Nikah Masası

Nikah Masası

Son dakika nikah masası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikah masası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikah masası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Masası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah masası gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 nikah masası haberi bulunmuştur. Tüm nikah masası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.
22.07.2022 Magazin
Tarabya’nın kralları Kuruçeşme’de...
Tarabya’nın kralları Kuruçeşme’de... Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Arabesk Müziğin yaşayan efsaneleri Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu’nu ağırladı.
30.08.2021 Magazin
Ümit Besen'den hayranlarını üzecek karar!
Ümit Besen'den hayranlarını üzecek karar! Usta sanatçı Ümit Besen'in menajeri, sanatçının artık hiçbir televizyon programına çıkmayacağını söyledi.
1.04.2021 Magazin
Ece Gürsel'i kimse evliliğe ikna edememiş!
Ece Gürsel'i kimse evliliğe ikna edememiş! Şimdiye kadar hiç nikah masasına oturmayan manken ve şarkıcı Ece Gürsel, bunun nedenini açıkladı.
4.02.2021 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Evleniyorlar mı?
Evleniyorlar mı? Altı aydır aşk yaşayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin Çeşme The Stay otelde nikah masasına oturacakları konuşuluyor.
3.10.2018 Magazin
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir?
Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin kimdir? Türk sinemasında canlandırdığı çocuk tiplemeleriyle tanınan Şişko Nuri lakaplı sanatçı Sıtkı Sezgin, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.
18.08.2018 Magazin
İzdiham yaşandı
İzdiham yaşandı 36 yıllık müzik kariyeriyle efsaneleşen şarkıcı Ümit Besen önceki akşam Kanyon AVM’de sahne aldı.
12.11.2017 Magazin
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı?
Evlenmek mi yoksa ayrılmak mı hangisi pahalı? Amerika’da Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi tarafından yapılan bir araştırmaya göre, birlikte yaşayan çiftlerin yüzde 27’si, üç yıl aynı evi paylaştıktan sonra ayrılıyor. Bu nedenle ilk günden finansal bağımsızlığınızdan vazgeçmeyin.
11.08.2017 Arşiv
Görüntülü ‘Nikah Masası’
Görüntülü ‘Nikah Masası’ Cengiz Kurtoğlu, önceki gece gittiği bir mekanda yanına gelen çalgıcılar eşliğinde 'Nikah Masası' şarkısını seslendirdi.
11.08.2017 Magazin
Şoke eden iddia! Caner ve Berke...
Şoke eden iddia! Caner ve Berke... İzdivaç programında evlenen ve şimdilerde boşanacakları konuşulan Caner ve Berke'nin reyting için nikah masasına oturtulduğu iddiası dillendirilmeye başlandı.
28.06.2017 Televizyon
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku!
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku! Niran Ünsal yıldırım nikahını yaparak 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlendi.Çiftin nikahında memurun "evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusuna "hayır" yanıtını veren Gugu, herkesi şoke etti. Ardından Gugu, "şaka, şaka" diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı
21.01.2022 Magazin
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku!
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku! Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlenmişti. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti.
27.04.2017 Magazin
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu!
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu! Beyaz Show bu hafta yine çok güldürecek. Birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı programda, skeçler de çok güldürecek. Büşra Pekin ile Beyaz nikah masasına oturacak, Ümit Besen'in 'Nikah Masası' parçasının parodisi yapılacak.İşte yeni bölüm tanıtımı...
21.01.2022 Magazin
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu
Beyaz'la Büşra Pekin nikah masasına oturdu Beyazıt Öztürk, bu cuma yayınlanacak programında Büşra Pekin'le nikah masasına oturacak. İşte Beyazıt Öztürk ile Büşra Pekin'in nikah masası görüntüleri...
21.04.2017 Magazin
Bülent Kayabaş kimdir?
Bülent Kayabaş kimdir? Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Kayabaş bugün hayata gözlerini yumdu. 1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş'ın ölümü hayranlarını ve tüm sanat camiasını hüzne boğdu. Bülent Kayabaş'a dair merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
Ali ve Naz'dan olay yaratacak fotoğraflar!
Ali ve Naz'dan olay yaratacak fotoğraflar! Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Ali ile Naz’ın, gelinlik ve damatlıkla çekilmiş fotoğrafları damga vurdu.
18.04.2017 Televizyon
Gazino günleri yeniden
Gazino günleri yeniden Hatıralardan silinmeyen bir eğlence kültürünü tekrar canlandıran “Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri” İzmir’de eski gazinoları aratmayan bir geceye daha imza attı.
9.04.2017 Magazin
Deniz Seki cezaevinden nikah masasına gidecek!
Deniz Seki cezaevinden nikah masasına gidecek! ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan 3 yıldır tutuklu olan Deniz Seki, 17 Haziran’da tahliye olduktan hemen sonra nikâh masasına oturacak.
7.04.2017 Magazin
Sevgililer Günü'nde Ümit Besen konseri
Sevgililer Günü'nde Ümit Besen konseri İzmir'in Ödemiş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Ümit Besen konseri düzenleyecek.
26.01.2017 Kültür Sanat
Sürpriz düet
Sürpriz düet ‘Başka’ albümü projesi ile birbirinden değerli yorumcularla seslendirdiği düetleri kliplendiren Ümit Besen, Pamela Spence ile seslendirdiği ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi’ düetinin başarısının ardından şimdi de Bora Duran ile klasikleşen şarkılarından biri olan ‘Nikah Masası’ düetini kliplendirdi...
13.12.2016 Magazin
Nostalji rüzgarı
Nostalji rüzgarı Romantik müziğin duayeni Ümit Besen, İstanbul gece hayatına iddialı giren Kalamış Paysage Restaurant’ta sahne aldı...
5.03.2016 Magazin
Çöpçatandı evlendi
Çöpçatandı evlendi Şirket evlilikleri uzmanı olan Ünlü&Co., bu kez kendi nikah masasına oturdu. 18 milyar sterlinlik fonla sağlıktaki gelişmeleri destekleyen Wellcome Trust Vakfı, şirkete % 9.9 hisseyle ortak oldu.
15.02.2016 Ekonomi
Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanında Nur evlenecek mi?-izle
Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanında Nur evlenecek mi?-izle Show Tv ekranının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanında Nur Kerem Sancaktar'la evlenecek mi? Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanları ile büyük merak uyandırdı. Asla Vazgeçmem 35. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
28.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Masası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah masası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.