Nar Suyu

Nar Suyu

Son dakika nar suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nar suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nar suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nar Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nar suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 nar suyu haberi bulunmuştur. Tüm nar suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Böbrek Ağrısı Nasıl Geçer? Böbrek Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sağlık problemleri herkesin belirli dönemlerde bazı durumlarda karşımıza çıkabilir. Bunların bazıları evde de yapılan çeşitli yöntemlerle geçirilebilirken, bazıları da uzman doktorlar tarafından muayene ve tedavi ile geçer. Bu anlamda püf noktalar ya da yapılabilecek yöntemler internette de sıklıkla aranır. Bunlardan biri de böbrek ağrısı şikayetleridir. Böbrek ağrısı özellikle ilerlediğinde kişilere ciddi sıkıntılar verebilir. Bazı yöntemleri denedikten sonra geçmiyorsa doktora giderek muayene olmakta yarar olacaktır.
28.12.2023 Sağlık
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi... Nar, eylül ayından ocak ayına kadar taze olarak bulunabilen ve tüketilmesi önerilen meyveler arasındadır. 1 adet yarım nar toplamda 66 kaloriye denk gelmektedir. 
4.12.2023 Sağlık
Bakanlık resmen yasakladı! Artık satışı yapılmayacak
Bakanlık resmen yasakladı! Artık satışı yapılmayacak Tarım ve Orman Bakanlığı narlı sosların iç piyasada satışı yasakladı. Buna göre, yurt içinde piyasaya arzına izin verilmeyen ürünler, 30 Haziran 2024'ten sonra piyasada bulundurulamayacak.
24.03.2023 Ekonomi
Sıkma meyve suyuna ilgi! Tezgahlarda mesai başladı
Sıkma meyve suyuna ilgi! Tezgahlarda mesai başladı Eskişehir'de hava sıcaklıklarının yavaş yavaş artmasıyla birlikte sıkma meyve suyu tezgâhını tekrar açan Abdullah Satır, “Mevsim geçişi olduğu için vatandaşlar sıkma meyve suyuna talep gösteriyor” dedi.
31.03.2022 Yaşam
Ruslar, savaşın simge ismini hedefe koydu! Ukraynalı Olena Kurilo video ile cevap verdi: Ben bir füze saldırısının kurbanıyım
Ruslar, savaşın simge ismini hedefe koydu! Ukraynalı Olena Kurilo video ile cevap verdi: Ben bir füze saldırısının kurbanıyım Rusya'da bazı medya kuruluşları ve sosyal medya kullanıcıları Rusya-Ukrayna savaşının simge ismi haline gelen Olena Kurilo'yu hedef tahtasına koydu. 52 yaşındaki öğretmen hakkındaki iddialara çektiği video ile cevap vermek zorunda kaldı.
1.03.2022 Dünya
Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir?
Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir? Nar, kalp hastalığı, kanser, artrit ve diğer iltihaplı durumlar dahil olmak üzere bazı hastalıkların riskini azaltmaya yardımcı bileşikleri içeriyor. Hafızayı güçlendiren ve fiziksel performansını arttıran yönüyle de oldukça dikkat çeken besinlerden biri olan nar, zararlı mikroorganizmalarla savaşmaya yardımcı oluyor. Peki, Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir? İşte detaylar…
2.02.2022 Sağlık
Hepsi yasaklanıyor! Bakanlık düğmeye bastı, artık üretilemeyecek...
Hepsi yasaklanıyor! Bakanlık düğmeye bastı, artık üretilemeyecek... Hepsi yasaklanıyor. Bakanlık düğmeye bastı. Artık bunların hiçbiri üretilemeyecek. Nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos gibi ürünler üretilemeyecek. Öte yandan alkollü içkilerde kullanılan aroma vericilere ilişkin de düzenleme yapılıyor. Bir alkollü içkinin ana aroma maddesi veya o alkollü içkiye özgü görseller başka bir içkiyi işaret edecek şekilde yer alamayacak.
21.01.2021 Ekonomi
'Nar ve domates kısırlık riskini azaltıyor'
'Nar ve domates kısırlık riskini azaltıyor' Kısırlık sorununun toplumda erkek ve kadında eşit oranda görüldüğünü söyleyen Tüp Bebek Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Çağcıl Yetim, “Sperm hareketlerini hızlandıran besinlerden nar ve domates kısırlık riskini azaltır. Araştırmalar düzensiz beslenen erkeklerde kısırlık riskinin fazla olduğunu göstermiştir.” dedi.
12.08.2020 Sağlık
“Nar ve domates kısırlık riskini azaltıyor”
“Nar ve domates kısırlık riskini azaltıyor” Kısırlık sorununun toplumda erkek ve kadında eşit oranda görüldüğünü söyleyen Tüp Bebek Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Çağcıl Yetim, “Sperm hareketlerini hızlandıran besinlerden nar ve domates kısırlık riskini azaltır. Araştırmalar düzensiz beslenen erkeklerde kısırlık riskinin fazla olduğunu göstermiştir.” dedi.
11.08.2020 Sağlık
Günde bir bardak içmek yetiyor! Tam bir şifa deposu!
Günde bir bardak içmek yetiyor! Tam bir şifa deposu! Yüksek antioksidan içeriğiyle nar suyunun, her mevsimi sağlıklı geçirmek için en iyi destek olduğunu belirten uzmanlar, 100 ml. nar suyunun yetişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacının yüzde 16’sını karşıladığını belirtiyor.
1.07.2020 Sağlık
'Bulaşıkları iyice durulayın' uyarısı! Zehirlenme...
'Bulaşıkları iyice durulayın' uyarısı! Zehirlenme... Pandemi döneminde evlerde kullanımı yoğunlaşan temizlik maddeleri, 0-6 yaş grubu çocuklarda zehirlenme vakalarını arttırdı. Bu nedenle bulaşıkların iyice durulanması gerektiği uyarısı yapıldı.
9.06.2020 Sağlık
Yeşil çayın üç katı antioksidan içeriyor!
Yeşil çayın üç katı antioksidan içeriyor! Sonbahar ve kış aylarının en güzel meyvelerinden nar, suyu ile de hastalıklara kalkan oluyor. Nar suyunun yeşil çaydan üç kat daha fazla antioksidan içerdiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Selim Kum, “İlaç bitki kıvamında bir meyve” yorumunda bulundu.
1.10.2019 Sağlık
Çölyak hastalığına dikkat
Çölyak hastalığına dikkat Mutfaktaki Diyetisyen Ezgi Mısırlı, son dönemlerde sıklıkla karşılaşmaya başladığımız ve önüne geçilmediği taktirde oldukça ciddi sonuçlar doğuran bir hastalık haline gelen çölyak hastalığı konusunda uyardı.
19.08.2019 Sağlık
Çölyak hastalığı konusunda uyardı
Çölyak hastalığı konusunda uyardı Diyetisyen Ezgi Mısırlı, son dönemlerde sıklıkla karşılaşmaya başladığımız ve önüne geçilmediği taktirde oldukça ciddi sonuçlar doğuran bir hastalık haline gelen çölyak hastalığı konusunda uyardı.
6.07.2019 Sağlık
Kış aylarının vazgeçilmezleri... Talep patladı
Kış aylarının vazgeçilmezleri... Talep patladı İzmir'de havaların soğumasıyla birlikte kış aylarının vazgeçilmezleri olan salep, boza gibi içecekler ile taze sıkılmış portakal ve nar suyu ile karışık meyve sularına olan ilgi arttı.
29.01.2019 Ekonomi
Nar diyeti ile kilolarınızdan kurtulun
Nar diyeti ile kilolarınızdan kurtulun Diyetisyen Tuba Ödübek,"Son yapılan araştırmalara göre nar obezite üstünde çok fazla olumlu etkiye sahip, tokluk süresini uzatıyor" dedi.
30.10.2018 Sağlık
Her derde dava! Kalp, dolaşım, bağışıklık...
Her derde dava! Kalp, dolaşım, bağışıklık... RADYASYON Onkolojisi Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, narın bir besinden öte tıbbi bitkiler sınıfına girdiğine dikkat çekerek, "Narın iyi gelmediği bir şey yok. Kalp, dolaşım, bağışıklık, beyin, bilinen bütün sistemleri olumlu etkiliyor. Sperm sayısını ve kalitesini artırıyor" dedi.
15.10.2018 Sağlık
Hepsi ele geçirildi! Değeri tam 3 milyon liralık...
Hepsi ele geçirildi! Değeri tam 3 milyon liralık... ÇORUM'da polis tarafından, nar suyu konsantresi yüklü TIR'da yapılan aramada, morfin ve eroin üretiminde kullanılan 33 kilo 760 gram afyon sakızı ele geçirildi. Uyuşturucunun değerinin 3 milyon lira olduğu belirtildi. Aracın İran uyruklu sürücüsü Y.A. tutuklandı.
29.06.2018 Gündem
BEE’O ile sağlıklı çocuklar mutlu anneler!
BEE’O ile sağlıklı çocuklar mutlu anneler! Okulların açılmasıyla hastalıklar da artıyor, peki çocuğunuzun bağışıklığını doğal yollarla güçlendirmek istemez miydiniz? Bee’o uzmanlarının İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te geliştirdiği özütleme yöntemi ile artık propolisin zengin bileşenlerinden faydalanabiliyorsunuz... Beeo’nun kurucularından Aslı Elif Tanuğur, propolisin önemini anlattı
15.09.2017 Sağlık
İşte yorgunluğa iyi gelen besinler!
İşte yorgunluğa iyi gelen besinler! Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, yorgunlukla savaşan enerji deposu besinleri ve özelliklerini anlattı.
1.08.2017 Sağlık
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı!
Gizli tanıktan kan donduran Erdoğan itirafı! FETÖ'ye soruşturma kapsamında ifade veren gizli tanık 2010 yılında Erdoğan'ı nar suyuyla zehirlemek istediklerini itiraf etti. İşte son dakika haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
Her yıl 25 milyar lira çöpe gidiyor
Her yıl 25 milyar lira çöpe gidiyor Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, "Sebze, meyve ticareti perakende fiyatlar itibariyle 2015 yılı büyüklüğü 100 milyar. 100 milyarın yüzde 25'i zayiat oranı. Türkiye her yıl 25 milyar lirayı çöpe atıyor" dedi
24.10.2016 Ekonomi
Şeker hipertansiyon yapıyor
Şeker hipertansiyon yapıyor İngiltere ve Yeni Zelanda’da yapılan araştırmada yüksek tansiyonun en önemli nedeninin şeker olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar tansiyonu düşürmek için makul oranlarda çikolata, pancar, zeytinyağı öneriyor.
9.08.2016 Yaşam
Çocuk büyütürken meyveleri unutmayın!
Çocuk büyütürken meyveleri unutmayın! Meyveler ve meyve suları çocuk gelişiminde önemli bir yere sahip...
7.06.2016 Sağlık
Güne meyve suyu ile başlayın!
Güne meyve suyu ile başlayın! Meyve sularının yararları gün geçtikçe daha baskın bir şekilde ortaya çıkıyor. Vitamin ve mineral açısından oldukça güçlü meyve suları uzmanlara göre vücudu hastalıklara karşı da daha dirençli hale getiriyor
29.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nar Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nar suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.