Gazete Vatan Logo

Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…

Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu kadrosuna Özlem Leman Davran dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölümle Gonca karakteri sorgulanmaya başlandı. Son bölümde beynindeki baloncukla her an ölümü bekleyen Ömer, Kıvılcım’dan ayrılmak istediğini söyledi. Başka birisine aşık olduğunu söyleyen Ömer, Kıvılcım’a hastalığını söylemedi. Kızılcık Şerbeti hayranları bir yanda Ömer ile Kıvılcım’a üzülürken bir yanda Doğa Fatih, bir yanda Alev Rüzgar, bir yanda da Pembe Abdullah olaylarının akıbetini merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca’sı Özlem Leman Davran kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

KIZILCIK ŞERBETİ GONCA KİMDİR?

Milyonlarca izleyici tarafından takip edilen Kızılcık Şerbeti dizisine Gonca rolü geldi. Özlem Leman Davran’ın hayat vereceği Gonca karakteri Ömer’in (Barış Kılıç) arkadaşı olarak diziye katılacak. Son bölümde Kıvılcım’a hastalığını söyleyemeyen Ömer, başka birine aşık olduğunu söyledi. Özlem Leman Davran’ın oyuncu kadrosuna katıldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Gonca, Ömer’in sevgilisi olacak. Kıvılcım’ın Ömer’i unutması için rol yapacak olan Gonca karakterinin dizide 2 bölüm rol alacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

ÖZLEM LEMAN DAVRAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1990 doğumlu Özlem Leman Davran İstanbullu. 2014 yılında Kırmızı adlı sinema filminde Yasemin karakteri için kamera karşısına geçen oyuncu Seksenler dizisinde Dilara karakterine hayat verdi. Özlem Leman Davran’ın son yapımı ise Star Tv’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisiydi, orada Seçil karakterine hayat verdi. Son Bahar isimli kısa filmin oyuncu kadrosunda yer alan Özlem Leman Davran’ın boyu 1.81 cm, yaşı ise 33. Özlem Leman Davran, 2019 yılında başarılı sanatçı Serdar Ortaç ile sevgili oldu. Magazin dünyasında oldukça tanınan Özlem Leman Davran’ın son adresi Kızılcık Şerbeti dizisi oldu.