Norm Ender

Norm Ender

Son dakika Norm Ender haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Norm Ender ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Norm Ender haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Norm Ender

haberleri sayfasında son dakika yaşanan norm ender gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 norm ender haberi bulunmuştur. Tüm norm ender haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin aşk sorularına dair iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Magazin
'Parla hilal ve yıldızım!'
'Parla hilal ve yıldızım!' 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Vatan TV
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti...
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti... 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek!
Faruk K'dan Demet Akalın'a destek! Garsonun başından aşağı şampanya döktüğü için tepki gösterilen Demet Akalın’a Faruk K sahip çıktı.
12.08.2022 Magazin
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı!
Faruk Sabancı şaşırttı! Fiyatı dudak uçuklattı! Ünlü DJ Faruk Sabancı, önceki gece Norm Ender ile kameralara yansıdı. Özel plakalı Lamborghini aracı ile dikkat çeken Sabancı'nın yeni oyuncağının fiyatı, adeta dudak uçuklattı.
25.02.2022 Magazin
Norm Ender: Edis'ten daha popülerim
Norm Ender: Edis'ten daha popülerim Norm Ender, ‘Konu Kilit’ şarkısında popçu Edis’e seslenmişti. Okan Bayülgen’in programına konuk olan Ender, o şarkı için konuştu.
1.10.2020 Magazin
Norm Ender, Edis'e diss!
Norm Ender, Edis'e diss! Norm Ender, bu kez yeni şarkısı 'Konu Kilit' ile popçu Edis Görgülü'ye diss attı.
10.07.2020 Magazin
"Savaşmayı sevmiyoruz dedik bilmiyoruz demedik"
"Savaşmayı sevmiyoruz dedik bilmiyoruz demedik" Rapçi Norm Ender, dün başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı‘na destek oldu.
2.03.2020 Magazin
Rap dünyası Ivana Sert'e karşı! Bir taş da Eypio'dan
Rap dünyası Ivana Sert'e karşı! Bir taş da Eypio'dan Ivana Sert, aralıkta “Rap müzik balon. Hiç değer vermiyorum. Hikaye anlatıyorlar. Sanattan saymıyorum” diyen Ivana Sert'e bir tepki daha geldi.
6.02.2020 Magazin
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
"Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz"
"Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" ‘Fizy İstanbul Müzik Haftası’nda sahneye çıkan rapçi Norm Ender, Gülben Ergen'in "Unutmayın bana hiçbir şey olmaz" sözüyle gönderme yaptı.
11.11.2019 Magazin
Norm Ender’e şok! Şarkısı kaldırıldı
Norm Ender’e şok! Şarkısı kaldırıldı Müzik piyasasına geri dönen ve büyük ses getiren ünlü rapçi Norm Ender'in 'Mekanın Sahibi' şarkısıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mekanın Sahibi ile ilgili çalıntı iddialarının ardından Spotify da Norm Ender’in milyonlarca kez dinlenen şarkısını listeden kaldırdı.
5.11.2019 Magazin
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj
Norm Ender'den Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'a mesaj 'Mekanın Sahibi' isimli parçasıyla adından söz ettiren Norm Ender, Müzikonair dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.
4.10.2019 Magazin
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı geçirdi?
'Mekanın Sahibi' Norm Ender kaza mı geçirdi? 'Mekanın Sahibi' adlı şarkısıyla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Norm Ender'in, İstanbul Vatan Caddesi'nde trafik kazası geçirdiği iddia edildi.
10.09.2019 Magazin
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar
Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar 2019 yazının dünya genelinde en çok dinlenen şarkısı Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun Señorita şarkısı olurken, Türkiye’de 2019 yazına Norm Ender’in “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı damga vurdu. Yaz boyunca Türkiye’de en çok dinlenen 20 şarkının ilk 10’u tamamen Türkçe şarkılardan oluştu, rap ise en çok dinlenen müzik türü olarak öne çıktı
28.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde...
Ortalık karışacak! Hepsi aynı yerde... Olaylı bir şekilde rap dünyasına dönüş yapan Norm Ender, yeni şarkısında “Mekanın sahibi geri geldi, bebeleri pistten alalım” sözleriyle Ben Fero’yu hedef almıştı
30.07.2019 Magazin
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar
Norm Ender: Bu müziği silikon dudaklılara yaptıramazlar 34 yaşında ama 20 yıllık rap yolculuğu var. ‘Mekanın Sahibi’ ile günümüz rapçilerini, özellikle Ezhel ve Ben Fero’yu hedef alan bir diss yaptı. Ezhel kendisine bir gecede hazırladığı ‘Lolo’ şarkısıyla cevap verdi. İki tarafın fanlarının tartışmaları devam ederken, Norm Ender; müzik yolculuğunu, kendini ifade etme biçimi olarak gördüğü rap’i ve ona "Bebeleri pistten alalım" dedirten nedenleri anlattı.
27.07.2019 Magazin
Hayranlarını kırmadı, sözünü tuttu
Hayranlarını kırmadı, sözünü tuttu Rapçi Norm Ender, iki yıl önce yayınladığı 'Aura' albümünden sonra sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait 'Mekanın Sahibi' şarkısıyla geri dönüyor.
19.07.2019 Magazin
Rap müzik ustası
Rap müzik ustası Lirikal ustalığı ile Türkçe rap müziğin en önemli isimlerinden olan Norm Ender, EMI-Universal Müzik Türkiye etiketi ile “AURA”dan yayınlanan ilk şarkısı ‘Deli’ ile müzikseverlerin karşısına çıktı!
5.02.2017 Magazin
Emine Erdoğan: Güçlü aileler toplumların bağışıklık sistemini oluşturur
Emine Erdoğan: Güçlü aileler toplumların bağışıklık sistemini oluşturur Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Okulu projesinin tanıtım programında konuşan Emine Erdoğan, "Hiçbir zaman unutmayalım ki, güçlü aileler toplumların bağışıklık sistemini oluşturur. Böyle toplumlar dış etkilere, ideolojik saldırılara, onu tahrip etmek isteyen tüm girişimlere karşı koruma altındadır" dedi.
12.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Norm Ender ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki norm ender haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.