Mustafa V. Koç

Mustafa V. Koç

Son dakika Mustafa V. Koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa V. Koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa V. Koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa V. Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa v. koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 mustafa v. koç haberi bulunmuştur. Tüm mustafa v. koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ölümünün 5'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.
21.01.2021 Gündem
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Barış Ermiş 3 hafta yok!
Barış Ermiş 3 hafta yok! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Tofaş forması giyen Barış Ermiş, sakatlığı yüzünden 3 hafta parkelerden uzak kalacak.
7.11.2018 TBL
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek Mustafa V. Koç Spor Ödülü bu yıl ilk Türk kadın güreşçi Yasemin Adar’a giderken törende konuşan Caroline Koç, “İyi refah seviyesi sadece ekonomi ile olmaz. Kültür, sanat ve sportif başarı ile olur. Biz de başarılı rol modelleri ödüllendirip sportmenliği teşvik ediyoruz” dedi
11.09.2018 Ekonomi
Koç ödülü milli güreşçiye
Koç ödülü milli güreşçiye Sporcu, yönetici ve destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç dına ikinci kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ sahibini buldu.
11.09.2018 Magazin
Cizre’de Dicle’ye bakan 5 yıldızlı DİVAN
Cizre’de Dicle’ye bakan 5 yıldızlı DİVAN Divan Grubu, Mustafa Koç’un 2014’te Şırnak’ta temellerini attığı Divan Cizre’nin açılışını yaptı. 18 milyon dolara mal olan proje bölgenin ilk 5 yıldızlı oteli oldu
20.12.2017 Ekonomi
Hayali bizler için vasiyeti oldu!
Hayali bizler için vasiyeti oldu! Ocak ayında hayatını kaybeden Mustafa Vehbi Koç’un vasiyeti üzerine Riva’da aldığı araziye bir golf sahası yapılıyor. Rahmetlinin eşi Caroline N. Koç “Hayali bizler için vasiyeti oldu. Bu proje Mustafa’nın bize mirası” dedi
20.11.2017 Magazin
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’ Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ töreninde konuşan Caroline Koç, “Mustafa Koç’un en büyük hayalini gerçekleştirmek üzere buradayız” dedi
26.09.2017 Magazin
Koç anısına
Koç anısına Merhum Mustafa Koç anısına bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ sahiplerini buldu.
26.09.2017 Magazin
Koç’un vizyonu spor ödülünde yaşatılacak
Koç’un vizyonu spor ödülünde yaşatılacak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding iş birliğiyle ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ verilecek. Bu ödülle iyi bir sporsever olan Koç’un bu alanındaki vizyonunu sürdürmek ve bir dünya görüşü, yaşam tarzı olan olimpizm ruhunu yaygınlaştırmak amaçlanıyor
16.06.2017 Ekonomi
Bu ani satışlara piyasa bozuldu
Bu ani satışlara piyasa bozuldu Borsanın rekorlar kırdığı dönemde Koç ve Sabancı’dan sürpriz satış geldi. Koç Ailesi, holdingde sahip oldukları % 4.22’lik hissenin satışı için Citi’ye yetki verdi. Sabancı Ailesi de 100 milyon dolarlık hisseyi sattı. Açıklamalar sonrası Koç ve Sabancı hisseleri düştü. Borsa eksiye döndü
25.05.2017 Ekonomi
Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getiriliyor
Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getiriliyor Mustafa Koç'un ölümünden önce Riva'da aldığı 29 milyon dolarlık arazi, vasiyeti üzerine golf kulübü oluyor. Caroline Koç, sahaya eşi Mustafa Koç'un adını verecek.
22.03.2017 Magazin
Mustafa Koç mezarı başında anıldı
Mustafa Koç mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ölümünün 1'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında ailesi, sevenleri ve Koç Holding Topluluğu çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törenle anıldı.
29.09.2021 Gündem
Şirket alıp satmayı 10 yılda sindirdik
Şirket alıp satmayı 10 yılda sindirdik Bizden Haberler Dergisi, Koç Topluluğu’nun 90. yılına özel sayı yayınladı. Dergide Mustafa Koç’un vefatından sonra yönetime giren Caroline Koç ve İpek Kıraç’ın da görüşlerine yer verildi. Rahmi Koç, “Şirket alıp satma alışkanlığını son 10 senede ancak içimize sindirebildik. Büyüklüğün ve kurumsallaşmanın getirdiği külfeti, küçük ve tek adam idaresindeki kıvraklığa tercih ettik” dedi.
11.07.2016 Ekonomi
Mustafa Koç en çok sevdiği iki hobisiyle anılacak
Mustafa Koç en çok sevdiği iki hobisiyle anılacak Rahmi M. Koç Müzesi, merhum Mustafa Koç’un ralli sporu ve model uçak hobisine dair iki sergiye ev sahipliği yapacak. Müzenin 1994’te faaliyete geçtiği bölüm olan Lengerhane Binası’nın ismi de “Lengerhane Mustafa V. Koç Binası” olarak değişti
31.05.2016 Ekonomi
1907 Fenerbahçe Derneği başkanı yine Ali Koç
1907 Fenerbahçe Derneği başkanı yine Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.
26.04.2016 Fenerbahçe
1907 Fenerbahçe Derneği başkanı bir kez daha Ali Koç
1907 Fenerbahçe Derneği başkanı bir kez daha Ali Koç 1907 Fenerbahçe Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.
25.04.2016 Fenerbahçe
Superb birinci
Superb birinci Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasını Skoda Superb kazandı. Superb 3.080 oyla birinci olurken, onu 2.850 puanla Astra ve 2.650 puanla Egea takip etti.
20.04.2016 Otomobil
Yerli Nobel, beynimizi okuyan Türk profesöre
Yerli Nobel, beynimizi okuyan Türk profesöre Vehbi Koç Ödülü, geliştirdiği manyetik rezonans yöntemiyle beynin çalışmasını görüntüleyen Prof. Dr. Kamil Uğurbil’e verildi. ‘Beynin sırrını çözen Türk’ olarak tanımlanan bilim adamının çalışmaları, alzheimer, depresyon gibi hastalıkların sebeplerinin anlaşılmasına olanak sağlıyor.
20.04.2016 Ekonomi
Duygulandıran ödül töreni
Duygulandıran ödül töreni Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Vehbi Koç Ödülleri töreni; bu yıl da iş, sanat ve cemiyet hayatını buluşturdu. Gecede, geçtiğimiz Ocak ayında vefat eden Mustafa Koç unutulmadı.
20.04.2016 Magazin
Ömer Koç : Koç Grubu’nun patent sayısı 8,400’ün üzerinde
Ömer Koç : Koç Grubu’nun patent sayısı 8,400’ün üzerinde Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Koç Grubu şirketlerinin sahip olduğu toplam 8,400’ü aşkın patent ile bu alandaki birinciliğini koruduğunu söyledi.
20.04.2016 Ekonomi
Mustafa Koç'u Anma Turnuvası başladı
Mustafa Koç'u Anma Turnuvası başladı Kemer Country Club, kulubün kurucu üyesi ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan Mustafa Vehbi Koç adına düzenlenenen Anma Turnuvası’yla golfçüleri buluşturuyor. Dün başlayan turnuva yarın sona erecek.
8.04.2016 Arşiv
Babamın bu kadar üzüleceğini bilsem Beşiktaşlı olurdum
Babamın bu kadar üzüleceğini bilsem Beşiktaşlı olurdum Bizden Haberler, son sayısını Mustafa V. Koç’a ayırdı. Ailenin özel fotoğraf ve anılarına yer verilen dergide Fenerbahçeli Koç’un, “Fenerbahçe başarılı olunca babam üzülürdü. Beşiktaş başarılı olunca ben üzülüyorum diye üzülürdü. Böyle etkileneceğini düşünebilsem küçükken Beşiktaşlı olabilirdim” sözleri de var.
3.03.2016 Ekonomi
Ömer Koç çalışanlarına ilk mailini gönderdi
Ömer Koç çalışanlarına ilk mailini gönderdi Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ağabeyi Mustafa V. Koç'un vefatının ardından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ömer Koç geçmişti. Koç, çalışanlarına ilk mailini gönderdi
24.02.2016 Ekonomi
Koç’ta bayrağı daha ileriye taşıyacağım
Koç’ta bayrağı daha ileriye taşıyacağım Ocak’ta hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un yerine kardeşi Ömer Koç atandı. Ali Koç da Başkan Vekili oldu. Ömer Koç, “Sevgili ağabeyimin bizlere emanet ettiği bayrağı daha da ileriye taşımayı bir görev olarak görüyorum” dedi
22.02.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa V. Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa v. koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.