Mira

Mira

Son dakika Mira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mira gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 mira haberi bulunmuştur. Tüm mira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Reddi miras yaparken bu detaya dikkat! Borçların tamamı çocuklara geçiyor
Reddi miras yaparken bu detaya dikkat! Borçların tamamı çocuklara geçiyor Mal varlıkları kaldığı gibi borçlar da ölen kişinin mirasçılarına geçiyor. Bu durumda reddi miras yapan pek çok kişi, ret süresini bilmediğinden bu haktan mahrum oluyor. Avukat Selen Karataş, mirası reddedenin miras bırakandan önce ölmüş gibi sayıldığına dikkat çekerek bilinmeyen bir detayı anlattı.
21.06.2023 Gündem
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması Berkay Şahin ile Özlem Katipoğlu, 30 Ağustos 2016 tarihinde aile arasında gerçekleşen bir törenle hayatını birleştirmişti. Arya ve Zeynep Mira adında iki kızları olan ünlü çiftten Berkay, "Ben dünden razıyım" diyerek, üçüncü çocuk istediğini dile getirdi. Eşinin sözleri üzerine gözlerin çevrildiği Özlem Ada ise net bir açıklamaya imza attı.
26.04.2023 Magazin
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde yaşandı. Önce başına çekiçle vurulup öldürdü, sonra da cesedi çekyatın içine koydu. Trans birey Kadir Yüksel’i vahşice öldüren kişinin ise Serdar Gülsoy olduğu ortaya çıktı. Davaya ilişkin ise mahkemeden flaş bir karar geldi.
27.01.2023 Yaşam
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Berkay Şahin: Allah kimseyi evladıyla sınamasın Geçtiğimiz günlerde büyük kızı Arya’nın üstüne dolap kapağı düşen Berkay, kaza hakkında konuştu. Mobilya firmasını ihmalkârlıkla suçlayan ünlü şarkıcı, “Allah kimseyi evladıyla sınamasın” dedi.
21.11.2022 Magazin
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü
Berkay Şahin'in kızının yüzüne dolap kapağı düştü! Annesi Özlem Ada Şahin ateş püskürdü Şarkıcı Berkay Şahin ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi Özlem Ada Şahin, talihsiz bir olayla gündeme geldi. Evdeki dolaplarının kapağının kızının üstüne düşmesiyle adeta çılgına dönen Şahin, yaşananları sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti. Kızının boynundan ve yüzünden yaralandığını da paylaşan ünlü isim, mobilya firmasına adeta ateş püskürdü.
19.11.2022 Magazin
Milli Varlığa Zararlı Cemiyetler Hangileridir? Zararlı Cemiyetlerin Ortak Özellikleri Nelerdir?
Milli Varlığa Zararlı Cemiyetler Hangileridir? Zararlı Cemiyetlerin Ortak Özellikleri Nelerdir? Birinci Dünya Savaşı sonrasında ülkemiz oldukça zor günler geçirmiştir. Bu dönemde imzalanan Mondros Ateşkes Anlaşması zor ve ülkeyi bitirici maddelere sahiptir. Bununla beraber ülke içinde farklı emel ve gayelere sahip iç savaşa neden olan cemiyetlerde ortaya çıkmıştır.
17.11.2022 Eğitim
Azınlıkların Kurduğu Cemiyetler Nelerdir? Azınlıklar Tarafından Kurulan Cemiyetlerin Özellikleri...
Azınlıkların Kurduğu Cemiyetler Nelerdir? Azınlıklar Tarafından Kurulan Cemiyetlerin Özellikleri... Azınlıkların kurduğu cemiyetler Musevi, Rus ve Ermeniler tarafından kurulmuş olan cemiyetlerdir. Bu cemiyetlerin kurulmasındaki en temel amaç Osmanlı devletinden kendine pay çıkarma istekleri olmuştur.
7.11.2022 Eğitim
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum'
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında sular durulmuyor! 'Onlar da benim çocuğum' Ülkemizde birçok kişi evcil hayvan sahipleniyor. Evcil hayvanın bir aile tarafından evlat edinilmesi ve eşlerin anlaşamayıp boşanma sonrası, evcil hayvanın kimde kalacağı merak konusu oluyor. Son olarak Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanmasının ardından evcil hayvan velayeti gündeme geldi. Sinan Akçıl'ın " Ayrıldım diye ben neden o hayvandan da ayrılmak zorunda kalıyorum ki? En azından hafta sonları benim onları görmem, onlarla vakit geçirmem gerekir diye düşünüyorum." açıklamalarında bulundu. Peki iki tarafta bu konuda anlaşamazsa evcil hayvan kiminle kalıyor? Nasıl bir yol izlenmeli? İşte detaylar...
24.10.2022 Magazin
Selver Mira Atagül sevgilisi var mı? Miss Turkey 10 numara Selver Mira Atagül kaç yaşında, nereli, evli mi? Boyu, Instagram hesabı ve hakkında merak edilenler
Selver Mira Atagül sevgilisi var mı? Miss Turkey 10 numara Selver Mira Atagül kaç yaşında, nereli, evli mi? Boyu, Instagram hesabı ve hakkında merak edilenler Miss Turkey 2022 yarışması finalistleri merak ediliyor. Güzellik yarışmasının finalistleri arasında yer alan Selver Mira Atagül’ün hayatı merak ediliyor. Peki, Selver Mira Atagül kimdir, sevgilisi var mı, evli mi? Miss Turkey Selver Mira Atagül hakkında merak edilenler…
20.09.2022 Televizyon
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu!
Miss Turkey 2022 adayları ve isimleri! Miss Turkey finalistleri kimler? Yarışacak adaylar belli oldu! Miss Turkey yarışmasının adayları açıklandı. İşte jürinin belirlediği 20 finalist ve isimleri…
15.09.2022 Güzeller
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim'
Şevval Şahin favori tatil yerlerini açıkladı: 'İnanılmaz hatıralar biriktirdim' Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sosyal medya hesaplarından sık sık bikinili tatil paylaşımları yapıyor. Magazin dünyasında son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan genç manken, tatil anılarını, favori tatil yerlerini ve bavulunda olmazsa olmazlarını anlattı.
6.07.2022 Magazin
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0
FIVB Milletler Ligi: Türkiye: 3 - Bulgaristan: 0 Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) 2022 Milletler Ligi'nde Türkiye, Bulgaristan ile karşılaştı. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan maçta ay-yıldızlılar, rakibini 3-0 mağlup etti.
5.06.2022 Voleybol
Zeynep Mira'yı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı!
Zeynep Mira'yı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı! Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yükselen ateşini düşürmek için annesi banyo yaptırırken nefes borusuna su kaçması sonucu bilincini kaybeden Zeynep Mira Çay'ı (2), götürüldüğü eczanede, eczacı teknisyeni Rabia Gürsül (32), 'Heimlich manevrası' ile hayata döndürdü. Gürsül, "Birden kapıya çıkınca kucakta baygın halde bir çocuğu gördüm ve çocuğu kucağıma verdiler. İlk etapta ne olduğunu anlayamadım. Saçlarının ıslak olduğunu görünce su yuttuğunu düşündüm. Ters çevirip hemen Heimlich manevrası yaptım. Gözleri kaymış ve baygın haldeydi. Müdahalenin ardından öksürüp kendine geldi" dedi.
13.05.2022 Yaşam
Nefes borusuna su kaçan Zeynep Mira'yı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı
Nefes borusuna su kaçan Zeynep Mira'yı 'Heimlich manevrası' ile kurtardı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yükselen ateşini düşürmek için annesi banyo yaptırırken nefes borusuna su kaçması sonucu bilincini kaybeden Zeynep Mira Çay'ı (2), götürüldüğü eczanede, eczacı teknisyeni Rabia Gürsül (32), 'Heimlich manevrası' ile hayata döndürdü. Gürsül, "Birden kapıya çıkınca kucakta baygın halde bir çocuğu gördüm ve çocuğu kucağıma verdiler. İlk etapta ne olduğunu anlayamadım. Saçlarının ıslak olduğunu görünce su yuttuğunu düşündüm. Ters çevirip hemen Heimlich manevrası yaptım. Gözleri kaymış ve baygın haldeydi. Müdahalenin ardından öksürüp kendine geldi" dedi.
13.05.2022 Yaşam
Bakan Ersoy AKM'de çocuk festivaline katıldı
Bakan Ersoy AKM'de çocuk festivaline katıldı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) 23 Nisan Çocuk Festivali Resim Sergisi ödül törenine katıldı. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Bakan Ersoy, ardından da Devlet Senfoni Orkestrası'nın verdiği konseri dinledi.
23.04.2022 Siyaset
Mira Atagül, Dubai'de moral depoluyor!
Mira Atagül, Dubai'de moral depoluyor! "Baht Oyunu" dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle yakaladığı çıkışın ardından “Yasak Elma”daki Dilara karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mira Atagül yeni projeleri öncesi Dubai’de motive oluyor.
30.03.2022 Magazin
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Annesi ve 4 aylık kardeşiyle Ukrayna'da mahsur kaldı!
Annesi ve 4 aylık kardeşiyle Ukrayna'da mahsur kaldı! İstanbul'da yaşayan Yılmaz Kuruca'nın eşi Maryna Puskhar Kuruca, doğum yapmak için gittiği Ukrayna'da biri 4 aylık, biri 3,5 yaşında olan 2 çocuğuyla mahsur kaldı. Baba Yılmaz Kuruca ailesinin kurtarılması için yardım isterken, eşinin çektiği görüntüdeki 3,5 yaşındaki Mira Kuruca'nın 'Düşmanlarımız ülkemizi terk etsin' diye dua ettiği anlar yürek burktu.
27.02.2022 Yaşam
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
Bebeğe çamaşır sulu işkence! Annenin 20 yıla kadar hapis istendi
Bebeğe çamaşır sulu işkence! Annenin 20 yıla kadar hapis istendi İstanbul Avcılar'da 1,5 yaşındaki kızının vücudunun farklı yerlerini jiletle kestiği ve şırınga batırarak sabun ve çamaşır sulu enjekte ettiği iddiasıyla yargılanan Ezgi Korucu'ya 20 yıla kadar hapis cezası istendi.
4.02.2022 Yaşam
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Mira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.