Caroline Koç

Caroline Koç

Son dakika caroline koç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan caroline koç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını caroline koç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Caroline Koç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan caroline koç gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 caroline koç haberi bulunmuştur. Tüm caroline koç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büşra Develi - Cem Aktay aşkı bitti! Sebebi...
Büşra Develi - Cem Aktay aşkı bitti! Sebebi... Caroline Koç’un yeğeni Cem Aktay’la Büşra Develi’nin beraberliği sona erdi. Çiftin arasındaki aşkı, Develi’nin kıskançlıkları bitirdi.
27.08.2021 Magazin
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı
Mustafa Koç ölümünün 5'inci yılında mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, ölümünün 5'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'da bulunan aile kabristanında düzenlenen törenle anıldı.
21.01.2021 Gündem
Caroline Koç'un annesi corona virüsten hayatını kaybetti
Caroline Koç'un annesi corona virüsten hayatını kaybetti Dört yıl önce yaşamını yitiren iş adamı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç'un annesi Marianne Graud, koronavirüs nedeniyle İzmir’de hayatını kaybetti.
17.04.2020 Gündem
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek
Amacımız başarılı rol modelleri desteklemek Mustafa V. Koç Spor Ödülü bu yıl ilk Türk kadın güreşçi Yasemin Adar’a giderken törende konuşan Caroline Koç, “İyi refah seviyesi sadece ekonomi ile olmaz. Kültür, sanat ve sportif başarı ile olur. Biz de başarılı rol modelleri ödüllendirip sportmenliği teşvik ediyoruz” dedi
11.09.2018 Ekonomi
Koç ödülü milli güreşçiye
Koç ödülü milli güreşçiye Sporcu, yönetici ve destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç dına ikinci kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ sahibini buldu.
11.09.2018 Magazin
Badem  akrabasını yolladı!
Badem akrabasını yolladı! Bodrum’daki Gümüşlük Koyu’na son 1 haftada zaman zaman gelen Akdeniz foku, görenleri şaşırttı.
14.01.2018 Yaşam
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor
İstanbul Boğazı’nı dünyaya tanıtıyor Türkiye’yi yurt dışında tanıtmak amacıyla ‘Bosphorus Private’ kitabını çıkaran Nevbahar Koç, tanıtım lansmanını Bebek Assoline’de gerçekleştirdi
12.01.2018 Magazin
Çifte kutlama
Çifte kutlama Haremlique İstanbul, 10’uncu kuruluş yıldönümünü, özel yeni yıl davetiyle kutladı. Zorlu Center’daki mağazasında düzenlenen davet, iş, sanat ve medya hayatından ünlü isimlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı
22.12.2017 Magazin
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladı
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına milletvekilleri, işadamları ve gazetecilerin de bulunduğu 59 kişinin yasadışı dinlenmesiyle ilgili FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 45 kişi hakkında açılan davaya başlandı.
29.09.2021 Gündem
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’
‘Mustafa’nın hayalini gerçekleştirdik’ Bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ töreninde konuşan Caroline Koç, “Mustafa Koç’un en büyük hayalini gerçekleştirmek üzere buradayız” dedi
26.09.2017 Magazin
Koç anısına
Koç anısına Merhum Mustafa Koç anısına bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Mustafa V. Koç Spor Ödülü’ sahiplerini buldu.
26.09.2017 Magazin
İlişkilerini destekliyoruz
İlişkilerini destekliyoruz Emel Yıldırım, Erdal Acar’dan olan oğlu Eremcan’ın merhum iş adamı Mustafa Koç ve Caroline Koç’un kızları Aylin Koç ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu
6.09.2017 Magazin
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar!
Koç ve Sabancı ailelerinden flaş kararlar! Koç ve Sabancı ailelerinden arka arkaya hisse satış haberleri geldi. İki ailenin yaptığı toplam satış tutarı 600 milyon dolara yaklaşıyor.
25.05.2017 Ekonomi
Patroniçe teftişte
Patroniçe teftişte Selamlique markasının kurucusu Caroline Koç, önceki gün Kanyon AVM’de objektiflere yansıdı.
14.04.2017 Magazin
Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getiriliyor
Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getiriliyor Mustafa Koç'un ölümünden önce Riva'da aldığı 29 milyon dolarlık arazi, vasiyeti üzerine golf kulübü oluyor. Caroline Koç, sahaya eşi Mustafa Koç'un adını verecek.
22.03.2017 Magazin
Mustafa Koç mezarı başında anıldı
Mustafa Koç mezarı başında anıldı Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, ölümünün 1'inci yıldönümünde Zincirlikuyu'daki mezarı başında ailesi, sevenleri ve Koç Holding Topluluğu çalışanlarının katılımıyla düzenlenen törenle anıldı.
29.09.2021 Gündem
Koç ve Badem denizde buluştu!
Koç ve Badem denizde buluştu! Kalp krizi sonucu kaybettiğimiz işadamı Mustafa Koç ile tedavisini üstlenip evlat edindiği Akdeniz foku Badem’i yan yana yüzerken tasvir eden heykel törenle su altına indirildi
30.07.2016 Magazin
Caroline Koç kendi valizlerini taşıdı!
Caroline Koç kendi valizlerini taşıdı! Ocak ayında kalp krizi sonucu eşi Mustafa Koç'u kaybeden Caroline Koç, bayram tatilini kızı Esra Koç'la Çeşme'de geçirdi...
12.07.2016 Magazin
Şirket alıp satmayı 10 yılda sindirdik
Şirket alıp satmayı 10 yılda sindirdik Bizden Haberler Dergisi, Koç Topluluğu’nun 90. yılına özel sayı yayınladı. Dergide Mustafa Koç’un vefatından sonra yönetime giren Caroline Koç ve İpek Kıraç’ın da görüşlerine yer verildi. Rahmi Koç, “Şirket alıp satma alışkanlığını son 10 senede ancak içimize sindirebildik. Büyüklüğün ve kurumsallaşmanın getirdiği külfeti, küçük ve tek adam idaresindeki kıvraklığa tercih ettik” dedi.
11.07.2016 Ekonomi
Caroline Koç Mustafa Koç'un odasında çalışıyor
Caroline Koç Mustafa Koç'un odasında çalışıyor Mustafa Koç'suz gerçekleşen ilk genel kurulda yönetim kuruluna giren Caroline Koç'a çok özel bir oda tahsis edildi. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt o ayrıntıyı yazdı
29.09.2021 Gündem
Türk kahvesini kapsül ile dünyaya içirecekler
Türk kahvesini kapsül ile dünyaya içirecekler Arçelik ve Selamlique, kapsüllü Türk kahvesi makinesi için işbirliği yaptı. Selamlique İstanbul’un kurucu ortağı Caroline Koç, “Global pazara hitap edebilecek kapsüllü Türk kahvesi makinesi fikrimizi hayata geçirmek için Arçelik ile bir araya geldik” dedi.
8.04.2016 Ekonomi
Caroline Giraud Koç kimdir?
Caroline Giraud Koç kimdir? Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç yönetime geçti. Peki Caroline Giraud Koç kimdir? Koç Holding JYönetim Kurulu üyesi olan Caroline Giraud Koç hakkında detaylı bilgiler.
29.09.2021 Gündem
Caroline Koç'a sürpriz  görev!
Caroline Koç'a sürpriz görev! 1 Ocak'ta kalp krizi geçirip ölen Koç Holding Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç (47) Koç Holding JYönetim Kurulu üyesi oldu...
6.04.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Caroline Koç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki caroline koç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.