Nuh'un Gemisi

Nuh'un Gemisi

Son dakika nuh'un gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nuh'un gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nuh'un gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nuh'un Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nuh'un gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 nuh'un gemisi haberi bulunmuştur. Tüm nuh'un gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden...
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi! Bölgede bulunan kalıntılar 5500- 3000 yıl öncesinden... Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibinin geçen yıl Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alandan alınan kaya ve toprak numunelerinin ilk sonuçları çıktı. Sonuçlara göre, bölgede milattan önce 5500 ve 3000 yılları arasındaki dönemden itibaren insan faaliyetlerinin olduğu belirlendi. Prof. Dr. Faruk Kaya, "Tarihlendirmeyle birlikte geminin burada olduğunu söylemek mümkün değil. Bunun ortaya çıkabilmesi için uzun süreli çalışmamız gerekiyor. Bundan sonraki dönemde İTÜ, Andrew Üniversitesi AİÇÜ öncülüğünde ortak çalışma yapma konusunda mutabakata vardık. İleriki süreçte 3 üniversite bu alanda çalışmalarını sürdürecek" dedi.
26.10.2023 Gündem
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı!
'Poker'in babası' servetini Türkiye'de Nuh'un Gemisi'ni bulmak için harcadı! Nuh'un Gemisi'ni bulmak bir Türkiye'ye heyet gönderen ve servetini bir kısmını bu arayışta harcayan isim poker efsanesi Doyle Brunson idi. Pokerden 75 milyon dolarlık servet elde eden Doyle Brunson, bu servetinin bir kısmını Nuh'un Gemisi'ni bulmaya harcadı. Üstelik keşif gezileri için Türkiye'ye bile ekip gönderdi.
16.05.2023 Dünya
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı
'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğu inanılan alanda araştırma başlatıldı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 'Nuh'un Gemisi' kalıntılarının olduğuna inanılan alanda, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından kurulan araştırma ekibi çalışmaya başladı. Jeofizik, kimya, jeoarkeoloji araştırmalarında uzman akademisyenlerin de olduğu grubun alandan aldığı numuneler, incelenmek üzere İTÜ laboratuvarlarına gönderildi.
7.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cemevlerine yapılan saldırıların peşlerini bırakmayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cemevlerine yapılan saldırıların peşlerini bırakmayacağız  Muharrem Ayı nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından Yas-ı Matem oruç programı düzenlendi. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Okay "Cemevlerimize yapılan saldırıların hesabını birlik, beraberlik ruhuyla sonuna kadar soruyoruz. Olayın failleri hukuk önünde cezasını almadan, arkalarındaki örgütler ortaya çıkmadan bu işin peşini bırakmayacağız" diye konuştu. 
7.08.2022 Siyaset
O İtalyan isim Ağrı'ya gömüldü! Başkonsolosluk harekete geçti
O İtalyan isim Ağrı'ya gömüldü! Başkonsolosluk harekete geçti Ağrı'da 35 yıldır Nuh'un Gemisi üzerine araştırma yapan ve ani rahatsızlık nedeniyle sevk edildiği Erzurum'da hayatını kaybeden İtalyan araştırmacı 86 yaşındaki Angelo Palego, vasiyeti üzerine Ağrı Dağı eteklerindeki mezarlıkta toprağa verildi.
2.09.2021 Yaşam
"Nuh'un Gemisi Cudi'de" filmi ilk kez TRT 1'de ekrana gelecek!
"Nuh'un Gemisi Cudi'de" filmi ilk kez TRT 1'de ekrana gelecek! Şırnak'ta çekilen "Nuh'un Gemisi Cudi"de filmi, yarın saat 20:00'de TRT 1'de ilk kez seyirciyle buluşuyor.
22.07.2021 Televizyon
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi
'Nuh'un Gemisi' 3 boyutlu görüntülendi Doğubeyazıt'ta 60 yıl önce keşfedilen gemi şeklindeki oluşum, jeofizikçi Larsen ile bilgisayar mühendisi ve arkeolog Jones tarafından ilk kez 3 boyutlu görüntülendi.
14.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Serdar Ortaç'ı kızdıran sperm sorusu!
Serdar Ortaç'ı kızdıran sperm sorusu! Hafta sonu Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Otel’de sahneye çıkan Serdar Ortaç'tan çocuk sahibi olmakla ilgili sorular üzerine ilginç çıkış
5.03.2018 Magazin
Gülben büyüklük gösterdi
Gülben büyüklük gösterdi Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan önceki akşam Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Spa Hotel’de sahne aldı.
21.05.2017 Magazin
300 bin TL’lik hediye!
300 bin TL’lik hediye! Serdar Ortaç, KKTC’deki Nuhun Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.
23.04.2017 Magazin
Beni güzel gösteriyor
Beni güzel gösteriyor Ziynet Sali önceki akşam Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.
9.04.2017 Magazin
Londra’da imaj tazeleyecek
Londra’da imaj tazeleyecek Ziynet Sali, önceki akşam Kıbrıs’daki Nuhun Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı...
29.01.2017 Magazin
Oğluyla kavga eden 9 yaşındaki çocuğu dövdü
Oğluyla kavga eden 9 yaşındaki çocuğu dövdü AĞRI'nın Doğubayazıt ilçesinde, ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Muhammed Osmanoğlu, iddiaya göre kavga ettiği 2'nci sınıf öğrencisinin babası tarafından dövüldü. Dudağı patlayan ve burnu kanayan çocuğun babası Fuat Osmanoğlu, darp raporu aldıklarını, şikayetçi olacağını söyledi.
17.01.2017 Yaşam
Yerinde duramadı
Yerinde duramadı Aşk şarkılarının kadını Yıldız Tilbe, önceki akşam Nuhun Gemisi Deluxe&Spa Otel’de sahne aldı...
18.09.2016 Magazin
Asena’ya albüm sözü
Asena’ya albüm sözü Kıbrıs’ta önceki akşam Gazino Show rüzgarı esti...
29.08.2016 Magazin
100 gül birden
100 gül birden Kıbrıs Nuhun Gemisi Hotel’de Sevgililer Günü, özel geceyle kutlandı...
14.02.2016 Magazin
‘Evlilik programı ile işim olmaz’
‘Evlilik programı ile işim olmaz’ Bayramın ikinci günü Antalya’dan özel jetle Kıbrıs’a gelen Sibel Can, Nuhun Gemisi’nde sahne aldı...
19.07.2015 Magazin
Rusya'dan 'Nuh'un Gemisi' projesi...
Rusya'dan 'Nuh'un Gemisi' projesi... Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Moskova Devlet Üniversitesi, nesli tükenmiş ve şu anda yaşayan tüm canlıların DNA'larının bulunduğu bir veri bankası oluşturmaya hazırlanıyor...
26.12.2014 Bilim ve Teknoloji
Ebru Gündeş'ten bir ilk!
Ebru Gündeş'ten bir ilk! Yaşadığı tatsız günleri geride bırakan Ebru Gündeş, bu kez Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Otel'de hayranlarıyla buluştu...
16.06.2014 Magazin
Şırnak'tan sürpriz istek!
Şırnak'tan sürpriz istek! Şırnak Kültür, Turizm ve Kalkınma Derneği Başkanı Cihan Birlik, Rusell Crowe'in başrolünü oynadığı 'Nuh: Büyük Tufan' filminde kullanılan Nuh'un gemisini ABD'den getirip Cudi Dağı'na koymak için girişim başlattıklarını söyledi...
7.05.2014 Kültür Sanat
Crowe'un filmine Papa da tepki gösterdi
Crowe'un filmine Papa da tepki gösterdi Papa Francesco, Russell Crowe ve Anthony Hopkins'in rol aldığı "Nuh'un Gemisi" filmine tepkisini...
19.03.2014 Kültür Sanat
Ebru Gündeş kararını verdi!
Ebru Gündeş kararını verdi! Eşi tutuklanan ünlü sanatçı O Ses Türkiye'ye devam edip etmeyeceğine karar verdi
23.12.2013 Magazin
Devlete tek kuruş vergi yok!
Devlete tek kuruş vergi yok! Türkiye’den getirdikleri şarkıcılara bir gecelik program için adeta servet ödeyen KKTC’deki 5 yıldızlı otellerin yıllardır ‘zarar ediyoruz’ diyerek devlete tek kuruş vergi vermediği ortaya çıktı...
22.12.2013 Ekonomi
Şirket partisinde nasıl sosyalleşebilirim?
Şirket partisinde nasıl sosyalleşebilirim? Büyük şirketlerde düzenlenen yeni yıl partisinde tanımadığınız kişilerle bu oyun sayesinde tanışabilirsiniz.
2.12.2013 Arşiv
Kıbrıs, St. Tropez olacak
Kıbrıs, St. Tropez olacak KKTC'yi Doğu Akdeniz'in St. Tropez’i yapmayı hedefleyen plana ilişkin karar Bakanlar Kurulu’nda da kabul edildi
30.03.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nuh'un Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nuh'un gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.