Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Son dakika Serdar Ortaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Ortaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Ortaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Ortaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar ortaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.382 serdar ortaç haberi bulunmuştur. Tüm serdar ortaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi
Erken tanı sayesinde kurtuldu! Tedavinin altını çizdi İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi, 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. Tedavilerini aksatmayan Lastikçi, "Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Gündem
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor? Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024 Magazin
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli”
Nurgül Yeşilçay Serdar Ortaç’a uyarıda bulundu! “Öyle içersen her yer tehlikeli” Ünlü oyuncu Nurgün Yeşilçay, sevgilisi Necatı Kocabay ile geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de görüntülendi. Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarına yönelik konuşurken TikTok üzerinden sık sık canlı yayın açan Serdar Ortaç'a uyarıda bulundu.
24.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti
Serdar Ortaç'ın canlı yayınına yine yardımcısı müdahale etti Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından yine sarhoş bir şekilde canlı yayın yaptı. Ortaç'ın sözleri yine çok konuşulurken takipçileri şarkıcının canlı yayını kapatmasını istedi. Şarkıcının yardımcısı araya girerek telefonunu zorla elinden alıp canlı yayını kapattı.
20.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım”
Serdar Ortaç'tan kumar itirafı! “Her şeyin en lüksünü yaşadım” Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Serdar Ortaç, son olarak Alişan'ın konuğu oldu. Kumar oynamasıyla bilinen Ortaç programda "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu. Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan bir süre önce "Serdar, takılarımı satıp, kumar oynuyordu" demişti.
5.01.2024 Magazin
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
1.01.2024 Magazin
Serdar Ortaç'tan üzen açıklama! Dördüncü atak gelirse…
Serdar Ortaç'tan üzen açıklama! Dördüncü atak gelirse… Tiktok yayınları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü.
29.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan ne kadar kazandığını Dilan Polat’lı yanıtladı!
Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan ne kadar kazandığını Dilan Polat’lı yanıtladı! Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç TİkTok'ta açtıkları yayınlarda yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme geliyor. Kazançları konuşulan ikiliden Erbil'in ne kadar kazandığı belli oldu. Erbil, 'Dilan Polat' yanıtıyla dikkat çekti.
22.11.2023 Magazin
Serdar Ortaç bonkörlüğüyle gündemde! Tiktok’tan gelen paraları dağıtıyor
Serdar Ortaç bonkörlüğüyle gündemde! Tiktok’tan gelen paraları dağıtıyor Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, açıklamalarıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Ünlü isim bu kez de TikTok açıklamasıyla gündeme geldi.
20.11.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumu
Mehmet Ali Erbil trafik kazası geçirdi! İşte ünlü şovmenin sağlık durumu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil eğlence dönüşü trafik kazası geçirdi. Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil, önceki gece Arnavutköy’deki bir balıkçıda sosyal medya fenomeni genç kızlarla yemek yedi. Çıkışta samimi açıklamalarda bulundular. Mehmet Ali Erbil evine dönerken trafik kazası geçirdi. Ünlü şovmenin arabası ağır hasar aldı.
8.11.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi
Mehmet Ali Erbil - Gülseren Ceylan ayrıldı mı? Erbil canlı yayında hüngür hüngür ağladı, son hamle genç sevgiliden geldi Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, son olarak 26 yaşındaki sevgilisi Gülseren Ceylan'a evlilik teklifinde bulunmasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Nikah masasına oturması beklenen çiftten şoke eden bir haber geldi. Gülseren Ceylan sosyal medyadan açıkladı.
31.10.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı!
Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile canlı yayınındayken bir anda hüngür hüngür ağladı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi ile magazin gündeminin dilinen düşmüyor. Çift şu sıralar evlilik hazırlıkları yapıyor. Erbil, Serdar Ortaç ile sosyal medya canlı yayınında sohbet ederken gözyaşlarını tutamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
30.10.2023 Magazin
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı!
Boğaz'da Serdar Ortaç rüzgarı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen, Boğaz’ın eşsiz manzarasında, doyasıya eğlenerek yaşanan konserler, etkinlikler ve sahne şovlarının sergilendiği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde; sahne sırası önceki akşam bir kez daha Serdar Ortaç'ın oldu.
16.10.2023 Magazin
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti?
Edis'ten 'gizli seyahat' açıklaması geldi! Yunanistan'a neden gitti? Pop müziğin en çok konuşulan isimlerinden Edis, geçtiğimiz günlerde Yunanistan'a giderken bir hayranı tarafından görüntülenmişti. Yabancı bir hava yolu şirketi ile yurt dışına uçmayı tercih eden şarkıcı hakkında "Yatırım için mi Yunanistan'a gitti?" sorusu akıllara gelmişti. Edis, sosyal medyada 'gizli seyahat" olarak yorumlanan idiaya cevap verdi.
17.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç arabasını eve çevirdi! Paraya kıydı, burada yatıyor!
Serdar Ortaç arabasını eve çevirdi! Paraya kıydı, burada yatıyor! Konser maratonuna tüm hızıyla devam eden Serdar Ortaç, VIP minibüsünü eve çevirdi. MS hastalığından dolayı sağlık sorunları yaşayan ve uyuyamayan Serdar Ortaç, paraya kıyarak arabasını adeta ev yaptı.
12.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti: İlknur Soydaş'ın son hali şaşırttı
Serdar Ortaç göbeğinden zeytin yemişti: İlknur Soydaş'ın son hali şaşırttı 'Karabiberim' şarkısının klibinde Serdar Ortaç'ın göbeğinden zeytin yediği esmer güzel İlknur Soydaş'ın şimdiki hallerini görenler gözlerine inanamıyor. Soydaş yıllara meydan okuyor.
4.09.2023 Magazin
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’
Serdar Ortaç yeniden evleniyor! Canlı yayında açıkladı: 'İnci, aşkım sana çalışıyorum’ Pop müzik kralı Serdar Ortaç, bir süredir açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. MS hastalığı ile boğuşan Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sahneleri bırakacağını duyurmuştu. Serdar Ortaç, şimdi de sosyal medya sayfasından açtığı canlı yayın üzerinden tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek kim olduğunu açıkladı.
2.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!"
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!" 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, son olarak da 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, son olarak nehir kenarında bikinisiyle poz verdi. Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımında en çok ise ayaklarındaki değişim dikkat çekti.
30.08.2023 Magazin
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı
Dilan Çıtak’tan Serdar Ortaç’a övgü! Türkiye’nin Michael Jackson’ı Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'i sahneye davet etti. İkili, 'İmparator' lakaplı sanatçı İbrahim Tatlıses’in şarkılarını söyledi.
29.08.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi...
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan evleniyor! Tektaşını paylaşarak yanıt verdi... Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 2019 yılında Chloe Loughnan'dan anlaşmalı olarak boşandı, Ortaç'tan 700 bin TL nafaka alan Loughnan yeniden evleniyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tektaşını gösteren Loughnan'ın yeninden evleneceğini görenler, "Serdar kurtulacak" ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar!
Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan şoke eden açıklamalar! Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın kadınlara dair sözleri büyük tepki çekmişti. Eski eşi Chloe Loughnan'a da sert sözler söyleyen Ortaç'a yanıt geldi. Loughnan'ın açıklamaları herkesi çok şaşırttı.
28.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Ortaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar ortaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.