Mustafa Yıldızdoğan

Mustafa Yıldızdoğan

Son dakika Mustafa Yıldızdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Yıldızdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Yıldızdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Yıldızdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa yıldızdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 mustafa yıldızdoğan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa yıldızdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Boğaziçi tepkisi: Bunlar öğrenci değil ajan provokatörlerdir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Boğaziçi tepkisi: Bunlar öğrenci değil ajan provokatörlerdir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfınca Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na konuştu. Bahçeli, "Türkiye devleti temel insani istekleri karşılamakla mükelleftir, yapılan da budur ancak yurt diyerek banklarda yatmak neyin nesidir. Bunlar ajan provokatörlerdir. PKK'nın DHKP-C'nin tasması boğazlarına geçiren bunlardır. Çapulcular öğrenci falan değil düpedüz şehir eşkıyasıdır" dedi.
9.10.2021 Siyaset
Ertuğrul Dursun Önkuzu kimdir?
Ertuğrul Dursun Önkuzu kimdir? Ertuğrul Dursun Önkuzu 50. ölüm yıl dönümünde anılıyor. İşkenceler ile hayatına son verilen Dursun Önkuzu internette merak edilen isimlerin başında geliyor. Peki, Ertuğrul Dursun Önkuzu kimdir? Ertuğrul Dursun Önkuzu nasıl öldü? İşte detaylar...
17.11.2020 Gündem
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu...
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu... 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet için İstanbul'un fethi farklı anlamlar taşıyordu. 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethi hem Hz. Muhammed'in müjdesini gerçekleştirdi hem de çağ kapayıp yeni bir çağ başlattı. Büyük anlamlar taşıyan İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kutlanıyor. 74 gün aradan sonra camilerde cuma namazı kılınmaya başlanmasının da bu kutlu güne denk getirilmesi nedeniyle fetih kutlamaları gerçekleştirilecek. Peki, Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı, Fetih Suresi okunuşu ve meali...
29.05.2020 Gündem
Fetih coşkusunun kutlama programı belli oldu!
Fetih coşkusunun kutlama programı belli oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümünde, milletimizle birlikte çok güzel programlara şahitlik edeceğiz." açıklamasıyla duyurduğu fetih programının detayları belli oldu. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümünde, milletimizle birlikte çok güzel programlara şahitlik edeceğiz." açıklamasıyla duyurduğu fetih programının detayları belli oldu
28.05.2020 Gündem
Yeni Malatyaspor 1-0 Partizan
Yeni Malatyaspor 1-0 Partizan Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa'ya veda etti.
15.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
Cumhur İttifakı genelgesi açıklandı
Cumhur İttifakı genelgesi açıklandı AK Parti ve MHP'nin ittifak yaptığı seçim çevrelerinde, "Cumhur İttifakı" ruhuna uygun hareket edilecek.
15.02.2019 Siyaset
Ozan Arif hayatını kaybetti
Ozan Arif hayatını kaybetti Ozan Arif tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
13.02.2019 Yaşam
Şok iddia: 'Ölürüm Türkiyem' Kürt grubundan mı çalındı?
Şok iddia: 'Ölürüm Türkiyem' Kürt grubundan mı çalındı? Mustafa Yıldızdoğan 'Ölürüm Türkiyem' isimli şarkısının bestesinin Kürt bir müzik grubundan çalındığı iddiasına yanıt verdi.
11.08.2017 Kültür Sanat
Nürnberg'de Mustafa Yıldızdoğan coşkusu
Nürnberg'de Mustafa Yıldızdoğan coşkusu Almanya'nın Nürnberg kentinde faaliyet gösteren kentin en eski Türk Sivil kuruluşu Türk Ocağının düzenlediği semt eğlencesi büyük ilgi gördü.
10.07.2017 Kültür Sanat
Mustafa Yıldızdoğan'dan duygusal konser!
Mustafa Yıldızdoğan'dan duygusal konser! Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, şarkılarını şehitler için söyledi.
5.06.2017 Kültür Sanat
Türk timi Hollanda için harekete geçti!
Türk timi Hollanda için harekete geçti! Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Kaya'ya engel çıkaran Hollanda'ya, tepki gösteren "Aslan Neferler Tim" adlı hacker grubu, Rotterdam Havayollarının sitesini hackledi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Yıldızdoğan, Alparslan Türkeş'i canlandıracak
Mustafa Yıldızdoğan, Alparslan Türkeş'i canlandıracak TRT1'in Türkiye'nin 70'li yıllarını konu edinen dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında'da Alparslan Türkeş'i sanatçı Mustafa Yıldızdoğan canlandıracak.
11.11.2016 Magazin
Türkiye'de demokrasi nöbeti
Türkiye'de demokrasi nöbeti 15 Temmuz kalkışmasıyla başlayan ‘demokrasi nöbetleri’ Türkiye’nin dört bir yanında sürüyor
29.09.2021 Gündem
Mehter marşıyla başladı ‘Ölürüm Türkiyem’le bitti
Mehter marşıyla başladı ‘Ölürüm Türkiyem’le bitti Şırnak’ta 14 Mart’ta Mehter marşıyla başlayan operasyonların 81’inci gününde dün sona ermesi nedeniyle bazı güvenlik güçleri havaya ateş açarak kutlama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'taki operasyon şarkıyla bitti
Şırnak'taki operasyon şarkıyla bitti Şırnak’ta 14 Mart’ta Mehter Marşı’yla başlayan operasyon, “Ölürüm Türkiyem” şarkısı ile sona erdi.
29.09.2021 Gündem
Tanklar ilçeye “Türkiyem” şarkısı eşliğinde girdi
29.09.2021 Gündem
Özel Harekat polislerin sevinci!
Özel Harekat polislerin sevinci! Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazıp, yollara barikat kuran ve polisle çatışmaya giren teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon yapan polis özel harekat timleri, şehit ve yaralı vermeden tamamladıkları operasyonu tekbir getirip, havaya ateş ederek sevinç gösterileriyle kutladı.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli’ye Yıldızdoğan’dan çok özel bir şarkı!
Bahçeli’ye Yıldızdoğan’dan çok özel bir şarkı! Ülkücü türkücülerden Mustafa Yıldızdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için şarkı yazdı. 10 Kasım'da video paylaşım sitesinde paylaşılan şarkının sözlerinde Yıldızdoğan, Bahçeli'ye 'abim' diye sesleniyor. İşte o şarkı…
21.01.2022 Magazin
Bahçeli'ye özel şarkı!
Bahçeli'ye özel şarkı! Ülkücü türkücülerden Mustafa Yıldızdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için şarkı yazdı...
29.09.2021 Gündem
‘Ne yaptın ağabey!’
‘Ne yaptın ağabey!’ Kaza kurşunuyla ölen Sevag'ın annesi, o askerle göz göze gelince ‘Neden’ diye sordu, fenalaştı...
4.05.2011 Yaşam
Minik Serçe, AKP’ye şarkı vermedi
Minik Serçe, AKP’ye şarkı vermedi MİlletvekİllİĞİ genel seçimlerine yaklaştıkça partiler kampanya için çalışmalarını tamamlıyorlar
29.09.2021 Gündem
MHP'nin miting şarkıları
MHP'nin miting şarkıları "Dünyaya Tek Bir Cevap Yeter: Tek Başına MHP" albümünde; Zafer İşleyen, Grup Gökçen, Atilla Yılmaz gibi isimler var YENİ
14.06.2007 Arşiv
'Ölürüm Türkiyem' dedi ve öldü
'Ölürüm Türkiyem' dedi ve öldü Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde, MHP İlçe Başkanlığı'nca İlçe Stadı'nda önceki akşam 'Dostluk Gecesi' düzenlendi. Gecenin açılış konuşması 21'inci Dönem Erzincan Milletvekili ve MHP Genel Muhasip Yardımcısı Mihrali Aksu yaptı
29.09.2021 Gündem
Bahçeli kendisini ülkücülere gösterdi
Bahçeli kendisini ülkücülere gösterdi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin 12 Ekim'deki MHP 7. Kongresi'nde yeniden seçilip seçilmeyeceği belli olmaz ama Erciyes'te bol bol oksijen ve moral depoladığı kesin
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Yıldızdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa yıldızdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.