Metallica

Metallica

Son dakika Metallica haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metallica ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metallica haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metallica

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metallica gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 metallica haberi bulunmuştur. Tüm metallica haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metallica'dan büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak söz bulamıyoruz'
Metallica'dan büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak söz bulamıyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak ünlü heavy metal grubu Metallica'dan Türkiye ve Suriye için büyük bir bağış geldi.
15.02.2023 Magazin
Slipknot'un eski bateristi Joey Jordison ölü bulundu
Slipknot'un eski bateristi Joey Jordison ölü bulundu ABD'li heavy metal grubu Slipknot'un kurucu üyelerinden eski bateristi Joey Jordison 46 yaşında hayatını kaybetti.
28.07.2021 Magazin
Slaven Bilic'ten Türkiye ve Metallica itirafı!
Slaven Bilic'ten Türkiye ve Metallica itirafı! Kariyerini İngiltere'de West Bromwich Albion takımında sürdüren Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
23.11.2019 Futbol
Apocalyptica, Türkiye'ye geliyor!
Apocalyptica, Türkiye'ye geliyor! Apocalyptica, devam eden "Plays Metallica By Four Cellos" turnesi kapsamında, 3 konser için ülkemize geliyor. Grup, 25 Ekim Cuma İzmir Arena, 26 Ekim Cumartesi İstanbul Volkswagen Arena ve 27 Ekim Pazar Ankara Milyon Performance Hall'da sevenleriyle buluşacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
Kenan Doğulu'dan bir ilk
Kenan Doğulu'dan bir ilk Türk pop müziğinin star isimlerinden Kenan Doğulu, 2 Mart’ta Volkswagen Arena’da vereceği 360 derece konserine yeniliklerle hazırlanıyor! Pozitif, Kerki ve Solfej’in düzenlediği konsere Doğulu hayranları büyük ilgi gösteriyor.
22.02.2019 Kültür Sanat
İstanbul’da olmak harika
İstanbul’da olmak harika Metallica, Kirk Hammet, Steve Vai, John Petrucci gibi yıldızların hocası, ünlü gitar virtüözü Joe Satriani, üçüncü kez İstanbullu hayranlarıyla buluştu.
28.07.2018 Magazin
Miami kaçamağı
Miami kaçamağı Mustafa Ceceli yeni yılı eşi Selin İmer ile karşılamak için yılbaşında gelen astronomik sahne tekliflerini geri çevirdi.
29.12.2017 Magazin
Başka bir tatil mümkün
Başka bir tatil mümkün Sadece tüketmek yerine kültür, gastronomi, müzik, sanat ve festivaller üzerine şekillenen alternatif tatil programları giderek yaygınlaşıyor. Kimi dünyanın öbür ucuna, festivallere gidiyor, kimi kısacık tatilinde trenle yeni yerler ve kültürler keşfediyor.
23.09.2017 Arşiv
Zirvenin adı Beyonce!
Zirvenin adı Beyonce! Bir ay önce ikiz bebeklerini kucağına alan Beyonce, Billboard’un yayınladığı ‘En Çok Para Kazanan Ünlü Şarkıcılar’ listesinde yıllık 62.1 milyon dolar geliriyle bir numara oldu
15.07.2017 Magazin
'Milyoner'e damga vurdu! Kaçacak yer aradı...
'Milyoner'e damga vurdu! Kaçacak yer aradı... 'Kim Milyoner Olmak İster'de Kerem Çetin isimli yarışmacının verdiği tepkiler hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri güldürdü.
14.06.2017 Televizyon
ABD, devrik lideri müzikli işkenceyle pes ettirmiş!
ABD, devrik lideri müzikli işkenceyle pes ettirmiş! Pazartesi günü yaşamını yitiren Panamalı diktatör Manuel Noriega, 1989 Noel'inde ABD'nin 'müzik işkencesi'nin en ünlü kurbanı olmuştu.
31.05.2017 Dünya
Duygusal anlar
Duygusal anlar Tuzla Marina Arena Murat Boz’un muhteşem sahnesiyle kapılarını açtı.
14.05.2017 Magazin
‘Süper’ sahne
‘Süper’ sahne Kapılarını 13 Mayıs’ta açacak olan Tuzla Marina Arena’da, süperstar Ajda Pekkan ve Murat Boz için dünya standartlarında sahne hazırlanıyor
8.05.2017 Magazin
Müziği ile fark yaratmak istiyor
Müziği ile fark yaratmak istiyor Genç müzisyenler artık müzik piyasasında adını duyurmaya başladı. Buğra da bunlardan biri...
25.02.2017 Magazin
Karaoke müjdesi
Karaoke müjdesi The Late Late Show with James Corden’ın içinde bir bölüm iken çok sevilmesi sayesinde kendi programına kavuşan Carpool Karaoke’den ilk video yayınlandı.
15.02.2017 Magazin
Ödülü parçaladı!
Ödülü parçaladı! 59. Grammy ödüllerinde ‘Yılın Albümü’ ödülünü kazanan Adele, “Bu ödülü kabul edemem. Beyonce’ın ‘Lemonade’ albümü de muazzamdı” diyerek, ödülünü ikiye bölüp diğer aday Beyonce ile paylaştı.
13.02.2017 Magazin
Mahşerin dört yaylısı geliyor
Mahşerin dört yaylısı geliyor Finlandiya’nın uluslararası markalarından Apocalyptica, grubun çıkış albümü “Plays Metallica by Four Cellos”un 20. yılında, albümün tamamını çalacakları özel bir turne ile İstanbul’a da uğruyor
3.02.2017 Magazin
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
Müziğin ‘Oscar’ gecesi
Müziğin ‘Oscar’ gecesi Müziğin ‘Oscar’ı olarak görülen Grammy Müzik Ödülleri’nde bu yıl Metallica, John Legend, Carrie Underwood ve Keith Urban performans sergileyecek.
20.01.2017 Magazin
Tekno müzik tüp bebeği büyütüyor
Tekno müzik tüp bebeği büyütüyor Bilim insanları, tekno müzik ritminin hem tüp bebek uygulamasındaki başarı oranını etkilediğini hem de tüp bebeklerin büyümesine yardımcı olduğunu keşfetti.
17.01.2017 Sağlık
Barış Manço şarkısını metal tarzda söylediler
Barış Manço şarkısını metal tarzda söylediler Dünyaca ünlü Türk metal grubu ‘Pitch Black Process’in merakla beklenen ‘Derin’ albümü müzikseverlerle buluştu. ‘Derin’ albümünün çıkış parçası Barış Manço cover’ı ‘Halil İbrahim Sofrası’nın metal cover’ı ise büyük beğeni topladı. Emre Demirel, Kerem İnci, Fikir Yargıcı, Emrah Demirel ile albümü konuştuk
3.12.2016 Magazin
2016’da Spotify’da En Çok ‘Drake’ dinlendi
2016’da Spotify’da En Çok ‘Drake’ dinlendi Spotify 2016’nın en çok dinlenen sanatçılarını, albümlerini, şarkılarını ve yılın müzik trendlerini gösteren verileri yayınladı...
3.12.2016 Magazin
8 yıl aradan sonra Metallica
8 yıl aradan sonra Metallica 8 yıl aradan sonra Metallica, 18 Kasım’da yayınlanacak olan 2 CD’lik “Hardwired… To Self-Destruct” albümünden ilk şarkı ‘Hardwired’ı yayınlandı...
21.08.2016 Magazin
Rock’n roll bir grup SİYAH!
Rock’n roll bir grup SİYAH! Müzikal duruşu ile oldukça dikkat çekici yeni bir grup karşınızda; Siyah...
20.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metallica ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metallica haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.