Mehmet Ali Alabora

Mehmet Ali Alabora

Son dakika mehmet ali alabora haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ali alabora ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet ali alabora haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Alabora

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali alabora gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 mehmet ali alabora haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali alabora haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Gezi davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın aylık tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
15.04.2022 Gündem
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi!
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi! 1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.
4.04.2022 Magazin
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu?
Osman Kavala davası ne oldu, dava sonucu? Osman Kavala’nın tutukluluğu devam ediyor mu? Osman Kavala'nın da tutuklu olduğu Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesiyle 52 sanıkğın yargılandığı davanın sonucu merak ediliyor. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan yargılamanın dördüncü duruşması bugün gerçekleşti ve Osman Kavala davasında son durum netleşti. Osman Kavala davası sonucu ne, Osman Kavala davası kararı ne oldu?
21.02.2022 Gündem
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek
'Çarşı Davası', 'Gezi Ana Davası'ndan ayrıldı! Osman Kavala'nın tutukluluğuna devam edecek Osman Kavala ile ilgili son dakika kararı! Çarşı davası ile Gezi Parkı davasının birleştirilmesinin ardından görülen 52 sanığın yargılandığı davanın dördüncü duruşmasıda mahkeme heyeti, Çarşı davasının dosyasının ayrılmasına, Osman Kavala'nın ise tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Birleştirilen Çarşı ile Gezi Parkı davasının tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın dosya üzerinden İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan tutukluluk incelemesinde, tutukluluk halinin devamına karar verildi.
10.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yargıtay'ın bozduğu 35 sanıklı Çarşı davası ile İstinaf Mahkemesi'nce bozulan Osman Kavala, Can Dündar ve Mehmet Ali Alabora'nın da arasında bulunduğu 17 sanıklı Gezi ana davasının birleştirilmesinin ardından ikinci duruşma görüldü. Duruşmaya katılmayan davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala'nın, oy çokluğuyla tutukluluk halinin devamına karar verildi. 
26.11.2021 Gündem
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı!
Gezi Parkı davasında ara karar çıktı! Gezi Parkı davasında ara karar çıktı. Duruşma 6 Ağustos'a ertelendi, Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.
21.05.2021 Gündem
Gezi davasında karar! Tüm sanıklar beraat etti
Gezi davasında karar! Tüm sanıklar beraat etti Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında iş adamı Osman Kavala, gazeteci Can Dündar, Ayşe Mücella Yapıcı ve oyuncu Mehmet Ali Alabora'nın da bulunduğu 1'i tutuklu 7’si firari 16 sanığın "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılandığı davanın 7. Duruşmasında karar çıktı. Davanın tek tutuklu sanığı Osman Kavala’nın da aralarında olduğu 9 kişi beraat ederken, 7 firari sanık hakkında çıkarılan yakalama kararları kaldırılırken "ifadelerinin alınmasına yönelik” ayrı ayrı yakalama emri çıkarılmasına karar verildi.
18.02.2020 Gündem
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı
Gezi Parkı olaylarına ilişkin dava başladı Gezi Parkı odaklı olaylara ilişkin, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala'nın da aralarında bulunduğu 2'si tutuklu 6'sı firari 16 sanığın, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan yargılanmasına başlandı.
24.06.2019 Gündem
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin soruşturmada, Can Dündar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı
5.12.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi Kanal D 9 Eylül Cumartesi günü yayın akışı, 06.15’te eğlenceli içeriklerin ve çeşitli sevilen çizgi filmlerin yayınlandığı Kanal D Çocuk Kulübü ile başlayacak, bir başka komedi programı yerli dizi Ankara’nın Dikmen’i ile devam edecek. Şans Kapıyı Kırınca adlı komedi dizisi ile süren yayın akışında, Magazin D ve Ver Elini Aşk gibi programlar da yayınlanacak. Akşam kuşağından önce Meryem ve Kanal D Haber yayınlanırken, akşam kuşağında tv’de ilk kez John Wick ve daha sonra Zorlu ikili adlı yabancı sinemalar yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Oğlum inşallah bir gün döner!
Oğlum inşallah bir gün döner! Mustafa Alabora önceki gün Taksim’de fizyoterapiye giderken görüntülendi...
2.02.2017 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evlendi
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı evlendi Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinin küçük oyuncusu Damla Ersubaşı evlendi
26.12.2016 Magazin
Meltem Cumbul: Asosyaldim
Meltem Cumbul: Asosyaldim Oyuncu Meltem Cumbul, "Okul hayatımda insan ilişkilerinde çok başarılı olduğumu söyleyemem. Konservatuvar döneminde de çok fazla arkadaşım yoktu ve oldukça asosyaldim" dedi.
24.10.2016 Magazin
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması
Memet Ali Alabora’dan kalp krizi açıklaması Yaşamını Londra'da sürdüren Mehmet Ali Alabora, sosyal medya hesabından kalp krizi haberlerine yanıt verdi...
17.09.2016 Magazin
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak!
Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora İngiliz filminde rol alacak! İki duayen oyuncu Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora yıllar sonra aynı filmde buluşacaklar. Peki İngiliz filmi olduğu ayyuka çıkan filmin konusu ne olacak. Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora ikilisi uzun bir aradan sonra aynı projede buluşacaklar. İşte Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Alabora'nın yeni filminde detaylar...
29.09.2021 Gündem
MHP'den ünlülere çağrı
MHP'den ünlülere çağrı MHP İzmir il yönetimi, artan terörü lanetlemek ve şehitler konusundaki duyarlılığı artırmak için ünlü isimlere sosyal medyadan çağrıda bulunacak...
29.09.2021 Gündem
Artık 'TEHLİKE' sınıfındalar!
Artık 'TEHLİKE' sınıfındalar! Oyuncular Sendikası’nın başına geçen Meltem Cumbul, ilk zaferini kazandı. Kazaların artmasıyla dizi ve film setlerinin ‘az tehlikeli’ sınıftan ’tehlike sınıfa’ yükseltilmesi kabul edildi.
28.01.2015 Magazin
Mehmet Ali Alabora, iki numaraymış!
Mehmet Ali Alabora, iki numaraymış! Gezi Parkı gösterilerini 'Otpor' adlı Sırp gençlik hareketinin organize ettiği iddiasıyla bir soruşturma açıldığı ortaya çıktı.
11.11.2014 Magazin
Memet Ali Alabora'nın Gezi tweeti sol ihtilalin delili oldu!
Memet Ali Alabora'nın Gezi tweeti sol ihtilalin delili oldu! Gezi Parkı protestolarına MLKP örgütü adına katıldıkları iddiasıyla yargılanan 81 kişiyle ilgili iddianamede, oyuncu Memet Ali Alabora'nın twitter mesajı bir "sol darbe"nin delili olarak gösterildi.
16.10.2014 Magazin
Genel kurula gelmedi
Genel kurula gelmedi Türkiye’de can güvenliğinin olmadığını söyleyen Alabora’nın İngiliz hükümetinden yardım istediği ve İngiliz vatandaşlığına geçtiği öne sürülmüştü...
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ali Alabora ne zaman dönüyor?
Mehmet Ali Alabora ne zaman dönüyor? Birçok ülkede iş yapmaya çalıştığını söyleyen Alabora, hakkındaki iddiayla ilgili, Güneş gazetesinden Birsen Altuntaş’a konuştu...
19.06.2014 Magazin
Mehmet Ali Alabora nerede?
Mehmet Ali Alabora nerede? Babası açıkladı...
18.06.2014 Magazin
AK Partili vekilden şok tepki!
AK Partili vekilden şok tepki! AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Gezi Parkı olaylarında ön saflarda yer alan oyuncu Mehmet Ali Alabora'yı hedef aldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Alabora ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali alabora haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.