Ümit Besen

Ümit Besen

Son dakika ümit besen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit besen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit besen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Besen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit besen gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 ümit besen haberi bulunmuştur. Tüm ümit besen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Yılbaşı Gazinosu 2023
Yılbaşı Gazinosu 2023 Kanal D, yeni yıla ‘Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel’ ile merhaba diyecek. Saat 20.00’de başlayacak ‘Yılbaşı Gazinosu’ konseptli programa Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ev sahipliği yapacak. Hepsi birbirinden ünlü konukların performansları ve dans şovları, izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.
31.12.2022 Magazin
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor!
Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor! Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Televizyon
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
İki dev isim aynı sahnede
İki dev isim aynı sahnede Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
10.09.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı
Kuruçeşme Açıkhava’da arabesk rüzgârı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam müziğin iki dev ismi Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen’i ağırladı. İkili, sevenleriyle birlikte söyledikleri unutulmayan şarkılarıyla Boğaz'da arabesk rüzgârı estirdi.
22.07.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 22. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 22. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler bu hafta, unutulmaz şarkılara yaptıkları eşsiz yorumlarıyla Ümit Besen, Arif Susam ve Nejat Alp konuk oluyor.
28.10.2021 Televizyon
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Tarabya’nın kralları Kuruçeşme’de...
Tarabya’nın kralları Kuruçeşme’de... Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam Arabesk Müziğin yaşayan efsaneleri Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu’nu ağırladı.
30.08.2021 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor!
Kuruçeşme Açıkhava konserleri başlıyor! Poll Production, bu yıl müzikseverleri yepyeni bir konser mekanı ile buluşturuyor. Kuruçeşme’de Boğaz’ın yanı başında yer alan Kuruçeşme Açıkhava, yazın en renkli organizasyonu ile kapılarını açıyor.
9.08.2021 Kültür Sanat
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 11. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Coşkun Sabah'ın türküleri söylenecek.
9.05.2021 Televizyon
Ümit Besen'den hayranlarını üzecek karar!
Ümit Besen'den hayranlarını üzecek karar! Usta sanatçı Ümit Besen'in menajeri, sanatçının artık hiçbir televizyon programına çıkmayacağını söyledi.
1.04.2021 Magazin
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati
Yeditepe Konserleri hangi kanalda, saat kaçta? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri saati Cumhurbaşkanlığı, corona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evde kalmak zorunda olunan dönemde başlattığı konser etkinliklerine, normalleşme sürecinde de devam ediyor. İstanbul Yeditepe Konserleri'nde bugün Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam sahne alacak. Peki, Yeditepe Konserleri saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ümit Besen, Cengiz Kurtoğlu ve Arif Susam konseri ile ilgili merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu
"İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu İletişim Başkanlığı koordinasyonunda dün başlayan ve bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu.
10.06.2020 Kültür Sanat
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.
15.04.2020 Kültür Sanat
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle yayınlanan ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Berkay olacak. Genç şarkıcı, yazın gerçekleşen Harbiye Açıkhava konseri yayınından önce canlı olarak müzik severlere seslenecek.
14.04.2020 Kültür Sanat
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Serdar Ortaç olacak. Ünlü sanatçı Youtube’da yayınlanacak konseri öncesinde canlı yayında hayranları ile buluşacak.
14.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserleri pazartesi günü başlıyor. Ünlü sanatçıların yaz konserleri Youtube’dan izlenirken, sanatçılar konser öncesi canlı yayınla hayranlarıyla buluşacak.
12.04.2020 Kültür Sanat
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor!
Ünlü sanatçılar Milyon Performance Hall’de sevenleriyle buluşuyor! Ankara’nın en büyük konser, etkinlik ve eğlence mekânı olma özelliğine sahip Milyon Performance Hall popüler sanatçıları sizler için sahnelerinde ağırlıyor.
15.01.2020 Kültür Sanat
İbrahim Tatlıses: Artık maymun gözünü açtı
İbrahim Tatlıses: Artık maymun gözünü açtı İbrahim Tatlıses, büyük oğlunun açtığı saç ekim merkezinin davetinde 68’inci yaşını kutladı. Tatlıses gazetecilerin sorularını cevaplarken bir de müjde verdi.
9.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Besen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit besen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.