Ömer Koç

Ömer Koç

Son dakika ömer koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ömer koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ömer koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 956 ömer koç haberi bulunmuştur. Tüm ömer koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri
Vergi rekortmenleri 2023 listesi | Gelir vergisi rekortmenleri kimler? Türkiye vergi rekortmenleri Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni oldu. Peki, diğer gelir vergisi rekortmenleri kimler? İşte Türkiye vergi rekortmenleri listesi…
3.01.2024 Gündem
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu Türkiye'nin 2022 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar oldu.
3.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonanın 1’inci gününde sıralama ve eleme atışları gerçekleştirdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında
81 ilden seçim manzaraları! Tüm Türkiye sandık başında Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremden etkilenen illerde oy verme işlemine seçmenlerin ilgisi yoğun oldu. Karabük'te yaşayan dünyanın en uzun boylu kadını olan weaver sendromu hastası Rumeysa Gelgi (26) ise, oyunu evine getirilen seyyar sandıkta kullandı.
14.05.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem
Kahramanmaraş'ta 5.3 büyüklüğünde deprem AFAD'dan yapılan açıklamaya göre 12:19'da Kahramanmaraş Göksun merkezli 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 12:23'te de 4.0 büyüklüğünde ikinci deprem yaşandı. Saat 13:04'te 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD Başkanı Yunus Sezer, yaptığı açıklamada bölgede herhangi bir olumsuz durumun olmadığını duyurdu.
23.03.2023 Gündem
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi
DHA'nın acı kaybı; Hatay Muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu depremde yıkılan binada can verdi Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.
8.02.2023 Gündem
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir?
Ömer Koç kimdir? Boji’yi sahiplenen Ömer Koç ne iş yapıyor, eğitimi nedir? Ömer Koç kimdir? İstanbul’un simgesi Boji’yi ünlü iş insanı Ömer Koç sahiplendi. İstanbul’un toplu taşıma araçlarında seyahat etmesiyle tanınan, dünya basınında da yer verilen Boji yeni sahibine kavuştu. Peki, Boji’nin sahibi Ömer Koç kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.01.2022 Gündem
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Sahte içki kâbusu! Peş peşe acı haberler geliyor! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Kahramanmaraş, Yalova ve Sivas'tan peş peşe sahte içki nedeniyle ölüm haberleri geldi. Kahramanmaraş’ta sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e çıkarken, Sivas'ta Şakir Deliktaş (32), Bülent Ekici (62), Yalova'da Ekrem Tekir (56), arkadaşı Mehmet Yazgan (66), Antalya'da Abidin Uçurum (46), İstanbul'da İbrahim Kaşıkçı (52) sahte içki nedeniyle yaşamlarını yitirdi.
14.12.2021 Yaşam
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi… Gelir İdaresi Başkanlığı 2019 yılına ilişkin vergi rekortmentleri listesini açıkladı. Türkiye'nin 2019 gelir vergisi rekortmeni isminin açıklanmasını istemedi, 2. sırada 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı. Türkiye'nin 2019 yılı kurumlar vergisi rekortmeni 11 milyar 51 milyon 920 bin 642 lira vergi tahakkuk ettirilen Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası oldu. Peki, Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara kaç yaşında, ailesi ve biyografisi…
20.01.2021 Gündem
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı
Ömer Koç'un 5 bin TL'ye aldığı 500 yıllık çini maşrapa çalındı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç’un evinden 500 yıllık İznik çinisi maşrapa çalındı. Eserin çalındığı bilgisi Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinden duyuruldu.
17.01.2020 Yaşam
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü iş adamı Ali Raif Dinçkök son yolculuğuna uğurlandı Kimya enerji tekstil ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök (74) Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camiinde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Dinçkök'ün cenaze törenine iş, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
12.12.2018 Ekonomi
Son dakika: Vergi rekortmenleri belli oldu!
Son dakika: Vergi rekortmenleri belli oldu! Türkiye'nin vergi rekortmeni kişi ve kurumları açıklandı. 2017 yılı için en fazla vergi beyan eden kişiler sıralamasının başında 53.583.488,38 TL ile geçen haziran ayında vefat eden ENKA Şirketler Grubu Onursal Başkanı Şarık Tara yer aldı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı 42. sıradan listeye girerken, Kıvanç Tatlıtuğ da liste kendisine yer buldu.
2.11.2018 Ekonomi
Enflasyona karşı  omuz omuza
Enflasyona karşı omuz omuza Enflasyonu düşürmek için seferberlik başlatıldı. Şirketler ürünlerde asgari yüzde 10 indirim yapacak. Bakan Berat Albayrak “81 milyon omuz omuza verecek. Sonunda Türkiye kazanacak” dedi.
9.10.2018 Ekonomi
KDV iadesi dopingi
KDV iadesi dopingi Sanayicinin büyük umutla beklediği KDV iadesi yeniden gündemde. Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı döneminde ödeneceği belirtilen ancak ‘kaynak yetersizliği’ sebebiyle ertelenen, 150 milyar lirayı bulan KDV iadelerinin ödenmesi için Bakan Albayrak yeşil ışık yaktı.
9.10.2018 Ekonomi
Saldırıya uğrayan 112 personelinden örnek davranış
Saldırıya uğrayan 112 personelinden örnek davranış Samsun'da trafik kazasındaki yaralılara müdahale ederken darp sonucu yaralanan ambulans şoförü, kendi acısını unutup kazada yaralananları hastaneye taşıdı.
2.09.2018 Yaşam
Koç’un misafiri
Koç’un misafiri OYUNCU Serra Yılmaz, Koç Holding Başkanı Ömer Koç’un misafiri olarak Bodrum’a geldi.
20.07.2018 Magazin
100 yıllık ortaklığı kutlarız
100 yıllık ortaklığı kutlarız Koç ve Fiat ortaklığı ile kurulan Tofaş, 50’nci yaşını kutluyor. FCA Başkanı Elkan, “2068’de ortaklığı yine kutlayacağız” derken Koç Holding Başkanı Ömer Koç, “Dev olduk” diye konuştu
19.07.2018 Ekonomi
Hayat mücadeleden ibarettir
Hayat mücadeleden ibarettir Koç Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde gençlere seslenen Ömer Koç, “Sizler yarının liderisiniz. İnsanlık için önemli işler yapacaksınız. Atatürk’ün dediği gibi “Hayat mücadeleden ibarettir” şeklinde konuştu
23.06.2018 Ekonomi
Bilderberg’de yapay  zekayı konuşacaklar
Bilderberg’de yapay zekayı konuşacaklar Dünyanın önde gelen siyasetçi ve iş adamlarının bir araya geldiği ‘Bilderberg Toplantıları’nın bu yılki ayağında Avrupa’da yükselen popülizm ve yapay zekanın geleceği konuları masaya yatırılacak
6.06.2018 Dünya
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar ‘Piyasalarla inatlaşmayacağız’ mesajı veren Başbakan Yardımcısı Şimşek, son 15 yılda 1.5 yılda bir seçim olmasına rağmen kamu maliyesinde güçlü duruş sergilendiğini ancak Türkiye’nin güçlü yönlerine değil hep bardağın boş tarafına bakıldığını söyledi.
26.05.2018 Ekonomi
5 yılda 1000 engelliye istihdam sağlayacak
5 yılda 1000 engelliye istihdam sağlayacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Koç Topluluğu ve İŞKUR iş birliğiyle engelli bireylerin ekonomik ve toplumsal hayata katılımına ivme kazandıracak ‘Engellerin Ötesinde Bir Hayat İçin Geleceğe Hazırlıyoruz’ projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında 5 yılda 1.000 engelliye istihdam sağlanması planlanıyor
16.05.2018 Ekonomi
Koç’a FED’den transfer
Koç’a FED’den transfer Koç Holding’in 54’üncü olağan genel kurulu dün yapılırken oluşan yeni yönetimdeki bir bağımsız üye dikkat çekti. Bağımsız Üye olarak yönetime giren Emily K. Rafferty’nin New York FED Başkanlığı yaptığı öğrenildi.
22.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.