Murat Boz

Murat Boz

Son dakika Murat Boz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Boz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Boz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Boz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat boz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.477 murat boz haberi bulunmuştur. Tüm murat boz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Murat Boz evleniyor mu? Eğlence çıkışı açıkladı: Ne diyorsa doğrudur
Murat Boz evleniyor mu? Eğlence çıkışı açıkladı: Ne diyorsa doğrudur Yeni yaşını kutlamak için sevdiği arkadaşları Berkay ve Mustafa Aksakallı ile bir araya gelen Murat Boz, mekan çıkışı basın mensuplarına yakalandı. Adı sıkça aşk dedikodularına karışsa da bu iddiaları yalanlayan şarkıcı, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.
9.03.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi!
Ceren Karakoç'a O Ses Yılbaşı programında laf attılar: Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı sahnede o hareketle cevap verdi! O Ses Yılbaşı 2024 için geri sayım başladı. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkacağı O Ses Yılbaşı'nda Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak. Beyazıt Öztürk ise programın sunuculuğunu yapacak. Sahneye çıkan ünlülerden Ceren Karakoç ise çekimlerde şok bir olayla karşılaştı. Seden Gürel'in "Çalkala" isimli şarkısını yorumlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç, kendisine laf atan seyirciye bu hareketle cevap verdi.
28.12.2023 Televizyon
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım'
Murat Boz yeni işini açıkladı: 'Sevenlerimi şaşırtacağım' Ünlü şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz gün Menemen Belediyesi'nin düzenlediği festivalde sevenleriyle buluştu.
4.09.2023 Magazin
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı Uzun süredir yalnız olan Murat Boz, Alaçatı'da gizemli kız arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı aşka gelip kız arkadaşının elini öpüp saçını da okşamıştı. Boz, paylaşılan görüntüler için bir açıklama yaptı.
3.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.
19.06.2023 Magazin
Murat Boz acı haberle yıkıldı! Konuşmakta zorlandı
Murat Boz acı haberle yıkıldı! Konuşmakta zorlandı Şarkıcı Murat Boz sosyal medya hesabından yayınladığı videoda kendisini görmek isteyen hayranının hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medya sayfasından bir video yayınlayan Murat Boz’un konuşmakta zorlandığı görüldü.
25.04.2023 Magazin
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu!
Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne ücretleri belli oldu! Ramazan Bayramı'nda sahneye çıkmaya hazırlanan ünlülerin sahne ücretleri belli oldu. Özcan Deniz, Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Yıldız Tilbe gibi isimlerin yer aldığı listede birinci sırayı Hadise aldı. Bayramda tek gece sahneye çıkacak olan Hadise rekor kıracak.
22.03.2023 Magazin
Deniz Seki koronavirüse yakalandı!
Deniz Seki koronavirüse yakalandı! Ünlü şarkıcı Deniz Seki, koronavisüre yakalandığını duyurdu. Yatağında çektiği bir fotoğrafı yayınlayan Seki, "Bitti sanıyorlar ama ben kovid olmuşum" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Magazin
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı
Murat Boz saç ektirmişti! Son halini paylaştı Ünlü şarkıcı Murat Boz, seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirmişti. Ünlü isim, son halini sosyal medyadan paylaştı. 43 yaşındaki şarkıcının saçlarının uzadığı görüldü.
17.03.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması!
Ayça Ayşin Turan'dan Umut Evirgen açıklaması! Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, Ada Masalı dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrıldı. Önce Murat Boz, ardından işletmeci Umut Evirgen ile adı aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini bozdu.
9.03.2023 Magazin
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye! Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, ünlü şarkıcı Murat Boz'dan anlamlı bir hareket geldi. Doğum gününü depremzede gençlerin eğitimi için bağışlayan Boz'a, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kayıtsız kalamadı.
8.03.2023 Magazin
Murat Boz'dan anlamlı bağış!
Murat Boz'dan anlamlı bağış! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, ünlü şarkıcı Murat Boz'dan anlamlı bir bağış geldi.
28.02.2023 Magazin
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı!
Madonna'dan AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı! Türkiye, Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,8 ve 7,6’lık depremler 10 kentte yıkıma neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken birçok dünyaca ünlü sanatçı da taziye mesajları yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Deprem bölgesinde çekilen fotoğrafları paylaşan Madonna "Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.
15.02.2023 Magazin
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum!
Yasemin Sakallıoğlu: Yaşayın Allah aşkına... Ben dayanamıyorum! Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. Ünlüler de afet bölgesine yardım ulaştırmak için ilk andan itibaren seferber olmuş durumda. AFAD ile koordineli olarak bölgeye yardım TIR'ı gönderen Yasemin Sakallıoğlu, duygularını sosyal medyada dile getirdi.
11.02.2023 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!
Aslı Enver'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Aslı Enver, yaz başından beri aşk yaşadığı, iş insanı Berkin Gökbudak ile Kasım ayında sürpriz bir şekilde evlenmişti. Evlilikten kısa bir sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü ismin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
19.01.2023 Magazin
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması!
Alp Navruz'dan 'İlayda Alişan' açıklaması! 'Ada Masalı' adlı dizisindeki aşkları gerçeğe dönüşen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz çifti, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Navruz'un, katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Önceki akşam yeni yaşını kutlayan Navruz'un doğum gününde İlayda Alişan da vardı. Ünlü oyuncu aşk iddialarına son noktayı koydu.
17.01.2023 Magazin
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı
Murat Boz ile Ayça Ayşin Turan birlikte mi? Gerçek ortaya çıktı 'O Ses Türkiye'nin yılbaşı çekimlerinde düet yapan Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ancak bir süre önce Alp Navruz’dan ayrılan Ayça Ayşin Turan’ın kalbi boşmuş. Gerçek ortaya çıktı.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Boz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat boz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.