Mobil Dünya Kongresi

Mobil Dünya Kongresi

Son dakika Mobil Dünya Kongresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mobil Dünya Kongresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mobil Dünya Kongresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobil Dünya Kongresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobil dünya kongresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 330 mobil dünya kongresi haberi bulunmuştur. Tüm mobil dünya kongresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
Türk Telekom ve Korea Telecom’dan iş birliği
Türk Telekom ve Korea Telecom’dan iş birliği Türk Telekom ve Korea Telecom, 5G alanında Ar-Ge çalışmaları ve sonrasında bu çalışmaların ticarileştirilmesi projeleri, start-uplar için ortak yatırım fırsatlarını değerlendirme ve TV platformları için medya içerik alışverişini içeren geniş kapsamlı bir iş birliğine imza attı.
5.08.2022 Ekonomi
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor
Uzay macerası, model uydu yarışmasıyla devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmalarına başvurular hız kesmeden devam ediyor.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Turkcell dijital ihracatta vites yükseltti
Turkcell dijital ihracatta vites yükseltti Dünya çapındaki mobil teknolojilerin boy gösterdiği Mobil Dünya Kongresi’nde dijital çağın getirdiği yenilikler beğeniye sunuldu. Dijital ürün ve servislerin ön plana çıktığı fuarda Turkcell, küresel pazarda stratejik ortaklıklarla büyümeyi hedeflediğini ve dijital ihracat çalışmalarına hız verdiğini açıkladı.
3.03.2022 Bilim ve Teknoloji
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği
GSMA Mobil Dünya Kongresi’nde imzalar atıldı; Türk Telekom ve Huawei’den 5G’de dev iş birliği İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi kapsamında Türk Telekom ve Huawei, 5G çalışmalarını içeren TurkTech 2.0 İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzaladı. İki şirket, 5G’ye hazır şebekelerin geliştirilmesi ve kaliteli şebeke uygulamaları için stratejik vizyon paylaşımının yanı sıra endüstriyel 5G uygulamalarını gerçekleştirmek ve ekosistemi geliştirmek için çalışacak. İmza töreni sonrasında TARNET ile Türkiye’de gerçekleştirilen Tarım 4.0 uygulamalarından Akıllı Traktör ve geleceğin sporlarından artırılmış gerçeklik oyunu HADO’nun 5G denemeleri tanıtıldı.
2.03.2022 Bilim ve Teknoloji
5 kadın mühendis adayı, 6 saat uçabilen görünmez İHA tasarladı
5 kadın mühendis adayı, 6 saat uçabilen görünmez İHA tasarladı Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde öğrenim gören 5 kadın mühendis adayı, orman yangınlarının tespiti ve sınır güvenliğinde kullanılabilecek, 6 saat havada kalabilen ve şeffaf yapısı ile uzaktan fark edilemeyen insansız hava aracı (İHA) tasarladı. Öğrenciler, içi helyum gazı dolu balonla 6 saat uçabilen ve PVC (polivinil klorür) maddesiyle görünmez hale getirilen İHA ile Teknofest 2022'ye katılacak.
1.03.2022 Bilim ve Teknoloji
GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde yerlilik hamlesi
GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde yerlilik hamlesi Türk Telekom, 5G'deki stratejik çalışmalarında birlikte yol alacağı yerli şirketleri GSMA Mobil Dünya Kongresi öncesinde duyurdu. Millî sorumluluk anlayışıyla yerli teknolojilerle iş birliği yapan Türk Telekom, Akıllı Tarım alanında 5G uygulamaları geliştirmek üzere Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri'nin teknoloji iştiraki TARNET ile önemli bir iş birliğine imza attı.
26.02.2022 Bilim ve Teknoloji
5G nedir? 5G ne zaman geliyor? 5G teknolojisi ile ilgili yeni gelişme!
5G nedir? 5G ne zaman geliyor? 5G teknolojisi ile ilgili yeni gelişme! 5G teknolojisi için geri sayım devam ediyor. Uzun süredir 5G teknolojisinin ne zaman geleceği konuları araştırılırken 5G'nin zararlarının olup olmadığı tartışılıyordu. Peki, 5G nedir? 5G ne zaman geliyor? 5G teknolojisi ile neler değişecek? 5G'yi ne zaman kullanmaya başlayacağız? İşte 5G ile ilgili merak edilenler...
4.05.2020 Gündem
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?)
Corona virüsü görülen ülkeler | Corona virüsü (yayılma) haritası, en çok ölüm olan ülkeler hangileri?) Corona virüsü dünya genelinde panik havası yarattı. Corona virüsü vaka sayısı 100 bini, ölü sayısı ise 4 bini aştı. Virüs yakın zamanda Burkina Faso, Brunei, KKTC, Manş Adaları ve Moğolistan'da ortaya çıkarken, sonunda Türkiye’de de görüldü. Peki, Corona virüsü görülen ülkeler hangileri? En çok ölüm olan ülkeler hangileridir? Corona virüsü (yayılma) haritası...
11.03.2020 Gündem
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor!
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor! Dünyanın önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Nokia, yeni akıllı telefonlarının duyurusu için gün sayıyor. 19 Mart tarihinde görücüye çıkması beklenen telefonlar, sektörü hareketlendireceğe benziyor.
5.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji üretimine Kovid-19 engeli
Teknoloji üretimine Kovid-19 engeli Çok uluslu teknoloji firmaları LG, Samsung ve Apple, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bazı fabrikalarında üretimi geçici olarak durdurmak zorunda kaldı.
4.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu
Koronavirüs salgını Facebook'u da vurdu Koronavirüs salgınının boyutu her geçen gün biraz daha büyürken, son olarak Facebook'un her yıl düzenlediği F8 konferansı virüs tehlikesi nedeniyle bu yıl iptal edildi.
28.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPhone'lar için kötü haber geldi
Yeni iPhone'lar için kötü haber geldi Apple'ın uzun bir süredir beklenen yeni amiral telefon serisi iPhone 12 için sürpriz bir gelişme yaşandı. Koronavirüs, iPhone 12'nin tanıtım tarihini geciktirebilir.
27.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs Facebook'u da vurdu!
Koronavirüs Facebook'u da vurdu! Çin'de ortaya çıkıp yaygınlaşan Corona virüsü salgını, dev şirketlerin etkinliklerini de etkiliyor. Son olarak Facebook da virüs endişesiyle Küresel Pazarlama Zirvesi'ni iptal etti. Facebook, ekibinin güvenliğini ve sağlığını gerekçe gösterdi.
15.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs yüzünden iptaller artıyor
Koronavirüs yüzünden iptaller artıyor Dünyanın en önemli mobil teknoloji fuarı olarak bilinen, 24-27 Şubat tarihlerinde İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC), koronavirüs salgını dolayısıyla katılmama kararı alan şirketlerin sayısı artıyor.
9.02.2020 Dünya
Koronavirüs, Mobil Dünya Kongresi'ni de vurdu
Koronavirüs, Mobil Dünya Kongresi'ni de vurdu Barselona'da düzenlenecek kongreye Güney Koreli LG katılmayacağını açıklarken, Çin firması ZTE de sınırlı iştirak kararı aldı.
5.02.2020 Sağlık
Sahibini avucunun içinden tanıyan telefon
Sahibini avucunun içinden tanıyan telefon LG, yeni telefonlarından LG G8 ThinQ ile Türkiye'de telefon pazarını hareketlendireceğe benziyor. Şirketin amiral telefonu olan ürünün en dikkat çeken özelliği ise parmak izi ve yüz tarama teknolojilerinden sonra avuç içini arayan Hand ID özelliği...
1.08.2019 Bilim ve Teknoloji
General Mobile GM 9 GO satışa sunuldu
General Mobile GM 9 GO satışa sunuldu General Mobile’ın Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıttığı ve GM 9 Ailesinin yeni üyesi olan GM 9 Go satışa sunuldu.
24.05.2019 Bilim ve Teknoloji
LG V50 ThinQ 5G ertelendi!
LG V50 ThinQ 5G ertelendi! LG, merakla beklenen amiral telefonu LG V50 ThinQ 5G'yi 19 Nisan itibarıyla satışa sunacağını duyurmuştu. Güney Koreli şirket çıkış tarihini erteleme kararı aldı.
17.04.2019 Bilim ve Teknoloji
5G ilk oralarda kullanılacak
5G ilk oralarda kullanılacak Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın, 5G teknolojisinin yıl sonuna doğru dar bantta kullanılmaya başlanacağını belirterek, "Bu teknoloji ilk aşamalarda şehir merkezlerinde yüksek veri hızlarının ve düşük gecikmenin ihtiyaç olabileceği yerlerde görülecek." dedi.
15.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Sharp'tan ekranı dikey katlanan telefon
Sharp'tan ekranı dikey katlanan telefon Samsung ve Huawei'nin ardından Sharp, ekranı dikey katlanabilen telefonunun ilk görüntülerini paylaştı.
12.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni LG 'V50 ThinQ 5G' satışa çıkıyor!
Yeni LG 'V50 ThinQ 5G' satışa çıkıyor! Güney Kore merkezli telefon üreticilerinden LG, beklenen amiral telefonu LG V50 ThinQ 5G'yi satışa çıkarıyor.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S10 5G çıkış tarihi belli oldu
Galaxy S10 5G çıkış tarihi belli oldu Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığı ve 5G desteğine sahip yeni akıllı telefonu Galaxy S10 5G'yi sonunda satışa çıkarıyor.
22.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 20 Lite fiyatı düştü!
Huawei Mate 20 Lite fiyatı düştü! Çinli telefon üreticisi Huawei'nin geçen yıl dünyaya duyurduğu telefonu Huawei Mate 20 Lite, Türkiye genelinde daha düşük fiyatlarla satılmaya başladı
21.03.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mobil Dünya Kongresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobil dünya kongresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.