciddiyeti merak edilirken, öldü mü? Sorularına da İngiliz halkı yanıt arıyor. Peki, Galler Prensesi Kate öldü mü, Kate Middleton nerede? Prenses Kate ne oldu? İşte Kate Middleton olayı…
20.03.2024 Dünya
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi
Kate Middleton nerede? Dünya bu sorunun yanıtını ararken görgü tanıklarından şaşırtan açıklamalar geldi Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Dünya
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi
Kaynanasının eski gelinliğiyle evlenmişti! Müjdeli haberi verdi Galler Prensesi Kate Middleton'ın kardeşi James Middleton, düğünlerinde annesi Carole Middleton'ın gelinliğini giyen Fransız eşi Alizée Thevenet'in bebek beklediğini duyurdu. Thevenet karnı burnunda pozlarını paylaştı.
6.07.2023 Magazin
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu!
Prenses Kate Middleton'dan, Prenses Diana ve yüzük yorumu! Prenses Kate Middleton, 1997'de hayatını kaybeden kayınvalidesi Prenses Diana hakkında konuştu. Middleton onu özlediklerini ifade ederken; Prens William'ın, 2010 yılında kendisine evlenme teklifi ederken verdiği annesinin mavi safir yüzüğü ile ilgili de açıklamada bulundu.
1.05.2023 Magazin
Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcındaki sınır kontrol noktasına bayrak dikti
Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcındaki sınır kontrol noktasına bayrak dikti Azerbaycan, Laçın Koridoru'nun başlangıcında kurduğu sınır kontrol noktasında Azerbaycan bayrağını göndere çekti.
26.04.2023 Dünya
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil! İngiliz Kraliyet ailesinde son günlerdeki Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekişme yeni bir boyut kazandı. Araları açık olan eltiler Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu yüzünden yeni bir gerilim yaşadı.
16.01.2023 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti
Prenses Diana'nın tacının ardındaki sır ortaya çıktı! 2015 yılına kadar görülmemişti İngiltere'ye resmi ziyarette bulunan Güney Afrika Cumhurbaşkanı için Buckingham Sarayı'nda davete Kate Middleton 'Prenses' unvanıyla katıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Kral III. Charles'ın tahta geçmesiyle Kate Middleton'ın Düşes unvanı Prenses oldu. Middleton, ilk kez Galler Prensesi unvanıyla davete katılırken Prenses Diana detayı dikkat çekti. Tacın ardında ise büyük bir tarih yatıyor.
24.11.2022 Dünya
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
Kate Middleton ile ilgili yeni yasak kararı! Artık kimse öğrenemeyecek
Kate Middleton ile ilgili yeni yasak kararı! Artık kimse öğrenemeyecek Kate Middleton bundan tam 11 yıl önce Prens William ile evlenip İngiliz kraliyet ailesine katıldı. Kate Middleton ya da yeni unvanıyla Galler Prensesi Catherine ile ilgili Kensington Sarayı yeni bir yasak kararı aldı. İşte detaylar...
11.11.2022 Dünya
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu!
İngiltere Kraliçesi çözümü hologram ile buldu! İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, sağlık sorunları nedeniyle tahttaki 70'inci yıl dönümü çerçevesinde yapılan birçok etkinliğe katılamazken, Kraliçe’nin hologramı tören alayı eşliğinde Buckingham Sarayı’na giden altın faytondan halkı selamladı.
5.06.2022 Dünya
Cambridge Düşesi Catherine'nin etekleri uçuşunca görüntüler basınının manşetlerine çıktı
Cambridge Düşesi Catherine'nin etekleri uçuşunca görüntüler basınının manşetlerine çıktı İngiliz kraliyet ailesi üyesi Kate Middleton'ın ziyaretlerde giydiği kısa etekleri rüzgar nedeniyle havalanınca ortaya çıkan görüntüler basının manşetlerine çıktı. Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biri olan Prens William, uzatmalı sevgilisi Kate Middleton ile hayatını günümüzden tam 11 yıl önce birleştirdi. Hemen ardından da çift, ailede adet olduğu üzere Milletler Topluluğu'nda yer alan Kanada'ya resmi bir ziyarette bulundu. Gelişmeler de bunun ardından yaşandı.
16.02.2022 Magazin
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate Middleton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate middleton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.