Büşra Pekin

Büşra Pekin

Son dakika büşra pekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büşra pekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büşra pekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büşra Pekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büşra pekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 büşra pekin haberi bulunmuştur. Tüm büşra pekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi!
Hasan Can Kaya etek giyer misin sorusuna kahkahayla cevap verdi! Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Magazin
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor?
Yaban Çiçekleri nerede çekiliyor? ATV Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimler? Hangi il, ilçede çekiliyor? ATV'nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri yakında başlıyor. Tanıtımları dönen Yaban Çiçekleri'nin başrollerinde Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin ve Serhat Teoman yer alıyor. Aydın Bulut'un yönetmenliğini yaptığı dizinin konusu da dikkat çekiyor. Peki Yaban Çiçekleri dizisi nerede, hangi ilde çekiliyor?n Yaban Çiçekleri oyuncuları kimler? İşte detaylar...
20.03.2024 Magazin
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin aşk sorularına dair iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Magazin
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı
Seda Bakan en doğal halini paylaştı! Fotoğrafa filtre de uygulamadı İki çocuk annesi Seda Bakan hafta sonunu kendine ayırdı. Yürüyüşe çıkan oyuncu makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
4.02.2024 Magazin
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti! Doğal güzelliği ile yıllara meydan okuyor 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından aynı yıl Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Azra Akın'ın makyajsız hali dikkat çekti.
19.11.2023 Magazin
'Hunharca öpüştük' açıklamaları dikkat çekmişti! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den yeni açıklama
'Hunharca öpüştük' açıklamaları dikkat çekmişti! Hasan Can Kaya ile Büşra Pekin'den yeni açıklama Hasan Can Kaya'nın Büşra Pekin ile başrolü paylaştığı ve senaryosunu yazdığı 'Çok Aşk' filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filme dair daha önce "Cesur sahnelerimizde zorlandık" ve "Hunharca öpüştük" açıklamalarıyla çok konuşulan Pekin ile Kaya, galada bu sözlere de açıklık getirdi.
26.10.2023 Magazin
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu
Büşra Pekin değişimi ile 'yok artık' dedirtiyor! Son haliyle ilgili konuştu 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile şöhreti yakaladıktan sonra birçok dizi ve filmde kamera karşısına geçen Büşra Pekin, geçtiğimiz günlerde geçirdiği değişimle gündeme gelmişti. Son haline yorum yağan ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
1.10.2023 Magazin
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı
Oyuncu Büşra Pekin'in değişimi şaşırttı! Son halini görenler tanıyamadı Dilberay filmi ile izleyici karşına çıkan Büşra Pekin imaj tazeledi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan Büşra Pekin'in son hali olay yarattı. Ünlü oyuncunun paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.
30.09.2023 Magazin
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme!
Büşra Pekin'den 'havuçlu anne' karakterine gönderme! Hem verdiği kilolarla hem de yaptırdığı estetik müdahalelerle sık sık gündeme gelen Büşra Pekin, 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'daki 'havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı.
13.08.2023 Magazin
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak
Hülya Avşar: O programdan güzel oyuncular çıkacak Hülya Avşar bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Avşar, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.
24.04.2023 Magazin
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Büşra Pekin'den estetik sorusuna yanıt!
Büşra Pekin'den estetik sorusuna yanıt! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla tanınan ev ardından birçok projede yer alan Büşra Pekin son zamanlarda estetik haberleriyle gündemden düşmüyor. Pekin, herkesin merak ettiği estetik sorusunu yanıtladı. Ünlü oyuncu değişimin gerçek nedenini anlattı.
4.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı'
'Seksi görünmek ve para kazanmak hiçbir zaman hedeflerimden biri olmadı' Çok Güzel Hareketler programı ile tanıdığımız ve birçok önemli projede yer alıp kendini kanıtlayan oyuncu Büşra Pekin, yüzündeki değişimiyle sık sık magazin gündeminde yer aldı. Cuma günü başlayacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasında jüri koltuğunda oturan Büşra Pekin değişimini, özel hayatını, aşkı ve ünlü olmayı anlattı. İşte samimi açıklamaları...
2.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor? Yıldız De Bana uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart Cuma akşamı Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün yaptığı Yıldız De Bana'yı Tansel Öngel sunuyor. Peki Yıldız De Bana programı hangi ülkelerde yayınlanıyor?
31.03.2023 Televizyon
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları
Merakla beklenen 'Yıldız De Bana' başlıyor! İşte yetenek avcıları Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya amaç edinen yarışma programı 'Yıldız De Bana', 31 Mart Cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
31.03.2023 Magazin
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor!
Hamdi Alkan "Yıldız De Bana" ile ekrana dönüyor! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” 31 Mart Cuma günü canlı yayınla ekrana geliyor.
29.03.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu!
Yıldız De Bana’nın yayın tarihi belli oldu! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı Yıldız De Bana’ nın yayın tarihi belli oldu.
28.03.2023 Televizyon
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu
Tansel Öngel 'Yıldız De Bana' programının sunucusu oldu Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
26.03.2023 Magazin
“Yıldız De Bana” çok yakında Kanal D'de başlıyor!
“Yıldız De Bana” çok yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D'nin yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında izleyicisi ile buluşacak. Hülya Avşar “Bu yarışmanın binlerce gencin geleceğini belirleyeceğine inanıyorum.” dedi.
25.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Büşra Pekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büşra pekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.