Mustafa Doğan

Mustafa Doğan

Son dakika Mustafa Doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.830 mustafa doğan haberi bulunmuştur. Tüm mustafa doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şirinler köyüne 20 yaşında muhtar oldu
Şirinler köyüne 20 yaşında muhtar oldu Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı 100 haneli Şirinler köyünde 20 yaşındaki Mustafa Doğan muhtar seçildi. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan 4 adayı geride bırakan Mustafa Doğan, “Bana ‘yaşın küçük sana oy vermezler’ demişlerdi. Şimdi çok şaşırıyorlar ve ‘genç, dinamik muhtarımız’ diyerek, benim çalışma azmimi daha artırıyorlar” dedi.
4.04.2024 Vatan TV
Şirinler köyünün genç muhtarı! Yaşın küçük sana oy vermezler demişlerdi
Şirinler köyünün genç muhtarı! Yaşın küçük sana oy vermezler demişlerdi Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı 100 haneli Şirinler köyünde 20 yaşındaki Mustafa Doğan muhtar seçildi. Yaşları 45, 59, 64 ve 65 olan 4 adayı geride bırakan Mustafa Doğan, “Bana ‘yaşın küçük sana oy vermezler’ demişlerdi. Şimdi çok şaşırıyorlar ve ‘genç, dinamik muhtarımız’ diyerek, benim çalışma azmimi daha artırıyorlar” dedi.
4.04.2024 Gündem
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı: Ölüme götürebilir
Yılbaşı öncesi sahte içki uyarısı: Ölüme götürebilir Tekirdağ'da, sahte içkiden zehirlenen 12 kişinin öldüğü, 20 kişinin tedavi edildiği Çorlu Devlet Hastanesi'nin Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, yılbaşı öncesi sahte içki kullanımının ölüme götürebileceğini söyleyerek, "Kişiler sahte alkolün oluşturduğu toksik etkiler ile sarhoşluğu birbirine karıştırabiliyorlar. Baş dönmesi, görmede bulanıklık gibi nedenlerden dolayı alkol tüketen kişinin bunu ayırt etmesi zor, ancak çevresindeki kişiler bunu algılayabilir" dedi.
27.12.2023 Gündem
Birden fazla virüs vuruyor! Tehlikeyi açıkladı, hasta sayısı iki katına çıktı
Birden fazla virüs vuruyor! Tehlikeyi açıkladı, hasta sayısı iki katına çıktı Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında artış olduğunu ve acil servise başvuran hastaların sayısının 2 katına çıktığını belirterek, "Virüs potpurisi yaşıyoruz" dedi.
23.12.2023 Gündem
Denizli’de 3 çocuk annesi kayboldu! '21 yıllık evliyiz, daha önce böyle bir şey yapmadı'
Denizli’de 3 çocuk annesi kayboldu! '21 yıllık evliyiz, daha önce böyle bir şey yapmadı' Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi kadından dünden bu yana haber alınamadığı belirtildi.
9.06.2023 Yaşam
Yargı'nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Ihlara Vadisi'nde!
Yargı'nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu Ihlara Vadisi'nde! Kanal D'de yayınlanan 'Yargı' dizisinin yeni bölümlerinin bir kısmı, Aksaray'daki Ihlara Vadisi'nde çekilmeye başlandı. Dizinin başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, vadiyi ziyarete gelenlerin ilgi odağı oldu.
9.12.2022 Magazin
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı
Lastikçilerden 'kar yağmadan kış lastiği taktırın' çağrısı Lastikçiler, hem yollardaki gizli buzlanma hem de kar yağdığında lastikçilerde oluşacak yoğunluk nedeniyle sürücülerin, kent merkezlerine kar yağışını beklemeden araçlarına kışlık lastik taktırmalarını istedi.
29.11.2022 Gündem
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10
Koronavirüs ile ilgili flaş açıklama!
Koronavirüs ile ilgili flaş açıklama! Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, son dönemlerde artan koronavirüs vakalarını düşüşe geçtiğini belirterek, "Bu dönemde biz bir servis 35 yatak artı 15 yoğun bakım yatağı hastalarımız için ayırmıştık ve ciddi bir hasta yatışıyla karşı karşıya kaldık. Bugüne baktığımızda servislerimizde ve yoğun bakımda Covid-19 tanısıyla yatan hastamız kalmadı" dedi.
4.09.2022 Gündem
'Servislerimizde ve yoğun bakımda koronavirüs tanısıyla yatan hastamız kalmadı'
'Servislerimizde ve yoğun bakımda koronavirüs tanısıyla yatan hastamız kalmadı' Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, son dönemlerde artan koronavirüs vakalarını düşüşe geçtiğini belirterek,  "Bu dönemde biz bir servis 35 yatak artı 15 yoğun bakım yatağı hastalarımız için ayırmıştık ve ciddi bir hasta yatışıyla karşı karşıya kaldık.  Bugüne baktığımızda servislerimizde ve yoğun bakımda Covid-19 tanısıyla yatan hastamız kalmadı" dedi. 
4.09.2022 Gündem
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira Lahmacun fiyatları tartışmaya neden oldu! Ekonomik ve dışarıda hızlıca tüketilebilecek lezzetlerden biri olması nedeniyle daha sık tercih edilen lahmacunun fiyatı İstanbul'un ilçelerinde farklılık gösteriyor. Bağcılar'da 15 liradan satılan lahmacunun fiyatı Fatih Sultanahmet'te 40 lirayı buluyor. Konuyla ilgili konuşan Emir Koca, "Hile karıştırmasa 10 liraya, 15 liraya lahmacun satamazlar. Mesela tavuk etini kıyma olarak çekip, lohusa şerbetiyle kırmızı et haline getirebilirler" dedi. Ucuza lahmacun satan Hüseyin Erdem ise, "Fiyat farkı kiradan, elemanından, giderinden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Koronavirüsten yoğun bakımlara yatışlar başladı
Koronavirüsten yoğun bakımlara yatışlar başladı Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, koronavirüs vaka sayılarının artışa geçmesiyle birlikte yoğun bakımlara yatışların da başladığını belirterek, “Şu an yoğun bakımlarımızda Covid-19 tanısıyla yatan 10 hastamız var. Bu sayı artacak, çünkü biz bir pikin, bir alevlenmenin henüz başlangıç aşamalarındayız” dedi.
18.07.2022 Yaşam
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir...
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir... Koronavirüs salgını, Omicron varyantı, aşı ve kısıtlamalarla ilgili son dakika uyarısı! Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasıyla hatırlatma dozu aşılanma oranının, yüzde 10'lara düştüğünü söyledi. Doğan, "Toplumsal rehavet var. Vaka sayılarında artış olabilir" dedi.
16.03.2022 Gündem
'Maske kullanımı azaldı, solunum yolu enfeksiyonları arttı'
'Maske kullanımı azaldı, solunum yolu enfeksiyonları arttı' Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, halkın koronavirüs tedbirleri kapsamında maske kullanmayı azaltmasıyla solunum hastalıklarında artış yaşandığını belirterek, "Pandemi yokmuş gibi yaşıyoruz. Maskelerin çıkarılması, diğer üst solunum yolları enfeksiyonlarının sıklığında ve sayısında bir artışa yol açmış durumda" dedi.
18.11.2021 Sağlık
Adıyaman'da mezarlıkta sır olay! Bekçi namaz kıldığı sırada...
Adıyaman'da mezarlıkta sır olay! Bekçi namaz kıldığı sırada... Adıyaman'da toprağa yarı gömülü bulunan ve hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
24.09.2021 Yaşam
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı Almanya'nın saygın gazetelerinden biri olan Bild'in haberine göre Stefan Kuntz Türkiye Milli Takımı ile anlaşmaya vardı.
19.09.2021 Futbol
Hamilelerde yüzde 70 daha ağır seyrediyor
Hamilelerde yüzde 70 daha ağır seyrediyor Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Perinatoloji Uzmanı Dr. Cem Yener, gebelikte koronavirüsün daha ağır geçtiğini belirterek, 12 haftadan sonra anne adaylarının aşı olması gerektiğini söyledi. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan da hamilelerde koronavirüsün yüzde 70 daha ağır seyrettiğini belirtip, "Maalesef bazı hamile hastalarımız bebeklerini kaybetti" dedi.
18.09.2021 Sağlık
Kuntz'dan sonra Gattuso iddiası
Kuntz'dan sonra Gattuso iddiası Stefan Kuntz'u İstanbul'a getiren TFF, İtalyan teknik adam Gennaro Gattuso'yu da gündemine aldı.
15.09.2021 Futbol
Delta varyantı ile ilgili hayatı uyarı! '30 yaş altı...'
Delta varyantı ile ilgili hayatı uyarı! '30 yaş altı...' Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, Delta varyantında diğer varyantlara göre bulaş riskinin daha fazla olduğunu ifade ederek, son dönemde daha çok aşı olmayan 30 yaş altındaki hastaların hastaneye yattığına dikkat çekti. Doç. Dr. Doğan, “40 yaş üzerindeki hastaların daha yüksek aşılanma oranlarına sahip olması nedeniyle biz artık daha genç yaştaki hastalarımızı hastanemize kabul ediyoruz. Yalancı bir güven hissi bizi hataya götürür” dedi.
12.08.2021 Yaşam
Kavga ettiği babasını korkutmak isterken, ayırmaya çalışanı öldürmüş!
Kavga ettiği babasını korkutmak isterken, ayırmaya çalışanı öldürmüş! Adana’da kendisine para vermediği için tartıştığı babası Gökhan Ç.’ye (41) tabancayla ateş açıp, kendilerini sakinleştirmeye çalışan Mustafa Doğan’ı (39) başından vurarak öldüren G.C.Ç. (17), polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki ifadesinde babasını korkutmak için silahı ateşlediğini öne süren G.C.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. G.C.Ç.’nin, olayın ardından telefonla konuşarak caddede yürümesi, güvenlik kameralarına yansıdı.
9.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 11 üniversiteye rektör ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 11 üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 üniversiteye rektör atadı. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
5.02.2021 Gündem
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı
Yargıtay'a yeni üye seçimleri resmen yayımlandı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulunca Yargıtay'a üye seçimine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.11.2020 Gündem
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman...
HSK 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti! İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman... HSK, İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcıları İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın arasında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti.
27.11.2020 Gündem
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu!
Bayramın ilk gününün kaza bilançosu belli oldu! Kurban Bayramı'nın ilk gününde yurdun çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.
31.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.