Memet Ali Alabora

Memet Ali Alabora

Son dakika memet ali alabora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan memet ali alabora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını memet ali alabora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Memet Ali Alabora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan memet ali alabora gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 memet ali alabora haberi bulunmuştur. Tüm memet ali alabora haberleri aşağıda listelenmiştir.
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi!
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi! 1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.
4.04.2022 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ceylan öldü mü? Sanem Çelik'in EDHO kadrodan ayrıldı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Ceylan'ını canlandıran Sanem Çelik'in kadrodan ayrılacağı iddia edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinde bulunan Ceylan karakterinin nasıl veda edeceği ise merak ediliyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ceylan ölecek mi?
23.03.2021 Gündem
Osman Kavala davasında yeni gelişme!
Osman Kavala davasında yeni gelişme! GEZİ Parkı eylemlerine ilişkin aralarında Osman Kavala, Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve Memet Ali Alabora'nın da bulunduğu 1'i tutuklu 6'sı firari 16 sanığın 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçundan yargılandığı davanın beşinci duruşmasında ara karar açıklandı. Duruşmada avukatı, Kavala hakkında AİHM'in verdiği hak ihlali kararına uyularak tahliye kararı verilmesini talep etti. Mahkeme başkanı, AİHM kararının kesip olup olmadığının Adalet Bakanlığı'na sorulduğunu ve cevap beklediklerini açıkladı. Mahkeme heyeti, Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verirken adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılananların beraat talebini de reddetti.
24.12.2019 Gündem
Gezi parkı olaylarına ilişkin davada ara karar
Gezi parkı olaylarına ilişkin davada ara karar Gezi Parkı olaylarına ilişkin aralarında işadamı Osman Kavala, Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve Memet Ali Alabora’nın da bulunduğu 16 sanığın ’Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs’ suçundan yargılandığı davanın üçüncü duruşması yapıldı.
18.07.2019 Gündem
Osman Kavala'nın da olduğu 16 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi
Osman Kavala'nın da olduğu 16 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 16 kişi hakkında Gezi Parkı eylemlerine ilişkin hazırlanan iddianame, İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
4.03.2019 Gündem
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme!
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme! Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu 16 şüpheliyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamedeki şüpheliler arasında Can Dündar ve Memet Ali Alabora da yer alıyor. Savcı, 16 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
20.02.2019 Gündem
Memet Ali Alabora hakkında yakalama kararı çıkartıldı
Memet Ali Alabora hakkında yakalama kararı çıkartıldı Oyuncu Memet Ali Alabora hakkında Gezi Parkı eylemlerinden dolayı yakalama kararı çıkartıldı
5.12.2018 Gündem
Dublör kullanmadım 12 kas yırtığım var!
Dublör kullanmadım 12 kas yırtığım var! Emre Kınay ilginç bir itirafta bulundu. Set anılarını anlatan Kınay, “Bizde dunlör çok para. Hiç dublör kullanamadım. Setlerden dolayı 12 kas yırtığım var” dedi
16.03.2018 Magazin
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması Yaşamını Londra'da sürdüren Mehmet Ali Alabora, sosyal medya hesabından kalp krizi haberlerine yanıt verdi...
17.09.2016 Magazin
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak!
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak! İki duayen oyuncu Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora yıllar sonra aynı filmde buluşacaklar. Peki İngiliz filmi olduğu ayyuka çıkan filmin konusu ne olacak. Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora ikilisi uzun bir aradan sonra aynı projede buluşacaklar. İşte Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora'nın yeni filminde detaylar...
29.09.2021 Gündem
Memet Ali Alabora'nın Gezi tweeti sol ihtilalin delili oldu!
Memet Ali Alabora'nın Gezi tweeti sol ihtilalin delili oldu! Gezi Parkı protestolarına MLKP örgütü adına katıldıkları iddiasıyla yargılanan 81 kişiyle ilgili iddianamede, oyuncu Memet Ali Alabora'nın twitter mesajı bir "sol darbe"nin delili olarak gösterildi.
16.10.2014 Magazin
Memet Ali Alabora o iddiaları yalanladı
Memet Ali Alabora o iddiaları yalanladı Ünlü oyuncu İngiliz vatandaşı olduğu iddialarına sosyal medya üzerinden cevap verdi...
26.09.2014 Magazin
İşte yerine geçen isim!
İşte yerine geçen isim! Oyuncular Sendikası geçen hafta 2’nci Olağan Merkez Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek yeni yönetim kurulu üyelerini seçti.
13.09.2014 Magazin
Yeni başkan Meltem Cumbul!
Yeni başkan Meltem Cumbul! Memet Ali Alabora’nın devrettiği Oyuncular Sendikası’nın yeni başkanı Meltem Cumbul oldu...
12.09.2014 Magazin
Memet Ali Alabora Oyuncular Sendikası'nı devretti
Memet Ali Alabora Oyuncular Sendikası'nı devretti Gezi Parkı eylemleri sürecinde öne çıkan isimler arasında yer alan Memet Ali Alabora, sessizliğini bozdu. Alabora, başkanlığını yaptığı Oyuncular Sendikası'nı devrettiğini duyurdu.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ali Alabora nerede?
Mehmet Ali Alabora nerede? Babası açıkladı...
18.06.2014 Magazin
Mehmet Ali Alabora bulundu!
Mehmet Ali Alabora bulundu! Gezi Parkı sürecinde hedef gösterilen Mehmet Ali Alabora, şu an nerede?
4.04.2014 Magazin
AK Parti'den şaşırtan pankart!
AK Parti'den şaşırtan pankart! Başbakan Erdoğan, dün Sivas'ta yerel seçim çalışmalarına start verdi...
23.02.2014 Siyaset
Alabora için karar çıktı!
Alabora için karar çıktı! Oyuncu Memet Ali Alabora’ya 'Mesele sadece Gezi Parkı değil' tweeti için takipsizlik çıktı.
29.09.2021 Gündem
Demokratik hak!
Demokratik hak! Mehmet Alabora'nın Gezi Parkı eylemleri sırasında attığı o tweet hakkında karar..
29.09.2021 Gündem
Heberler de bitti!
Heberler de bitti! Gezi mi etkiledi? Oyuncu Mehmet Ali Alabora'ya bir şok daha...
12.09.2013 Televizyon
İsyan etti!  'Yeter...'
İsyan etti! 'Yeter...' Ünlü oyuncu Mehmet Ali Alabora, twitter hesabından Mısır'daki darbeye ve katlima ateş püskürdü...
29.09.2021 Gündem
Flaş!.. Flaş!..  Valiliğe başvurdu!
Flaş!.. Flaş!.. Valiliğe başvurdu! Gezi eylemlerinin ardından tehdit aldığını açıklayan Alabora'yı polis koruyacak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Memet Ali Alabora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki memet ali alabora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.