Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Son dakika Mehmet Ali Erbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Erbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Erbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali erbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.590 mehmet ali erbil haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali erbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
‘Ya aşkım’ diyerek paylaştı! Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı
Mehmet Ali Erbil itirafı olay oldu! Çiğdem Tunç yıllar sonra açıkladı Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Magazin
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’
Çiğdem Tunç'tan Mehmet Ali Erbil itirafı! ‘Ben hata yapmasam da hatalı bir şey gelişir’ Şovmen Mehmet Ali Erbil'in 12 yıllık partneri Çiğdem Tunç katıldığı programda hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunurken Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da itiraf etti.
14.03.2024 Magazin
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım'
Mehmet Ali Erbil’e romantik kutlama! 'Ne kadar zamanımız varsa seni sevmek için harcayacağım' Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Sevgilisini doğum gününü gece yarısında pastayla kutlayan Gülseren Ceylan, ünlü şovmen için duygusal bir yazı da paylaştı.
8.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu
Mehmet Ali Erbil "Aşkım" notuyla paylaştı sosyal medyada gündem oldu Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Kısa bir süreliğine ayrılan ancak geçtiğimiz ay tekrar bir araya gelen ikiliden Erbil, sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaptı.
1.02.2024 Magazin
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Babasından; babalık görmediğini ve sevgi eksikliğiyle büyüdüğünü söyleyen Yasmin Erbil, yeniden bir hayli çarpıcı açıklama yaptı; "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi"
26.01.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi
Mehmet Ali Erbil-Gülseren Ceylan aşkı yeniden! Aşk pozları peş peşe geldi Şovmen Mehmet Ali Erbil (66) ile kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan, sosyal medyada yayınladıkları romantik pozla aşklarına ikinci şansı verdiklerini ilan ettiler.
6.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırmıştı. Biten ilişkinin ardından Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil hakkında ‘ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş’ yorumunu yaparken Mehmet Ali Erbil de dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. İkilinin ayrılığı kısa sürdü.
4.01.2024 Magazin
Acun Ilıcalı ile tartışan Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı
Acun Ilıcalı ile tartışan Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı Acun Ilıcalı ile tartışan Mehmet Ali Erbil şimdi katıldığı YouTube programında Ilıcalı’nın kendisine kin güttüğünü iddia ederken, soruların sorunun ardından servetini açıkladı.
26.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış' Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz!
İbrahim Tatlıses'ten Mehmet Ali Erbil'e sürpriz! İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz akşam Ankara Günay Restaurant'ta müzikseverlerle bir araya geldi. 2.5 saat sahnede kalan usta sanatçı, unutulmaz şarkıları ile sevenlerinden alkış aldı.
4.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde
Mehmet Ali Erbil ve Hamza Yazıcı, yeni sevgilileriyle gecelerde Mehmet Ali Erbil ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan tanınan Hamza Yazıcı geçen pazar akşamı yeni kız arkadaşlarıyla birlikte magazin muhabirlerinin objektifine yakalandı.
28.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Erbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali erbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.