Gezi Parkı

Gezi Parkı

Son dakika Gezi Parkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gezi Parkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gezi Parkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.335 gezi parkı haberi bulunmuştur. Tüm gezi parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı
'Palalı Sabri' cinayeti soruşturmasında yeni gelişme: 8 şüpheli gözaltına alındı Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.02.2024 Gündem
Palalı Sabri neden öldü? Sabri Çelebi kimdir, nereli, vurulma aynı var mı? Gezi Parkı olaylarında Palalı lakabı alan Sabri Çelebi'yi kim öldürdü?
Palalı Sabri neden öldü? Sabri Çelebi kimdir, nereli, vurulma aynı var mı? Gezi Parkı olaylarında Palalı lakabı alan Sabri Çelebi'yi kim öldürdü? Palalı Sabri öldü mü? Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de silahlı saldırıda öldürüldü. Öte yandan Çelebi, geçtiğimiz yıllarda Fas-İstanbul hattında “fuhuş hattı” kurduğu iddiasıyla yargılanmıştı. Peki, Palalı Sabri'yi kim öldürdü, Palalı Sabri Çelebi kimdir, nereli?
2.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü!
'Palalı Sabri' lakabıyla tanınan Sabri Çelebi öldürüldü! Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
2.02.2024 Gündem
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü
Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü Tutuklu Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi’nin verdiği karar Meclis Genel Kurulu'nda okundu. Kararın okunmasıyla Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü.
30.01.2024 Gündem
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip
İstanbul'da yılbaşı kutlamalarına kameralı takip Yeni yıla yıla saatler kala kutlamaların yapıldığı Taksim Meydanı ve çevresine, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları kuruldu. Yılbaşı tedbirleri için Gezi Parkı'na konuşlandırılan mobil KGYS aracından Taksim, kameralarla takip ediliyor. 
31.12.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Taksim'e gelenlerin sıcak havayla imtihanı: Termometreler 40 dereceyi gösterdi
Taksim'e gelenlerin sıcak havayla imtihanı: Termometreler 40 dereceyi gösterdi "Eyyam-ı Bahur’’ sıcaklarının kavurduğu İstanbul'da termometreler 40 dereceyi gösterdi. Taksim'de kimileri bunaltan sıcaktan şemsiyelerle korunmaya çalışırken, kimileri ise gölgelik alanlarda dinlenmeyi tercih etti.
3.08.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: TOGG'un sahalarda dolaşmasından memnun oluyoruz
Numan Kurtulmuş: TOGG'un sahalarda dolaşmasından memnun oluyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Şimdi, TOGG'un sahalarda dolaşmasından memnun oluyoruz. Türkiye'nin vesayet odakları müsaade etmedikleri için Türkiye 1960'larda yapamadığı aracını 2022'de banttan çıkardı. 2023'de piyasaya sürebildi" dedi.
27.04.2023 Gündem
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor
Bakan Bozdağ: Hayvanların dahi gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor Şanlıurfa'da konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Huzur, barış, güvenlik her yerde; dağda da ovada da merada da. Hayvanların dahi dağlarda gezemediği yerlerde şimdi halaylar çekiliyor, düğünler yapılıyor. Bu istikrar ve huzur Türkiye'nin gücüdür" dedi.
17.04.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır
MHP lideri Bahçeli: Kılıçdaroğlu paravan adaydır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu ülkemize düşmanlık besleyen zalimlerin paravan adayıdır. Sanal tartışmalar dikkatle takip edilmektedir.' dedi.
26.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim?
Kılıçdaroğlu'ndan HDP savunması: 7 milyon insanı düşman mı ilan edelim? CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında HDP ile yaptığı görüşmeyi savunarak "Bir siyasal parti 7 milyon oy alıyorsa, şimdi biz 7 milyon insanı düşman mı ilan edeceğiz" dedi.
24.03.2023 Gündem
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
Taksim'de yılbaşı alarmı!
Taksim'de yılbaşı alarmı! Beyoğlu'nda yılbaşı kutlamalarında güvenlik önlemi almak amacıyla Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi. İstiklal Caddesi'ne gireceklerin polis noktalarından geçeceği belirtilirken, caddeye çıkan diğer yollar tedbir amaçlı kapatıldı.
31.12.2022 Gündem
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye  Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla 10 sanığın yargılandığı davada mahkeme, Mehmet Emin Çelebinin de aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
7.12.2022 Gündem
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Sıcaktan bunalan vatandaşlar kendini Gezi Parkı’na attı
Sıcaktan bunalan vatandaşlar kendini Gezi Parkı’na attı İstanbul’da hava sıcaklığının yükselmesiyle birlikte sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için kendilerini Taksim’de bulunan Gezi Parkı’na attı. Ağaçların altında oluşan gölgelik alanlara uzanan vatandaşlar kameralara yansıdı.
28.08.2022 Yaşam
İstanbul'da 200 polisin katıldığı geniş çaplı asayiş uygulaması
İstanbul'da 200 polisin katıldığı geniş çaplı asayiş uygulaması Beyoğlu’nda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş ekipleri 200 personelle asayiş uygulaması yaptı.
26.08.2022 Gündem
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis...
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis... İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran Sabri Çelebi hakkında yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Çelebi, Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurmakla suçlanıyor. İddianamede, Fas’tan sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için geldiğini belirten Ahlam Oudar; otellerde kaldığını, garson olarak çalışmaya başladığı ve kulüpte zorla fuhuşa zorlandığını söyledi.
9.07.2022 Gündem
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, firari şüpheli Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 2 yıldan 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
1.07.2022 Yaşam
İzmir'de otomobile uzun namlulu silahla saldırı! 'Dobo Metin' hayatını kaybetti
İzmir'de otomobile uzun namlulu silahla saldırı! 'Dobo Metin' hayatını kaybetti İzmie'in Konak ilçesinde, hareket halindeki otomobile uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi. Olayda, Metin Arslan hayatını kaybederken Mehmet Ali Oğuz ise ağır yaralandı.
5.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gezi Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.