Niran Ünsal

Niran Ünsal

Son dakika niran ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan niran ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını niran ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Niran Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan niran ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 190 niran ünsal haberi bulunmuştur. Tüm niran ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!'
Şef Mehmet Yalçınkaya deprem bölgesinde! 'İmalata devam!' 6 Şubat saat 14.17 ve 13.24 sıralarında yaşanan iki büyük deprem, Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Şef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları, yaşanan felaket sonrası deprem bölgesine mutfak kurarak depremzedeler için yemek yaptı.
9.02.2023 Magazin
Niran Ünsal'ın acı günü: Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı
Niran Ünsal'ın acı günü: Ah oğlum, can kardeşim enkazdan çıkarıldı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 'Can kardeşim' dediği arkadaşının vefat ettiğini öğrenen Niran Ünsal da acı haberi takipçileri ile paylaştı.
9.02.2023 Magazin
Engin Demircioğlu ve Selcan Kaya Olympos'ta evlendi!
Engin Demircioğlu ve Selcan Kaya Olympos'ta evlendi! BKM Mutfak oyuncularından Engin Demircioğlu, sevgilisi Selcan Kaya ile Olympos'ta evlendi. Engin Demircioğlu’nun nikâh şahitliğini Atakan Çelik ve Erdoğan Korkut yaptı. Düğünde Niran Ünsal sahne aldı.
27.10.2022 Magazin
Ünlü sanatçı Niran Ünsal acil ameliyata alındı
Ünlü sanatçı Niran Ünsal acil ameliyata alındı Geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan Niran Ünsal, rahatsızlığıyla ilgili bir paylaşım yaptı.
1.05.2022 Magazin
Hande Ünsal ile sevgilisi Serkan Balkan'dan, 'Serdar Ortaç Tribute' albümü açıklaması
Hande Ünsal ile sevgilisi Serkan Balkan'dan, 'Serdar Ortaç Tribute' albümü açıklaması Şarkıcı Niran Ünsal'ın kızı Hande Ünsal ve Sakiler grubunda yer alan sevgilisi Serkan Balkan, geçtiğimiz akşam Maslak Uniq’de 'Aydınlıkevler' tiyatrosunu izlemeye gitti. Oyun başlamadan gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, yer aldıkları 'Serdar Ortaç Tribute' albümüyle ilgili konuştu.
1.05.2022 Magazin
Niran Ünsal o iddialar ile ilgili ilk kez konuştu! 'Kimin yaptığını biliyorum...'
Niran Ünsal o iddialar ile ilgili ilk kez konuştu! 'Kimin yaptığını biliyorum...' Şarkıcı Niran Ünsal, Armağan Çağlayan'ın Youtube'taki 'Zor Ama Sor' programına konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın sorularını samimiyetle cevaplayan Ünsal, olay yaratan açıklamalarda bulundu.
14.11.2021 Magazin
Ünlü şarkıcı Niran Ünsal ve eşi koronavirüse yakalandı!
Ünlü şarkıcı Niran Ünsal ve eşi koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Niran Ünsal ve eşinden de kötü haber geldi. Ünsal'ın Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. İşte sağlık durumu...
20.04.2021 Magazin
Niran Ünsal vefasını gösterdi!
Niran Ünsal vefasını gösterdi! Niran Ünsal, TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı annesi Nursal Ünsal’ın emanetine sahip çıkıp, müzik sektörüne yeni bir ses kazandırdı.
10.02.2021 Magazin
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, konuklar arasında yer alan sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile de düet yaparak izleyenlere müzik şöleni sundu. Otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kalan ve karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini bir gün uzattığını belirten Deniz Seki, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik." dedi.
6.09.2020 Magazin
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal#MüzikleKal için
Niran Ünsal’ın çağrısı #EvdeKal#MüzikleKal için Demirören Medya’nın ‘#EvdeKal#MüzikleKal’ projesine Niran Ünsal da destek oluyor. İlk günden bu yana tüm Türkiye’ye evde kal çağrısı yapan Ünsal’a bu kez Serkan Balkan eşlik edecek.
1.04.2020 Kültür Sanat
Mr. Jade yine iddialı!
Mr. Jade yine iddialı! Mr. Jade, yeni single’ını tamamladı. Başarılı şarkıcı, söz ve müziği kendisine ait “Mutluyum” adlı çalışmayı Ramazan Bayramı’nın ilk günü çıkaracak.
17.05.2019 Kültür Sanat
İstanbul'da olunca teknede kalıyor!
İstanbul'da olunca teknede kalıyor! 'Teknede yaşam' modasına şarkıcı ve işadamı Mr. Jade de uydu. İşleri gereği Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyan Mr. Jade, İstanbul'da bulunduğu zamanlarda Boğaz'a demirli teknesinde kalıyor.
22.04.2019 Kültür Sanat
"Çirkin erkek seviyorum"
"Çirkin erkek seviyorum" Arabesk klasiklerinden oluşan yeni albümü 'Aşk Acısı' ile beğeni toplayan Lerzan Mutlu, albümünün ilk klibini çekti. 'Farzet' şarkısının klip çekimlerinde aşktan yana şanssız olduğunu belirten Mutlu, kendisi için doğru olan insanla henüz tanışmadığını söyledi.
22.02.2019 Magazin
Wilma Elles diri diri mezara girdi
Wilma Elles diri diri mezara girdi İsmail YK ile hazırladığı 'Welcome to Turkey' şarkısıyla çıkış yapan Mr. Jade, yeni single’ında Niran Ünsal’la düet yaptı
9.01.2019 Magazin
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı...
Sahnede şoke oldu! Başkasının şarkısı... 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 'Kış Güneşi'ni seslendiren Niran Ünsal, iftar sonrası şarkıyı okumak için sahneye çıktı. Ancak 'Yıldızlı Şarkılar'da aynı eseri Hande Yener'in söylediği versiyonunun çalması kriz çıkardı.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu!
Yıldız Tilbe'nin iftar yemeğine damga vurdu! 'Yıldızlı Şarkılar' albümü ile büyük bir başarıya imza atan Yıldız Tilbe önceki akşam Baltalimanı'nda bulunan bir mekanda sanatçı dostlarına iftar verdi. Geceye görüntülü olarak katılan Aleyna Tilki, etkinliğe damga vurdu.
13.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe rekor kırdı
Yıldız Tilbe rekor kırdı 39 sanatçının seslendirdiği ‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümü, bir hafta gibi kısa sürede 110 bin CD satarak rekor kırdı. Tilbe’nin bir haftalık CD satışından albümün masraflarını çıkardığı konuşuluyor.
1.06.2018 Magazin
Yıldız Tilbe'nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü
Yıldız Tilbe'nin projesi ünlü isimleri birbirine düşürdü Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin "Yıldızlı Şarkılar" albümünde 39 şarkıcı yer alınca ego savaşları yaşandı. Ajda Pekkan, Hande Yener ve Niran Ünsal'ın aynı şarkıyı okumak istemesi gerginliği başlattı.
23.05.2018 Magazin
Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü!
Niran Ünsal'ın kızı ölümden döndü! Niran Ünsal’ın şarkıcı kızı Hande Ünsal, aldığı sahne sonrası iki arkadaşıyla evine dönerken trafik kazası geçirdi.
30.11.2017 Magazin
Denizin derinliklerinde şarkı söyledi!
Denizin derinliklerinde şarkı söyledi! Antalya’nın Alanya ilçesine gelen şarkıcı Niran Ünsal, konserin ardından ekibi ile denizaltı keyfi yaptı. Denizaltıyla mavi sulara dalış gerçekleştiren Ünsal, burada yeni albümünden şarkılar söyledi.
8.08.2017 Kültür Sanat
12 bin fitte imam nikahı
12 bin fitte imam nikahı Niran Ünsal, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile Trabzon’da evlendi.
27.04.2017 Magazin
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku!
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku! Niran Ünsal yıldırım nikahını yaparak 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlendi.Çiftin nikahında memurun "evlenmeyi kabul ediyor musun?" sorusuna "hayır" yanıtını veren Gugu, herkesi şoke etti. Ardından Gugu, "şaka, şaka" diyerek durumu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı
21.01.2022 Magazin
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku!
Niran Ünsal'a nikah masasında 'hayır' şoku! Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak, 8 yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlenmişti. Gugu, nikah masasında yaptığı soğuk espri ile herkesi şoke etti.
27.04.2017 Magazin
Niran Ünsal sekiz yıl sonra resmen evlendi!
Niran Ünsal sekiz yıl sonra resmen evlendi! Niran Ünsal, yıldırım nikah yaparak sekiz yıldır birlikte olduğu İbrahim Gugu ile evlendi.
26.04.2017 Magazin
Niran Ünsal gay barda sahneye çıktı ortalık karıştı!
Niran Ünsal gay barda sahneye çıktı ortalık karıştı! Ekonomik olarak zor durumda kaldığı için başörtüsünü çıkarmasıyla çok konuşulan Niran Ünsal, bu kez gay barda sahneye çıkınca olay oldu.
19.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Niran Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki niran ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.